Sluta röka en gång och för alla med detta användbara råd


Även om riskerna med rökning är välkända, kämpar många människor för att bryta sin vana. Om du fortfarande har vanan, ger denna artikel några solida, användbara tips så att du äntligen kan vara fri från din nikotinberoende. Välj och använd dem som verkar som de hjälper dig mest.

Hypnos har visat sig vara en effektiv stopprökning för många människor. Många individer har avslutat framgångsrikt efter att ha arbetat med en licensierad hypnotisör. De kommer att placera dig i ett hypnotisk undermedvetet tillstånd som gör att de kan fylla ditt sinne med positivitet och motivation. Effekten är att rökning inte verkar så kraftfull och tilltalande när du vaknar från trance. Detta gör att det blir mycket lättare.

TIPS! Låt din familj och vänner veta om du planerar att sluta röka. Andra som vet om ditt mål kommer både att hålla dig ansvarig och ge dig ett supportsystem.

Var öppen och låt folk veta om ditt mål att sluta röka. Att ge bekanta personer med denna information kan låta dem motivera dig, tillsammans med att hjälpa dig att slå frestelser. Hjälp av dessa människor kan hålla dig fokuserad på din plan att sluta röka.

Om du skapar en avslutningsplan, var noga med att skriva en lista över alla sätt du kan ge upp för vana. Att sitta ner och skriva sätt att sluta kan införa en optimistisk attityd och motivation för din resa. Olika människor kan åstadkomma samma sak på olika sätt. Det är viktigt att förstå vad som fungerar för dig och dina behov. Detta uppnås när du skapar en egen lista.

Kom ihåg att sluta röka är en dag för dag. Gör dina mål mycket korta och uppnåeliga – en dag i taget. Du kommer ofta att hitta det lättare ur en psykologisk synvinkel att utföra saker på en kortare tidslinje. När du känner att du har lyckats med ditt korta åtagande kan du försöka ställa in mål för långsiktig överensstämmelse.

TIPS! Innan du börjar planera att sluta röka, skapa en personlig lista över steg du kan ta för att sluta. Anpassa och anpassa listan gör det effektivare.

Om du försöker sluta röka, var noga med att få gott om vila. Om du stannar upp sent kan det öka cigarettbehovet. Det finns inte folk runt sent på kvällen, det gör det enkelt för dig att smyga en rök. Få en optimal mängd sömn varje natt för att hjälpa till att hantera dina begär.

10 Minuter

När du vill bli rädd för att röka blir överväldigande, försök använda en fördröjning taktik. Berätta för dig själv att du väntar 10 minuter och sedan hitta ett sätt att distrahera dig själv för den tidsperioden. Vanligtvis, efter de 10 minuterna har gått, kommer varje begär att ha gått bort. Om inte, upprepa det här steget så ofta som behövs.

TIPS! Koncentrer dig varje dag när det gäller att hjälpa dig sluta röka. Gör dina mål mycket korta och uppnåbara – en dag i taget.

Använd dessa förslag och du kan eliminera tobak från ditt liv för alltid. Du förtjänar att leva ditt liv utan cigaretter. Ge dig själv tillåtelse att sluta. Din hälsa och ditt övergripande välbefinnande kommer stor nytta av din slut.Source link