Sluta röka för alltid med dessa supertips


För den rätta typen av framgång med att sluta röka är motivatörer nyckeln. Att sluta röka ger en mängd fördelar. Några av dessa fördelar måste vara av motivation för dig, så att hålla en lista som är praktisk för de svåra tiderna är en stor hjälp. Tänk bara på hur du kan spara pengar, ditt utseende och till och med ditt liv genom att sluta. Du skyddar även din familjs hälsa eftersom du inte längre röker runt dem. Nedanstående förslag hjälper dig att släppa din missbruk av tobak.

En supportgrupp kan hjälpa dig att följa upp ditt beslut att sluta röka. Att arbeta med andra som slutar eller som slutat röka kan hjälpa dig att hålla fokus på ditt ultimata mål. Du hittar inte bara stöd, utan råd och vägledning som leder dig till stor framgång. Kolla ditt tidning och lokalsjukhus för supportresurser.

Tips! Hitta en supportgrupp om du behöver ytterligare support efter att du slutat röka. Det finns stor nytta i nätverk med människor som förstår de fysiska och känslomässiga utmaningarna du står inför.

Om du har svårt att sluta röka, tala med en sjukvårdspersonal. Han kan ordinera dig ett läkemedel för att underlätta din ångest, abstinenssymptom och till och med irritabilitet. Din läkare kan också ha andra resurser till hands, till exempel supportgrupper och gratisnummer, där du kan diskutera din kamp.

Har dina kära stöd för ditt beslut att sluta röka. Du måste prata med människor och låta dem veta vad du går igenom, det här är det enda sättet du kan få hjälp. Låt dem veta att du är mer än sannolikt moody när du slutar, och att du kanske inte har ett tydligt sinne. Att sluta röka är en svår process, och att få stöd från dina vänner och familj är avgörande.

Tala med din läkare om att sluta röka. Din läkare kan ha resurser tillgängliga för att hjälpa dig att sluta att du inte har tillgång till. Dessutom kan din läkare ordinera dig en medicin för att sluta om han eller hon tror att du behöver.

TIPS! Om du skapar en avslutningsplan, var noga med att skriva en lista över alla sätt du kan ge upp vanan. Att ta sig tid att sätta sig ner och anpassa din egen lista till din egen personlighet är en utmärkt metod att sluta.

För att undvika nikotinbehov, försök att hantera din stress på andra sätt. Det kan hända att några effektiva alternativ inkluderar att träna, hålla en journal eller behandla dig själv till ett spa-besök när dina önskemål är i topp. Om du vet att du kommer att ha lite ledig tid, fyll det med roliga distraktioner som en ny bok eller ett spel eller kaffe med en vän.

Secondhand Smoke

Sluta röka inte bara för din hälsa utan också för hälsan hos alla de runt omkring dig. Secondhand rök kan påverka hälsan för någon som finns omkring dig som kommer i konstant kontakt med det. När du slutat för din egen hälsa, slutar din familj också andas den begagnad rök som din rökvanor genererar. Att sluta röka kommer inte bara att förbättra din hälsa utan även din familj och vänner.

TIPS! Kom ihåg att sluta röka är en daglig åtgärd. Fokusera inte på att röka någonsin igen.

Håll dig så optimistisk som möjligt när du utvecklar en behandling för att sluta röka. Identifiera alla sätt på vilka ditt liv kommer att dra nytta av att vara en icke-rökare. Vet att andan blir friskare, dina tänder kommer att bli renare och ditt hem kommer att lukta bättre. Medan man vet att farorna med rökning kan skrämma lite för att sätta tobaken ner kan det vara en enorm fördel att överväga fördelarna med att sluta med.

Tänk alltid på din motivation. Detta kan uppnås genom att posta motiverande ord på ditt kontor, eller genom att bära armband för att symbolisera dina avsikter. Oavsett vilken metod du valde, bör en visuell påminnelse hjälpa dig att bekämpa din tobaks- och nikotinbehov.

För att öka din motivation att sluta röka, kom ihåg att dina nära och kära skulle påverkas negativt om du blev sjuk som följd av att du röker . Statistik säger att en av fem personer dör av cigaretter i USA. Bli inte en av dessa olyckliga statistik.

TIPS! Be din läkare att hjälpa dig sluta röka. Receptbelagda läkemedel kan göra det möjligt att sluta röka lättare att hantera.

Kom ihåg att du kan ha ett liv utan cigaretter, även under besvärliga tider så länge du är förbunden. Fortsätt att tänka på dina främsta motivatorer, så du vill inte ge upp. Tänk på den här artikelns stora råd för att hjälpa dig att avbryta den dåliga vanan att röka för gott.Source link