Sluta röka för alltid med dessa supertips


Folk kommer att klaga på hur tufft det är att sluta, men de flesta kände inte rätt väg att göra det. Som för allt, ju mer information du har om att sluta röka, desto lättare blir det. De tips som följer kommer att hjälpa dig att sparka din vana.

Ett hjälpmedel för att hjälpa dig att sluta är att göra en lista med anledningar till varför du ska sluta röka, och också orsakerna till att du motstår att sluta. Att skriva något på papper gör det mer kraftfullt och mer riktigt till ditt sinne. Inte bara kan du hitta motivation för att fortsätta din resa på detta sätt, men din tur kan bli lättare eftersom du kan koncentrera mer.

Tips! Hitta ett sätt att sluta röka som fungerar för dig, men försök att göra det lite efter en liten stund. Undvik att gå kallt kalkon.

Du kan hitta en supportgrupp i ditt område för det stöd du behöver för att kunna sluta röka. Att arbeta med andra som slutar eller som har slutat röka kan hjälpa dig att hålla fokus på ditt yttersta mål. Att ha ett stödsystem kan vara ovärderligt. Det kan finnas en supportgrupp för personer som försöker sluta i ditt samhälle. Titta på platser som samhällskollegor eller kyrkor.

Din läkare kan hjälpa dig att sluta röka. Det finns receptbelagda läkemedel, inklusive vissa antidepressiva medel, som kan göra processen att sluta tolerera mer. Förutom att informera dig om olika behandlingar med rökning, kan han eller hon också informera dig om supportgrupper och andra resurser i samhället som kan vara användbara.

Många rapporter blir viktiga under eller efter den tid som de slutade röka, så du kanske vill börja äta dessa frukter och grönsaker nu. Detta kommer att öka din hälsa genom att njuta av en hälsosam produkt medan du stoppar viktökning i spåren. Tänk på att sluta kommer att göra dig hungrig, så du kan också mata dig något hälsosamt.

TIPS! Kan hypnos fungera för dig? Många individer har slutat framgångsrikt efter att ha arbetat med en licensierad hypnotisör. Under hypnos kommer hypnotisören att ge dig positiva affirmationer medan du hypnotiseras.

När du försöker sluta röka, låt dig själv få en belöning varje gång du når ett mål. Du kan gå till en film eller köpa något som du ville ha, efter att du inte rökt under en tid. När du har varit rökfri i en månad, gå till en trevlig restaurang, en speciell för dig. Du kan bygga upp dina belöningar och göra varje månad och år utan att röka en ännu sötare framgång.

Secondhand Smoke

Hälsan hos dina nära och kära beror på att du slutar röka. Secondhand rök kan orsaka olika farliga hälsoförhållanden och sjukdomar som cancer. Genom att minska den rök som du genererar med dina cigaretter, minskar du den mängd begagnad rök som du har utsatt dina nära och kära för. Att sluta röka kommer inte bara att förbättra din hälsa utan också din familj och dina vänner.

Tips! Låt din familj och vänner veta om du planerar att sluta röka. När du delar informationen med dem som är närmast dig kan de hjälpa dig att fortsätta fokusera på att sluta.

Ett bra sätt att börja sluta är att byta till ett annat märke av cigaretter. Att byta ett varumärke till en smak du ogillar kan helt och hållet släcka cigaretter. Vissa tycker att detta är till hjälp. Du kommer att ha en bra start med att sparka din vana.

Komma med nya planer för att hantera stress. Många rökare blir vana vid rökning när de stressas. Att ha en plan i åtanke för hur man hanterar de stressiga stunderna gör det mindre troligt att du kommer att vända sig till cigaretter när stress slår. Ha en reservplan om den första planen inte fungerar.

Tänk på de troliga konsekvenserna av en stor minskning av din hälsa som orsakas av rökning. Hur påverkas dina nära och kära vänner? Studier har visat att en av fem personer som dör i USA har att göra med att röka. Gör ditt bästa för att inte bli en statistik.

För att förbättra din hälsa och förhindra dig från att tänka på cigaretter, börja en träningsplan eller registrera dig för ett gym. Övning är också en mycket effektiv stressavlastare.

Slå inte dig själv om du har en cigarett. Börja helt enkelt din plan igen. De flesta slutade flera gånger innan de slutade med framgång. Titta tillbaka och ta reda på vad som gick fel för att lära av dina misstag när du försöker igen. Om det händer i framtiden kommer du att veta exakt hur du ska övervinna det.

Nu när du har läst den här artikeln borde du vara mer medveten om fördelarna och de bästa metoderna för att sluta röka. När du väl vet vad som är effektivt och vad som inte är, kommer du att upptäcka att det egentligen inte är så svårt att sluta röka. Använd det du har läst här för att du ska kunna sluta för gott.Source link