Sluta röka för alltid med dessa supertips


Även om du är mycket väl bekant med de faror som rökningssigaretter kan ge, blir det inte lättare att sluta. Om du vill sluta kan du behöva lite tryck ner rätt väg. Råd i denna artikel hjälper dig att sluta röka.

Du måste göra din rökning avstängning så mycket som möjligt. Försök inte avsluta den kalla kalkonen. Det finns en 95% chans att du kommer att misslyckas om du använder det här kommer det att misslyckas för dig. Nikotin är en extremt beroendeframkallande substans, så använd en patch, patchar eller terapi kan vara nödvändig. Detta ökar sannolikheten för att du slutar.

Om du försöker sluta röka, sluta tänka på för alltid. Fokusera på att ge upp cigaretter för dagen utan att röka. Du kan alltid ställa mer långsiktiga mål som går bra in i framtiden så snart du känner dig bekväm med åtagandet att sluta.

Tips! När du är nära att ge efter för dina begär för en cigarett, tänk på en fördröjning innan du får njuta av. Försök säga dig själv att du kan få en rök efter att du har gått eller efter att du har druckit ett stort glas vatten.

Genom att berätta för dig själv kommer du att checka tillbaka om tio minuter för att se om du fortfarande vill ha en cigarett, kan du hitta att du kan hantera begäret för den korta tiden. Om begäret inte har gått, fortsätt att upprepa denna teknik.

Nikotiners ersättningsterapi

Du kanske vill tänka på att pröva nikotinersättningsterapi. När du tar ut nikotin kan du känna rastlös, deprimerad och till och med deprimerad. Cravings för en cigarett kan vara mycket svårt att hantera. Du kan upptäcka att nikotinersättningsterapi hjälper till att lindra dessa känslor med hjälp av nikotinutbytesbehandling. Det är väldigt farligt att röka vid användning av dessa produkter. därför, dock.

TIPS! Hypnos är ett effektivt verktyg att använda när du slutar röka. Hypnos har hjälpt många människor att framgångsrikt sluta för gott.

Om du till exempel tyckt om att röka i ditt fordon eller när du läser en bok, behöver du hitta något annat att göra med dina händer eller gå till ett annat rum för att prata så att du inte tänker på att tända en cigarett . Försök hitta någon typ av ämne.

Motivation och positivt tänkande kan vara till stor hjälp för att hjälpa dig sluta röka. Tänk på hur ditt liv kommer att bli så mycket bättre när du kommer att ha. Tänk på att dina tänder kommer att bli ljusare och renare, dina tänder kommer att se vitare ut, och ditt hem kommer att vara fullt av friskhet och renlighet. Medan man vet att farorna med att röka kan skrämma lite för att sätta tobaken ner, kan en positiv utsikter också vara mycket kraftfull.

Många människor som inte röker mer sannolikt misslyckades vid första gången de försökte. När du slutar röka, försök hålla dig till avhållsamhet så länge som möjligt. Om du börjar röka igen, välj omedelbart ett nytt "avsluta" datum. Fortsätt bara sluta och försök att stanna längre varje gång, medan du lär dig vad som utlöstes till att röka igen varje gång.

TIPS! Berätta för dina kära att du slutar röka idag. När du berättar för dessa människor har du slutat, de kommer att motivera dig att förbli engagerad.

Sätt listan någonstans där du kommer att se den varje dag. Detta kan motivera dig att behålla motivationen när du känner dig svag.

Planera framöver hur du kan hantera de stressiga tiderna. Många rökare brukar belysa när de känner sig stressade. Håll en back-upplan praktisk om en inte fungerar.

Håll dig borta från utlösningsaktiviteter eller symptom som du normalt röker.

TIPS! Ta mycket vila när du försöker sluta röka. För många människor, om du är sen, kommer det att göra att du vill röka.

Det är lätt att återfalla när du är i ögonblicket, men ett återfall kan förena och göra veckorna eller månaderna du har spenderat att inte röka värdelös. Håll dina mål och motivation i åtanke så att "bara en" får inte ge in och röka en cigarett.

Även de bästa ansträngningarna och framtiden. Du kan hitta seger i en större triumf längs vägen.

Att sluta röka kan vara mycket svårt, men att veta några mycket effektiva strategier kan göra det mycket lättare för dig. Applicera ovanstående råd till din egen avslutande insats för att se mer solide resultat. Du kan skydda din egen hälsa och din familj genom att sluta idag.

TIPS! Fördröjningstaktiken är ett effektivt sätt att hantera överväldigande begär. Genom att berätta för dig själv kommer du att checka tillbaka om tio minuter för att se om du fortfarande vill ha en cigarett, kommer du vanligtvis att undvika begäret.

Många vill veta mer om Array, men de vet inte vart man ska börja. Denna artikel är lyckligtvis precis vad du behöver för det. Börja använda informationen som du har lärt dig om från den här artikeln.Source link