Sluta röka för bra med dessa tips


De flesta som röker vill verkligen sluta, men känner sig överväldigade av svårigheten av den och deras brist på viljestyrka. Följande fria råd i artikeln nedan kan hjälpa dig att göra ett hälsosamt liv utan cigaretter.

Ta en lång promenad eller avsluta ett glas vatten. Om du slutar ge dig, åtminstone har du rökt en mindre cigarett den dagen.

Gör en lista och specificera alla metoder du kan använda för att hjälpa dig sluta röka. Varje person har ett unikt sätt att ta hand om saker gjorda. Du måste göra vad som fungerar bäst för dig själv och din livsstil. Skapa din egen personliga lista gör det här.

Tips! Att gå med i en bra supportgrupp kan hjälpa dig att sluta röka. Det kan vara till hjälp att diskutera dina problem med ex-rökare som har haft samma utmaningar som dig.

Se till att du får gott om vilopaus när du slutar röka. För många individer kan uppehåll i längre timmar leda till ökad efterfrågan. Du är mer benägna att vara ensam sent på kvällen och kan smyga en rök eftersom ingen är omkring för att fånga dig under dessa timmar. Om du får en full natts sömn kommer du att fokusera och kunna sluta alla begär.

Nikotinutbyte

Du kanske vill tänka på att pröva nikotinersättningsterapi. Återkallande från cigaretter kan ge dig irritation, slöhet och irritation. Cravings för en cigarett kan vara mycket svårt att hantera. Du kan hjälpa till med cravingsna med hjälp av nikotinuttag. Det rekommenderas inte att du använder en nikotinersättningsprodukt och röker samtidigt, för att skydda dig själv för att undvika att röka om du använder nikotinbytebehandlingar.

TIPS! Oavsett vad du måste titta på din avslutning en dag i taget. Det är en stor process att sluta röka.

Till exempel, när du inte har rökt i en vecka, älg dig med en film. Efter en månad, ge dig en trevlig middag på en restaurang som du vanligtvis inte går till. Fortsätt att ge dig själv en belöning i ökande mängd för att erkänna dina framsteg tills du inte tänker på att röka och är redo att flytta förbi den helt.

Ett bra sätt att börja sluta är att byta till en annan märkesbrytare. Överväg att röka ett märke du inte bryr dig om. Rök inte en större mängd om du andas in dem. Detta kan hjälpa dig i dina ansträngningar att sluta.

Planera hur du kan hantera stress. Många rökare används för att belysa en annan cigarett. Håll en back-up plan praktisk om plan A inte fungerar.

Tips! När du bestämmer dig för att sluta röka, var noga med att berätta för din familj och vänner. De kan hjälpa dig med ditt val.

Nu är det dags att sluta röka. Ställ inte in ett datum i framtiden som hänger på något annat, sluta nu! Att sluta kan minska risken för att du tar ett annat steg mot en eventuellt dödlig sjukdom. Du kommer också att förbättra din familjs hälsa genom att skydda dem från begagnad rök, vilket gör det ännu viktigare att du slutar.

Ta bort alla askor och tändare i ditt hem. Tvätta alla dina kläder och städa ditt hus för att avlägsna rökens lukt. Att göra dessa saker gör det mindre troligt att du inte kommer påminnas eller utlöses att röka.

Ät mycket frukt, grönsaker, nötter och frukt medan du slutar röka. Att äta lågt i kalorier och friska hjälper människor att sluta på många sätt. Till exempel, ständigt har något att göra med dina händer och mun kan beteendemässigt ersätta rökningens rörelser. Att äta dessa livsmedel på en diet kan också minimera viktökning. Näringsämnena i dessa livsmedel kommer att minska obehagen vid tillbakadragande.

TIPS! Få mycket sömn varje natt om du slutar röka. Några tycker att de längtar efter cigaretter mer när de stannar uppe sent.

Du kanske tycker att sluta röka kan vara det svåraste du någonsin har gjort i ditt liv. Det behöver inte vara en omöjlig uppgift. Det kommer att ta mycket tålamod, beslutsamhet och tid. Det är också bra att ha kunskaper och några bra tips på din sida för att hjälpa dig. Använd de förslag som skisseras ovan, och att vara rökfri kunde ligga precis runt hörnet för dig.

Många människor är intresserade av Array, men är osäkra på hur man lär sig mer. Lyckligtvis innehåller det här stycket allt du behöver för att lyckas framåt. Använd informationen du har lärt dig och bli upptagen.Source link