Sluta röka för alltid med dessa supertips


Om du röker vet du hur det kan sänka livskvaliteten. Det påverkar ditt utseende, från gula tänder och skrynklig hud till en gammal rök lukt i ditt hår och kläder. Ännu mer oroande, rökning påverkar din inre hälsa dramatiskt. Du kan vända de negativa effekterna i samband med rökning genom att sluta. För att komma igång på vägen för att vara rökfri läs vidare.

Skapa en lista med anledningarna till varför du slutar. Att skriva något på papper gör det mer kraftfullt och mer riktigt till ditt sinne. Det kommer att hjälpa dig att hålla dig motiverad och fokuserad på framgång, och kanske sluta lite lättare.

10 minuter

Om du är överväldigad av trangen att röka, försök använda fördröjningstaktiken. Berätta för dig själv att du ska vänta 10 minuter för att se hur du kommer att känna, försök sedan distrahera dig själv, för att du i regel hittar 10 minuter är en bra tidsram för att du ska passera. Om du inte ser de resultat du letar efter direkt bör du fortsätta försöka.

Det finns en viss mängd viktökning som ofta är resultatet av att du slutar röka, och att äta frukt och grönsaker istället för sötsaker är en väg för att undvika detta. Detta kan hjälpa till att förhindra någon viktökning. Din kropp kommer att kräva mat när du slutar röka och en hälsosam kost kommer att hålla dig fokuserad på en hälsosam livsstil.

Nikotiners ersättningsterapi

Nikotinersättningsterapi kan vara ett effektivt vapen för att bryta rökningens vana. Nikotinuttaget är mycket försökt och kan förvärra känslor av stress, depression och ångest. Cravings kan vara svårt att ignorera. Överväg nikotinersättningsterapi. Forskning visar att nikotinersättningsprodukter som tuggummi, fläckar eller pastiller kan fördubbla framgångsnivån för att sluta. Det rekommenderas inte att du använder en nikotinbytesprodukt och röker samtidigt.

Tala med din läkare om du är seriös om att sluta röka. En läkare kan veta om metoder för att sluta att du inte är medveten om. Dessutom kan din läkare känna att det i din situation är bäst att förskriva en medicin som kan hjälpa dig att sluta.

Tips! Om du har svårt att sluta röka, tala med en läkare. Receptbelagda läkemedel kan vara biljetten för att hjälpa dig.

När du slutar röka kan du inte bara hjälpa din egen hälsa utan också dina nära och kära. Secondhand rök har visat sig vara farlig eftersom det orsakar cancer och andra hälsoproblem. Din hälsa och hälsan hos de du älskar kommer att förbättra dramatiskt när du slutar. Att sluta röka ger fördelar för dig och de du älskar.

Om du kan tänka positivt och motiveras, kommer de att fungera till din tjänst för att hjälpa dig att sluta röka. Försök att föreställa dig hur uppfyllt ditt liv kommer att bli när du äntligen slutar. Din andedräkt kommer inte att lukta som inaktuell tobak längre, inte heller ditt hem. Dina tänder kan till och med vara vitare! Även om folk känner till de dåliga sakerna om att röka kan de bli rädda nog för att sluta, kan positiva förändringar också hjälpa.

Sluta röka

Tips! Tala med dig om du vill sluta röka. En läkare har tillgång till resurser som du inte gör.

Om du verkligen vill sluta röka, bli bra att sluta. Många individer som lyckats sluta lyckades inte första gången de försökte. När du slutar, försök att förbli rökfri under den längsta tiden som du eventuellt kan. När du blir motiverad igen, var noga med att ange ett annat datum för när du ska sluta. Varje gång du måste sluta, tillåt dig så länge som möjligt. Låt varje misstag vara en lärande möjlighet. Att tillämpa denna teknik kan ge dig viljan att sluta röka helt och hållet.

Bra råd när du slutar är att sluta röka helt och hållet. Det mest effektiva sättet att sluta är bara att sluta. Sluta bara – och börja inte igen. Förbinda sig att stanna, period. Det har visat sig vara mycket effektivt, på lång sikt.

Avbryter det enkelt? I helvete heller. Är det värt det? ABSOLUT! Efter att ha läst den här artikeln, hoppas du förhoppningsvis starkare, mer självsäker och mer kunna sluta. Välj några av de tips som finns här för att hjälpa dig att komma igång med ditt beslut att sluta idag.Source link