Sluta röka en gång och för alla med detta användbara råd


De flesta vet varför rökning är dålig för dig, men sluta är fortfarande väldigt svårt. Om du försöker sluta kanske du bara behöver lite vägledning till rätt väg. Denna artikel kommer att ge dig några bra tips som hjälper dig att sluta.

När du har fattat beslutet att rökning inte längre är för dig, leta efter en supportgrupp för hjälp. Det kan vara till hjälp att diskutera dina problem med ex-rökare som har haft samma utmaningar som du. Detta kan hjälpa dig att trivas genom att associera med personer som har gått igenom samma problem. Supportgrupper kan hittas på rekreationscentra, samhällskollegor eller kyrkor lokalt.

TIPS! Varje ny dag är ett steg i processen att eliminera rökning från ditt liv. Det är en långsam process som tar tålamod och beslutsamhet.

Innan du ens tänker på att börja processen för att sluta röka, måste du vara villig att vara engagerad. Underlåtenhet att avsluta med framgång kan ofta hänföras till att inte behålla rätt mental attityd och helt enkelt avgå till att ge upp. Kom alltid ihåg varför du vill sluta för att hålla dig motiverad.

Secondhand Smoke

Kick rökning vana för dina älskade hälsa. Rökning är skadligt för dig och alla som finns omkring dig som inhalerar begagnad rök, och människor kan även få cancer från det. När du slutar sänker du exponeringen för secondhand rök. Avsluta kommer att förbättra hälsan hos dig själv och dina nära och kära.

TIPS! Om du bestämmer dig för att sluta röka och inte vill kyla kalkon, överväga nikotinersättningsterapi. Dessa finns i disken på något apotek och ger din kropp en liten mängd nikotin, vilket kan minska abstinenssymptomen och få dig genom de värsta tiderna.

Ett litet steg mot att sluta kan vara att byta cigarettmärken. Välj ett märke som har en obehaglig smak. Rök inte en större mängd om du har valt att köpa lätta cigaretter. Detta är en metod som underlättar dig för att sluta röka.

Att hålla en positiv attityd kan vara den extra motivationen att sluta röka. Föreställ dig hur ditt liv kommer att förbättras efter att du har slutat röka. Du luktar bättre, kommer att spara tusentals dollar och behöver inte huddla ute i regnet och snöa för en rök längre! Även om det är bra att känna till de många negativa effekterna av rökning, kan många människor komma ihåg att de positiva fördelarna med att sluta vara ännu mer användbara.

Avstå från att röka till varje pris för att maximera chansen att sluta effektivt. Det är faktiskt det enda möjliga sättet att starta dig själv på vägen till en rökfri livsstil. Sluta röka, och hämta aldrig någon cigarett igen. Denna strategi kommer först att vara extremt svår. Dock släpps cigaretter helt och hållet att fungera ganska bra.

TIPS! Gör ett åtagande att sluta röka innan du börjar räkna ut hur du gör det. Många människor brukar misslyckas med att sluta på grund av att de inte har rätt sinne och de tenderar att ge upp sig enkelt.

Planera belöningar för dig själv och följ med dem när du möter en viktig milstolpe. Skriv en lista med gåvor för att ge dig själv för att nå varje milstolpe. Ta dig tid att placera listan på en mycket synlig plats och se den dagligen. Detta kan ge dig hjälp att hålla dig motiverad när du känner dig svag.

Det kan vara svårt att sluta röka, men att veta några användbara knep kan hjälpa. Genom att följa tipsen här borde du hitta det lättare att få fotfäste och gå vidare för att sluta röka för gott. Du kommer bli friskare för det, och så kommer dina nära och kära.Source link