Sluta röka för alltid med dessa supertips


Alla som röker inser att sluta är i hans eller hennes bästa intresse. Har du någonsin hört en rökare om hur glad de är att de bestämde sig för att börja röka? Endast personer som har kunnat sluta röka förstår verkligen hur mycket ansträngning som krävs. Ta lite tid att läsa råd från några som har gått i dina skor.

Berätta för dina kära att du slutar röka idag. När du litar på dem runt dig med information som detta, kan de hjälpa dig att hålla dig motiverad, liksom att behålla frestelsen i våg. Detta stöd kan vara det extra tryck som du behöver för att vara starkt när du slutar.

TIPS! Om du vill sluta röka, gör en lista över metoder som kommer att fungera för dig. Att göra en anpassad lista med saker att försöka kan hjälpa dig att lyckas sluta.

När du bestämmer dig för att sluta röka en gång för alla, gör en lista fylld med användbara tips och sluta strategier. Ta dig tid att skapa en lista med idéer som passar din egen livsstil och vanor. Varje person är unik om hur de får saker att göra. Du måste lära dig de bästa teknikerna för dig. Att göra en lista för dig själv kommer att uppnå detta.

Sluta röka dagligen. Istället för att tänka på att stanna för alltid, tänk på att ta det en dag i taget. Att skapa en kortare tidslinje kan få saker att verka mer uppnåeliga. När du känner att du har lyckats med ditt korta åtagande kan du försöka ställa in mål för långsiktig överensstämmelse.

Se till att du äter bra. Detta kommer att öka din hälsa genom att njuta av en hälsosam produkt medan du stoppar viktökning i spåren. Du måste påminna dig själv om att din kropp kommer att vilja äta när du slutar, du borde äta hälsosam.

TIPS! När du slutar röka, ta varje dag som den kommer. Hellre än att fokusera på att aldrig ha en cigarett någonsin igen, koncentrera dig bara på att inte lysa upp idag.

Om du inte tror att du kan sluta kall kalkon, kan du prova nikotinbytesprodukter, som tuggummi eller fläckar. Dessa receptfria läkemedel levererar din kropp med nikotin medan du arbetar för att bryta vanan, vilket kan hjälpa dig att avvärja det värsta av de fysiska abstinenssymptomen.

Nikotinutbyteterapi

Nikotinersättningsterapi kan vara ett effektivt vapen för att bryta rökningens vana. Återkallande från cigaretter kan ge dig irritation, deprimering eller frustration. Nikotintraver kan vid tiden vara överväldigande. Överväg nikotinersättningsterapi. Människor som använder dessa produkter har dubbelt så mycket sannolikhet att sluta för gott som de som går kallt kalkon. Det är viktigt att undvika att använda dessa om du fortfarande röker.

Många tycker att att ta ett nytt träningspass, träningspass eller fysisk acivity kan göra det lättare att undvika att röka. Övning är också en mycket effektiv stressavlastare.

Om du är intresserad av att döma din ohälsosamma vana, är det viktigt att du är dedikerad att se den genom. De flesta misslyckas eftersom de ger upp eller håller sig i en negativ tankeprocess. När du känner för att ge upp, tänk på vad du gjorde för det första.

I din process att sluta röka, ge dig själv belöningar på vägen för att njuta av milstolparna mot ditt mål. På din en veckors jubileum kan du till exempel besöka en film. En gång i månaden har gått, gå ut för en speciell måltid. Fortsätt skapa belöningar för att arbeta fram tills du glömmer att röka och är redo att flytta förbi den helt.

För att behålla din viljestyrka, trots intensiv begär och abstinenssymptom, leta efter hälsosamma utlopp för din stress. Du kan överväga att betala gymmet ett besök, eller registrera dig i en klass som lär dig en ny hobby. Även ett massage- eller bubbelbad kan ge lättnad under tider då stressen är hög. Försök att undvika ledig tid, och i stället hitta trevliga distraheringar. Att läsa, skapa eller besöka vänner fungerar bra.

TIPS! När du känner en överväldigande önskan att röka, använd fördröjning taktiken. Genom att berätta för dig själv att du kommer att se hur du känner på 10 minuter och sedan distraherar ditt sinne och kropp under den tiden kommer du normalt att hitta 10 minuter senare, kommer begäret att gått.

Försök att minska rökning till varje pris för att förbättra hälsan. Det hjälper dig långsamt börja din resa för att sluta röka. Undvik att röka när du först vaknar. Du kan röka bara en halv cigarett snarare än en hel en för att skära ner på din rökning.

Människor som inte röker kommer aldrig att förstå varför du fortsätter att röka, oavsett de farliga effekterna. De vet inte hur svårt det är att sluta. Många människor har dock kunnat sluta, och de råd som hjälpt dem gavs bara till dig. Använd deras idéer och erfarenheter för att göra din dröm att sluta en verklighet.