Sluta röka en gång och för alla med detta användbara råd


Ganska mycket alla som röker vet att det dödar, men misslyckas med att sluta om och om igen. Ändå är det mycket lättare sagt än gjort och alla de människor som vill sluta sluta hålla sig i vanan. Läs vidare om några mycket användbara råd om du är intresserad av att sluta röka och vill veta vad det egentligen kräver.

Att gå med i en bra stödgrupp kan hjälpa dig att sluta röka. Det kan vara till hjälp att diskutera dina problem med ex-rökare som har haft samma utmaningar som du. Dessa personer kan erbjuda stöd, vägledning och bra tips som hjälper dig att sluta. Supportgrupper finns på många ställen, till exempel din kyrka, rec center eller college, fråga runt.

TIPS! Se till att du kommer ihåg att sluta ett steg i taget. Att bryta vanan är en process; Det händer inte över natten.

För att sluta röka mer tolerabel, ta bara ett steg i taget. Fokusera på att komma igenom bara en dag utan att röka. En kortare tidslinje kan göra din resa mer hanterbar, både fysiskt och mentalt. Du kan alltid ställa in mer långsiktiga mål när du känner dig bekväm med din engagemang för att sluta.

Att ge upp sötsaker till frukt och grönsaker gör det lättare för dig att hålla din vikt stabil efter att du slutat. Dessa hälsosamma mellanmål kan hjälpa dig att behålla en stabil vikt. Tänk på att din kropp kommer att gå genom att dra tillbaka, så det kommer att krävas mat som galen.

Nikotinutbyteterapi

TIPS! Berätta för din familj och vänner om du planerar att sluta röka. Bara genom att låta dem veta vad du försöker göra, kommer de att kunna vara ett supportteam för dig och hjälpa dig att hålla dig motiverad och kämpa för frestelser.

Nikotinersättningsterapi kan vara ett effektivt vapen för att bryta rökningens vana. Denna typ av terapi syftar till att minska symtomen på nikotinuttag, inklusive depression, rastlöshet och irritabilitet. Cravings kan vara svårt att ignorera. Terapier som nikotinersättningsterapi kan vara till hjälp. Studier visar att nikotingummi, pastiller eller fläckar kan öka människors framgång när de slutar. Var försiktig så att du inte använder dessa produkter medan du fortfarande röker.

Som du har lärt dig från den här artikeln, kan du sluta röka om du ansöker dig själv. Tricket är beslutsamt att sluta, och att planera en strategi och hålla fast vid det. Om du kan göra detta och genomföra de tips som finns här bör du kunna sluta röka permanent på kort tid.Source link