Sluta röka en gång och för alla med detta användbara råd


Många människor misstänker att sluta uppnås enkelt genom att kasta cigaretterna bort och villiga att sluta. Medan den här metoden kan hjälpa dig att sluta, är andra faktorer också på spel. Det finns ett antal tekniker och hjälpmedel du kan använda för att hjälpa dig att sluta röka.

Gör ditt avslutningsförsök så hanterbart som möjligt. Försök aldrig att sluta kallt kalkon sätt. Det finns en 95% chans att göra denna metod. Eftersom nikotin är så beroendeframkallande, en plåster, medicin eller en plåster. Detta kommer att underlätta dig genom de tidiga tillbakadragningsstadierna och göra det lättare att sluta.

Se till att du tar processen ett steg åt gången. Att sluta röka är en process. Bara gå igenom det en dag i taget, eftersom stopp nu hjälper dig i framtiden.

TIPS! Sluta röka så enkelt som möjligt. Försök aldrig att kyla kalkon.

Gör en lista över strategier som hjälper dig att använda för att uppnå detta höga mål. Varje person har en unikhet om hur de får saker och mål. Det är mycket viktigt att du specifikt räknar ut vad dina bästa alternativ är. Skapa denna personliga lista gör det här.

Be dina vänner och kära att vara stödjande om ditt beslut att sluta röka. Du måste prata med människor och låta dem veta vad du går igenom, inte deras dom. Låt dem veta att du kanske är lite grouchy först, men det kommer att gå och det är inte din avsikt att vara som sådan. Att sluta röka är inte lätt, men om du har stöd av dina vänner och familj kan du göra det lite lättare.

Om din kalla turkey försök att sluta röka misslyckades, byt ut dina cigaretter med nikotinplåster eller tandkött.

TIPS! Skynda inte till att sluta. Ta det dag för dag.

Till exempel, om dina utlösare inkluderar rökning under körning, än vad du behöver hitta något annat att göra med dina händer, så får du inte automatiskt att röka. Försök hitta något att tänka på av distraktion som kommer att fungera som ersättare.

Motivation och positiv attityd är viktiga punkter när du slutar röka. Tänk på att förbättringen i ditt liv kommer att bli så mycket bättre när du slutar röka. Tänk på hur mycket bättre andan kommer att vara, eller hur mycket rengörare kommer dina tänder att vara, eller hur mycket bättre kommer ditt hus att lukta. Medan man vet att farorna med att röka kan skrämma lite för att sätta tobaken ner, kan en positiv utsikter också vara mycket kraftfull.

Det bästa du kan göra för att starta din cigarettfria livsstil är att bara sluta. Att stoppa helt är det bästa sättet att starta din resa. Försök bara att sluta och börja aldrig igen. Denna metod kan verka lite hård. Den har visat sig vara den mest effektiva på lång sikt.

TIPS! Se till att du får en tillräcklig mängd sömn när du är i färd med att ge upp din rökvanor. Många tycker att att hålla sena kvällstimmar leder till förhöjda cigarettbehov.

Du måste göra allt för att hålla din motivation i sikte hela tiden. Det kan innebära att du placerar motiverande anteckningar på kontorsmuren eller bär ett armband som symboliserar dina avsikter.

Hitta support via olika forum och meddelandekort. Det finns många webbplatser som ägnas åt att hjälpa människor att sluta röka. Det kan hjälpa dig att jämföra sluta strategier och framgångar med andra.

Planera hur du kan hantera de stressiga tiderna. Många rökare når naturligtvis för en cigarett när de stressas. Håll en back-upplan praktisk om en inte fungerar.

TIPS! När du försöker sluta röka måste du hålla dig borta från de saker som utlöser dig och får dig att röka. Om du ofta rökt i din bil skapar du en ny drivande vana som att lyssna på en bok på tejp eller göra en motivational körspellista.

Håll dig fri från situationer där du skulle bli frestad att röka.

Bli av med askar och tändare i ditt hem. Tvätta dina kläder och städa ditt hus för att avlägsna rökens lukt. Om du gör det kan du se till att du röker från att utlösa ditt begär efter en cigarett.

Utövande frisätter endorfiner, naturliga höga som är mycket effektiva för att bekämpa nikotinbehov. Övning bidrar också till att kompensera för att din ämnesomsättning saktar ner när du slutar, vilket kan hjälpa till att hålla den extra viktökningen i goda att personer som slutar uppleva ibland.

TIPS! Det första steget i att sluta cigaretter är att fullfölja dig själv till strävan innan du räknar ut hur du ska göra Det. Många människor är inte riktigt redo att sluta röka och det är därför de slutligen misslyckas.

Nu när du har läst den här artikeln borde du ha en bra uppfattning om några steg du kan vidta för att säkerställa att du är rökfri. Om du har bestämt dig för att sluta, måste du förvänta dig att du kommer att uppleva några pangs och längtan. Du kan emellertid lättare motstå dessa känslor om du följer noggrant de råd som ges här.

Det är mycket du borde veta om Array. Artikeln du läser här borde ha lärt dig grunderna, men du måste fortsätta lära dig att vara bäst. Fortsätt leta efter mer bra information, och använd den till din fördel.Source link