Sluta röka för alltid med dessa supertips


Du kommer ofta att höra att folk säger att det är mycket svårt att sluta röka, men det här är ofta ett fall att inte veta hur man ska gå om det. Liksom med allt i livet, ju mer kunskap du har om någonting, desto mindre förvirrande blir det. Fortsätt läsa för en mängd olika tips som hjälper dig att sluta röka.

För att öka dina chanser att lyckas i dina ansträngningar att sluta röka, överväg att skriva ut en lista med fördelar och nackdelar med att sluta. Att skriva något på papper gör det mer kraftfullt och mer riktigt till ditt sinne. Det här kan hjälpa dig att fokusera ditt avslutningsarbete tydligare och att identifiera eventuella svagheter i din plan.

TIPS! Innan du börjar planera att sluta röka, skapa en personlig lista över åtgärder du kan vidta för att sluta. Att sitta ner och skriva sätt att sluta kan införa en optimistisk inställning och motivation för din resa.

Du bör överväga hypnos om du behöver hjälp med att sluta röka. Denna icke-traditionella metod att sluta har visat stor framgång med många rökare. En hypnotisör har förmåga att plantera starka och permanenta förslag i ditt undermedvetna. När du vaknar från denna trance, kanske du inte är lika intresserad av cigaretter som du var tidigare, vilket gör ditt mål mer uppnåeligt.

Se till att du går om det ett steg i taget. Att sluta kan vara en lång process. På grund av detta är det kontraproduktivt att tänka för långt framåt. Fokusera på att komma igenom den här dagen. Från tid till gång påminner du också om att om du kan komma igenom idag kommer det att bli mycket lättare att komma igenom i morgon.

Sluta röka dagligen. Fokusera på att komma igenom bara en dag utan att röka. Om du tar saker i en kortare tidsram är det ofta lättare att klara av stressen. När du känner dig mer bekväm kan du börja tänka på långsiktiga mål.

TIPS! Din läkare kan hjälpa dig att sluta röka. Dessa dagar finns det många mediciner som kan hjälpa till att lindra dina ansträngningar att sluta röka.

Begå din fritid och energi för att träna mer, både som ett sätt att förbättra din hälsa och som ett medel för att undvika cigaretter. Övning hjälper dig också i stressavlastning. Låt inte din brist på träning hindra dig. Börja små och gå framåt därifrån. Fråga din läkare i förväg om att börja någon träningsrutin.

Minutfördröjning

Fördröjningstaktiken är ett bra verktyg att använda när begäret efter en cigarett verkar överväldigande. Med fördröjning taktik, berätta du själv att du kommer att få en rök på bara tio minuter och gå göra något annat. Efter de tio minuterna är upp, distrahera dig själv med något annat. Generellt sett kommer en 10 minuters fördröjning att vara allt du behöver för att komma över önskan att röka. Annars tillåter du ytterligare en tio minuters fördröjning.

TIPS! Prata med dina nära och kära för att få sitt stöd när du slutar röka. Det är viktigt att du låter dem veta att du behöver sitt stöd och att du inte behöver dem att vara dömande.

Tala med din läkare om att sluta röka. Din familjläkare kan erbjuda hänvisningar och resurser som du annars inte har tillgång till. Dessutom kan din läkare ordinera dig en medicin för att sluta om han eller hon tror att du behöver.

Fira varje milstolpe längs din väg för att sluta, välj små belöningar du gillar. Till exempel, gå till en film efter en vecka att du inte röker. Om du kan sluta för en månad, kan du äta middag på den mest utsökta restaurangen i stan. När du möter framtida milstolpar kan du antingen öka dina belöningar eller helt enkelt avveckla dem.

Sluta röka

TIPS! Om du inte har kunnat sluta röka med viljestyrka, lägg till några nikotinsubstitut och se om det fungerar. Dessa nikotinbyten kommer att hjälpa dig att sluta genom att ge din kropp en liten mängd läkemedel för att hjälpa till med att stoppa uttag.

Du borde veta vet hur viktigt det är att lära dig mer om rätt teknik för att sluta röka. När du lär dig vad som fungerar och vad som inte ser du det inte är så svårt att sluta röka. Att utnyttja denna information ökar din förmåga att slå din beroende av cigaretter.Source link