Sluta röka för alltid med dessa supertips


Rökning påverkar inte bara din egen hälsa, utan hälsan hos dem runt dig. Rökning leder till emfysem, lungcancer och hjärtattacker. Det är farligt för människor runt dig att andas in din andrahandsrök. Farorna med rökning gör det viktigt att sluta. Följande artikel kommer att ge dig råd om att du slutar effektivt.

Ett sätt att öka din framgång när du slutar röka bygger på en lista bra och dåliga föreningar med att sluta. Genom att skriva ned dessa saker börjar du styra riktningen för din syn på att sluta. Använd detta som en motivationskälla och bygga ditt fokus på dina dagliga utmaningar.

Support Group

En supportgrupp kan hjälpa dig att följa upp ditt beslut att sluta röka. Det kan vara fördelaktigt att prata med ex-rökare som har upplevt samma saker som du går igenom, och förstår de fysiska och känslomässiga utmaningarna du går igenom. De kommer att erbjuda ovärderligt stöd och vägledning, liksom insider tips som kan hjälpa dig att sluta. För att hitta en stödgrupp som är avsedd för rökning, kontrollera din lokala recenter, kyrka eller community college.

Om du är redo att sluta röka, försök hypnos. En erfaren, licensierad hypnotist kan hjälpa dig att sluta röka för livet. Den professionella kan komma in i dig och ge dig positiva bekräftelser. Det kan få cigaretter att tycka mindre aptitretande, vilket leder till att du aldrig vill röka igen.

Tips! Ett regelbundet träningsprogram hjälper dig i din ansträngning att sluta röka. Att bara flytta kommer att hjälpa dig att besegra din stress.

Kom bara igenom en dag om du försöker sluta röka. Avsluta kan vara en lång process. Slösa inte bort din tid på att tänka på nästa år, nästa månad eller till och med nästa vecka. Ta det en dag i taget och när varje dag blir till en annan kommer dina ansträngningar att sluta samlas in i en rökfri framtid.

Dina älskade kommer nästan säkert att stödja din önskan att sparka en dålig vana och gå vidare med en friskare livsstil. Be dem att ge dig uppmuntran och inte kritik. I början kan du drabbas av humörsvängningar och grumlig dom och människor runt omkring dig borde vara medvetna om det. Det är inte enkelt att sluta röka, du borde alltid utveckla ett stödsystem.

Få mycket stöd. Informera din familj och vänner om att du försöker sluta och be dem att inspirera dig att släppa denna vana. Att gå med i en supportgrupp är en annan bra idé. Tala om ditt problem och tala om några av de saker du vill ändra.

TIPS! Om du vill hålla dig borta från någon viktökning som du kommer att ha som är involverad i att sluta röka, försök att äta frukt och grönsaker. Människor kan gå ner i vikt när de slutar röka, så var uppmärksam på vad du lägger i munnen, gör dessa veggie snacks till en bra idé.

Rökning är inte bara ohälsosam, utan också farligt. Några av de negativa effekterna det kan ha på din hälsa är lungcancer, emfysem och höra attacker. Den begagnade rök som genereras är också ganska farlig och påverkar alla omkring dig. Informationen i denna artikel är ett säkert sätt att slå den cigarettvanan permanent.



Source link