Sluta röka för alltid med dessa supertips


Dina älskade har bett dig att sluta röka. Din läkare uppmuntrar dig att du gör detsamma. Försäkringsbolag kommer att erbjuda rabatt för icke-rökare. Vilka skäl har du för att fortsätta att röka? Det är dags att sluta, läs följande artikel och hitta tips som kan hjälpa dig att sparka vanan.

Att utveckla en ärlig lista över rökfördelarna och nackdelarna med att röka kan hjälpa dig att uppnå ditt mål att sluta röka. Ditt sinne tenderar att ta någonting mer allvarligt när du skriver ner det. Att sluta röka kan vara svårt, eftersom det kan hjälpa till att underlätta processen.

TIPS! För att bli mer framgångsrik när du slutar röka, försök skriva nackdelarna och fördelarna med att sluta. Genom att skriva ned dessa saker börjar du kontrollera riktningen för din syn på att sluta.

Gör ditt avslutande försök så enkelt på dig själv som du kan. Kallkalkon är kanske inte det mest effektiva tillvägagångssättet för dig. Det handlar om en 95% chans att det här kommer att misslyckas för dig. Kämpa med nikotinbehov med produkter som fläckar eller piller. Att använda dessa hjälpmedel kommer att göra dina ansträngningar för att sparka vanan mycket enklare än det kommer att bli utan dem.

När du väl bestämt dig för att sluta röka, hitta en supportgrupp. Du får mycket sympati, råd och stöd genom att bygga relationer med människor som har gått eller går igenom samma sak. Människor som har varit i din position kan hjälpa dig att styra dig genom processen. Du kan hitta supportgrupper på platser som rekreationscenter, kyrkor eller gemenskapskollegier.

10 minuter

Tips! Att gå med i en bra stödgrupp kan hjälpa dig att sluta röka. Det kan vara mycket fördelaktigt att samarbeta med människor som har varit där du är och förstå de emotionella och fysiska utmaningarna du går igenom.

När du känner en överväldigande önskan att röka, använd fördröjning taktiken. Berätta för dig själv att du väntar 10 minuter och sedan hitta ett sätt att distrahera dig själv för den tidsperioden. Vanligtvis, efter de 10 minuterna har gått, kommer varje begär att ha gått bort. Om det inte fungerar första gången, upprepa det här steget tills det gör det.

Försök ändra din kostvanor genom att äta mer grönsaker i frukter för att undvika att få den vikt som resulterar i att du slutar röka. Detta kommer att förhindra sannolikheten för viktökning som är så vanlig för personer som nyligen har gett upp cigaretter. När du slutar röka, kommer din kropp att kräva mat. För att vara frisk, äta hälsosam mat istället för skräp.

Kick rökning vana för dina älskade hälsa. Personer som utsätts för begagnad rök har högre risk för att utveckla ett antal olika cancerformer och andra tillstånd. Att sluta minskar din familjs exponering för sekundär rök, så att de kommer vara mindre benägna att bli allvarligt sjuk om du slutar. Det betyder att hela din familj kommer att dra nytta av att du slutar.

Tips! När du är nära att ge efter för dina begär för en cigarett, tänk på en fördröjning innan du får njuta av. Försök säga dig själv att du kan få en rök efter att du har gått eller efter att du har druckit ett stort glas vatten.

Klipp tillbaka på hur mycket du röker. Rökning mindre kan vara ett bra ställe att börja din plan att sluta röka. Vänta en timme eller mer för att få din första cigarett på morgonen. Kanske röker bara en halv cigarett istället för en hel.

Om du har rökt inuti ditt hus, ge det en komplett skrubba, när du har slutat. Shampoo dina mattor och klädsel, tvätta dina väggar och tvätta dina gardiner eller gardiner. Detta kommer att göra det så att du inte påminns om att röka varje gång du kommer in i ditt hem, eftersom det kommer att ha en ren, frisk lukt.

Be om support online via grupper eller forum. Det finns en mängd webbplatser som ägnas åt att hjälpa människor att sluta röka. Du kan hitta hjälp genom att jämföra stopptekniker med andra rökare. Andra ex-rökare förstår dina utmaningar och de känslomässiga problem som ibland blir i vägen för att sluta röka.

TIPS! Hypnos kan hjälpa sluta röka. En erfaren, licensierad hypnotisör kan hjälpa dig att sluta röka för livet.

Om du inte lyckas med ditt första avslutningsförsök, bli inte nedtonad. Även de mest välorganiserade, mest avsiktliga sluta ansträngningarna misslyckas ibland. Identifiera var du gick fel så att du kan lära dig från det ögonblicket till nästa gång. Du kan uppleva en större triumf på vägen.

Sluta röka

Det finns också mediciner och behandlingar som du kan göra för att hjälpa dig att sluta röka, så du kanske vill prata med din läkare om vad dina alternativ är. Det har gjorts många framsteg när det gäller hur man slutar röka. Dessa alternativ kan vara receptbelagda eller över disk och många är ganska nya på marknaden, vilket innebär att du är sannolikt att hitta en som fungerar för dig. Tala med din läkare om vad de tycker du borde använda.

Tips! Om du försöker sluta röka, se till att du har gott om vila. Massor av människor tycker att om de stannar upp sent, är de mer benägna att kräva cigaretter.

Nu när du har denna information, kan du sluta röka för gott. Om du slutar röka, blir du friskare och lyckligare, och du kommer att leva längre. Ta alla medel du skulle ha spenderat på tobak och köpa något trevligt för din familj för allt stöd de ger dig-de förtjänar det!Source link