Sluta röka för alltid med dessa supertips


Många människor kommer att nämna hur svårt det är att sluta röka, så du kommer att höra mycket negativ feedback om svårigheterna att sluta röka. Som det är med någonting, Ju mer information du har om att sluta röka, desto lättare blir det. De råd som ingår i denna artikel kommer att tillåta någon att ha vanan.

Att sätta saker på papper kan ändra din mentala uppfattning. Det här kan ge din motivation att hålla fast vid den här gången, och kanske till och med sluta med att du kan vara fokuserad.

Berätta för dina nära och kära att du vill sluta röka. När du berättar för dessa människor har du slutat, de kommer att motivera dig att förbli engagerad. De kan ge dig den extra nudge som du behöver för att hålla dig fokuserad på dina mål.

TIPS! För att du slutar röka framgångsrikt måste du utarbeta en lista med dina skäl för att göra det. Anpassa den här listan till ditt liv och dina behov, för att sluta effektivt.

Gör ditt avslutningsförsök så hanterbart som möjligt. Avsluta kall kalkon rekommenderas inte. Det finns en stor chans att detta kommer att misslyckas för dig. Nikotin är extremt beroendeframkallande, så använd en patch, fläckar eller terapi kan vara nödvändiga. Detta kommer att underlätta dig genom de svåra tidiga tillbakadragningsstadierna och sluta göra bra.

Om du försöker sluta röka, sluta tänka på för alltid. Fokusera på att ge upp cigaretter för dagen utan att röka. Du kan alltid ha fler mål som går bra in i framtiden så fort du blir bekväm med åtagandet att sluta.

Din primärvårdspersonal kan hjälpa dig att sluta när alla andra strategier misslyckas. Det finns mediciner, inklusive några anti-depressiva läkemedel.

För att avvärja den viktökning som normalt förknippas med att sluta röka, sätt din diet bort från sötsaker och mot frukt och grönsaker. Vanan att äta dessa saker kan verkligen hjälpa till med att kontrollera viktökning som är förknippad med att sluta. När du slutar röka, kommer din kropp att kräva mat. För att vara frisk, äta hälsosam mat istället för skräp.

Om du slutar röka kall kalkon är inte ett alternativ, överväga att hjälpa processen med att försöka byta ut nikotinplåster eller tuggummi.

Du kanske vill titta på terapi för att hjälpa till med nikotinutbyten. Nikotinuttag kan leda till att du känner rastlös, känslor av rastlöshet, frustrerad eller irriterad. De konstanta begären kan vara överväldigande. Nikotin-ersättningssystem hjälper till med cravings. Det är väldigt farligt att röka vid användning av dessa produkter. därför, dock.

Till exempel, en gång i veckan har gått utan en cigarett, unna dig en film. Efter en månad, ge dig en trevlig middag på en restaurang som du vanligtvis inte går till. Fortsätt så här för att gradvis öka belöningen för att arbeta fram tills du inte tänker på att röka och är redo att flytta förbi den helt.

När du slutar röka, ge dig själv belöningar för varje milstolpe du passerar längs vägen. Till exempel, när du uppnår din första rökfria vecka, ta dig ut till en film. Efter en månad, äta ute på en trevlig restaurang som du inte äter regelbundet på. Du kan bygga upp dina belöningar och göra varje månad och år utan att röka en ännu sötare framgång.

Sluta röka

En strategi för att hjälpa dig att sluta röka är att byta till ett märke av cigaretter. Välj menthol eller ett varumärke som har en obehaglig smak. Rök inte ett större antal av dem än vanligt eller ändra hur du har valt att köpa lätta cigaretter. Denna teknik kommer att underlätta dig för att tänka på att sluta röka.

Motivation och positivt tänkande kan vara till stor hjälp för att hjälpa dig sluta röka. Försök att föreställa dig hur uppfyllt ditt liv kommer att vara när du slutligen slutar. Dina tänder kommer att se vitare ut, din hälsa kommer att förbättras, och du får lite extra pengar för din budget varje månad. Medan man vet att farorna med att röka kan skrämma lite för att sätta tobaken ner, är den positiva sidan att sluta ofta en utmärkt bit av motivation.

Börja med att klippa tillbaka på din rökning. Detta kan börja processen att sluta vanan helt och hållet. Vid vakning vänta en timme innan du har din första dagliga rök. När du försöker sparka vanan kan det vara bra att låta dig skära ned genom att bara röka hälften av varje cigarett.

TIPS! Många människor njuter av stöd från onlinebyte och diskussionsforum. Det finns hundratals användbara webbplatser som är dedikerade till att främja dina mål att röka upp.

De flesta tidigare rökare kommer att misslyckas med vanan mer än en gång. När du slutar röka, försök att förbli rökfri under den längsta tiden som du eventuellt kan. Om du misslyckas och har en cigarett måste du omedelbart ange ett nytt slutdatum. Håll bara sluta och gå längre varje gång, lära av dina misslyckanden när du går.

Om du röker hemma, rengör allt grundligt, när du slutar röka. Tvätta gardiner och möbler, gardiner och gardiner och schampo mattan och klädsel. Detta kommer att hjälpa ditt hem att känna sig ren och frisk, ditt nya luktande hus kommer inte påminna dig om att röka.

Du måste hitta sätt att alltid ha hög motivation. Det här kan innebära att du limer motivativa affischer och meddelanden till väggarna på ditt arbetskontor eller donerar ett armband för att indikera dina intentioner.

När du lär dig att leva utan cigaretter, är det bra att undvika utlösningssituationer som normalt skulle innebära att du rökning för dig. Ändra dina rutiner som är förknippade med rökning. Till exempel, drick ditt kaffe på väg till jobbet och stanna borta från stängerna minskar dina begär.

Tänk på de troliga följderna av en stor minskning av din hälsa som orsakas av rökning. Hur påverkas dina nära och kära vänner? Studier har visat en av fem personer som dör i U.

Planera hur du lyckas hantera de stressiga tiderna. Många rökare används för att belysa som svar på stress. Håll en back-upplan praktisk om en inte fungerar.

Nu när du förstår hur viktigt det är att lära dig så mycket du kan när du planerar att sluta röka, hoppas jag att den här artikeln har hjälpt dig i din strävan efter kunskap. När du lär dig vad som fungerar och vad som inte gör det kan du få det lättare att sparka rökningens vana. Ta informationen från den här artikeln och börja använda den, och du kommer att vara på väg att sluta.

Du måste veta allt du kan på Array för att bli en expert. Uppgifterna här är bra, men det finns mer att lära. Ju mer du vet desto säkrare kommer du att känna.Source link