Sluta röka för alltid med dessa supertips


Avsluta röka brukar vara mer än att bli av med dina cigaretter och motstå begären. Det här kan hjälpa dig att sluta, men det behöver inte vara så grovt. Det finns en värld av råd och tekniker som hjälper dig att sluta röka.

Förstå att sluta röka kommer att ta lång tid att materialisera. Att sluta röka är en process. Oroa dig inte med nästa månad eller nästa år. Ta varje dag som det kommer och koncentrera dig på att inte röka den dagen, vilket hjälper till att skapa en vana som hjälper dig på lång sikt.

TIPS! För att öka dina chanser att sluta röka, gör en lista över plusser och minuser om att stoppa. Du kommer ihåg dessa skäl och tänka på dem varje gång du vill röka.

Berätta för din familj och vänner om du planerar att sluta röka. Att informera de älskade av dina planer ger dem möjlighet att hjälpa dig med din resa. Med detta stöd kan du optimera din chans att sluta med framgång.

Se till att du äter bra. Dessa hälsosamma mellanmål kan hjälpa dig att behålla en stabil vikt. Tänk på att din kropp kan kräva mat efter att ha slutat, så det är bäst att äta hälsosamt och ha en hälsosammare tankegång.

När det är dags att sluta röka, var noga med att hålla sig borta från de triggare som får dig att känna dig som en cigarett. Ändra ditt beteende, så du är inte frestad, till exempel, gå till nya restauranger som inte tillåter att röka. Hitta en distraktion för att hålla dig upptagen.

TIPS! Kan hypnos fungera för dig? Många har hittat framgång med professionella hypnotisörer. En terapeut placerar dig i en hypnotisk trance, och de talar med dig i positiva bekräftelser som bäddar sig i ditt undermedvetna sinne.

Om du funderar på att sluta röka är det viktigt att du pratar med din läkare på förhand. Din läkare kommer sannolikt att ha tillgång till resurser som du inte känner till för att hjälpa dig att sluta. Dessutom kan din läkare känna att det i din situation är bäst att ordinera en medicin som kan hjälpa dig att sluta.

En bra anledning att sluta är för människorna nära dig. Secondhand rök kan orsaka olika farliga hälsoförhållanden och sjukdomar som cancer. Det kommer att fungera bra för hela ditt hushålls hälsa när du slutar röka. Avsluta kommer att förbättra hälsan hos dig själv och dina nära och kära.

Kallt Turkiet

TIPS! Om du försöker sluta röka, se till att du får gott om sömn. För många rökare kan uppehåll i längre timmar leda till ökade begär.

Det bästa stället att börja när man slutar röka, är att bara sluta. För att börja din resa måste du helt enkelt sluta röka först. Avsluta kallt kalkon-stopp helt och aldrig hämta en cigarett igen. Kallkalkonmetoden kommer att tyckas mycket svår. Låt inte detta avskräcka dig. Att sluta kall kalkon är ett av de mest effektiva sätten att sluta.

Om du röker hemma, gör en noggrann städning av ditt bostadsutrymme, när du bestämmer dig för att sluta. Du ska städa din møbel och mattor, rengöra väggarna och rengöra dina gardiner och draperier. Detta kommer att göra ditt hem luktigt bra och göra det så att du kommer in i ditt hem inte utlöser behovet av att röka.

Förhoppningsvis har du en tydligare förståelse av de åtgärder du kan vidta för att befria dig från greppet om en rökvanor. Det är orealistiskt att anta att du aldrig kommer att vilja röka igen; De tips du har lärt dig här kan dock hjälpa dig att få en enklare tid att sluta.Source link