Sluta röka för bra med dessa tips


Du måste vara motiverad för att du slutat röka. Det finns en myriad av fördelar som följer med rökning vana. En av dem kan vara tillräckligt för att uppmana dig när det blir tufft. Du kan förbättra hälsan hos dig och dina nära och kära, spendera mycket mindre pengar, förhindra ökad chans lungcancer, och bara se och känna dig mycket bättre. Så fortsätt läsa för att få råd för att börja din resa för att sluta röka.

Om du vill sluta röka för alltid, ta saker en dag i taget. Fokusera på att ge upp cigaretter för dagen utan att röka. Du kan alltid ställa in mer lång siktmål när du känner dig bekväm med åtagandet att sluta.

För att sluta röka, bör du sträva efter att skapa en egen lista över hur du kan sluta. Att göra en anpassad lista med saker att försöka kan hjälpa dig att lyckas sluta. Alla använder olika metoder för att göra saker. Det är viktigt att du hittar något som kommer att fungera för dig. Att göra en lista kan hjälpa dig att uppnå detta.

TIPS! Fördröjning taktiken är ett effektivt sätt att hantera överväldigande begär. Berätta själv hur du kommer att känna på cirka 10 minuter och distrahera dig själv.

Motion kan också fungera som en lång väg att minska stressavlastaren. Om du inte tränar regelbundet kan du börja långsamt med att gå på promenader regelbundet. Du bör diskutera dina avsikter med din läkare innan du genomför någon träningsrutin.

Om dina utlösare inkluderar rökning under körning måste du ändra detta beteende medan du utför dessa uppgifter, så det ber dig inte automatiskt röka. Försök hitta något att tänka på av distraktion som kommer att fungera som en ersättare.

För att undvika att spricka under press av begär och nikotinuttag, försök att hantera din stress på andra sätt. Du kan tycka att det är bra att träna under den svåraste delen av dagen, hålla en dagbok eller behandla dig själv till ett spa-besök när dina önskemål är i topp. När du har lite tid, uppta dig själv med ljuvliga distraktioner såsom läsning, till exempel bra böcker eller spela ett spel som är nytt för dig.

Prata med dina nära och kära för att få sitt stöd när du slutar röka . Det är kritiskt att människorna närmast dig erbjuder stöd, inte kritik eller dom. Du borde informera dem om att du troligen kommer att vara i dåligt humör först och att du förmodligen inte kommer att tänka klart. Att sluta är svårt, men om du har stöd av dina vänner och familj kan du göra det lite lättare.

Secondhand Smoke

Secondhand smoke kan orsaka cancer och andra viktiga hälsoproblem. När du slutar slutar din familj också andas den begagnad rök som din rökning vana genererar. Att sluta röka nu kommer att göra både dig och dina nära och kära.

Motivation och positivt tänkande kan vara till stor hjälp för att hjälpa dig sluta röka. Försök att föreställa dig hur uppfyllt ditt liv kommer att vara när du har slutat. Tänk på hur mycket bättre andan blir, eller hur mycket rengörare dina tänder kommer att bli, eller hur mycket renare och fräschare ditt hem kommer att bli. Medan den negativa inverkan av rökning aldrig bör ignoreras, kan en positiv outlook också vara mycket kraftfull.

Om ditt sanna mål är att sluta röka, behärskar du konsten att sluta. De flesta som försöker sluta misslyckas första och andra gången. När du slutar försöker du hålla dig till avhållsamhet så länge som möjligt. Om du upplever ett bakslag, ställ in ett slutdatum och kom tillbaka på spår. Varje gång du slutar röka och har ett återfall, lär du dig vad som gick fel och strävar efter att sluta längre nästa gång. Med tiden kommer du att gå tillräckligt länge för att du inte känner att du behöver röka igen.

Tips! Det första steget att sluta röka är bara att helt enkelt sluta. Du börjar din resa dagen då du säger nej till en cigarett.

Minska antalet cigaretter du röker lite varje dag. Detta kommer att sätta dig i början av din rökningstoppningsresa. Försök vänta minst en timme innan du röker din första morgoncigarett. Du kan röka en halv cigarett snarare än en tid för att skära ner på din rökning.

Sluta röka

Det enda sättet att sluta röka är bara att helt enkelt sluta. Stoppning startar din nya väg. Sluta sluta röka och börja aldrig göra det igen. Denna metod kan verka lite hård. Det har faktiskt visat sig att den här metoden kan vara ganska effektiv.

Undvik alla aktiviteter eller situationer där du tidigare röker under försök att sluta röka. Om du drack ditt morgonkaffe och hade en cigarett, byt din rutin. Du kan få ditt kaffe när du kör på jobbet eller undviker baren helt och hållet så att du undviker de rökningstrender du är van vid.

Tips! Tänk inte på att sluta röka som att ge upp något. Tänk på det som att få något.

Om du röker inuti ditt vardagsrum, gör en noggrann rengöring av ditt bostadsutrymme när du slutar röka. Tvätta och måla dina väggar, inklusive: mattor, och tvätta dina fönsterbehandlingar, väggar och andra typer av ytbeläggningar. Detta kommer att hjälpa ditt hem att känna sig ren och fräsch, och frånvaron av lukten av cigaretterna hjälper dig att undvika att bli påminnad om vanan som har plågat ditt liv när som helst du kommer in i ditt hem.

Du måste kunna modiga svårigheter med uttag och begär att sluta röka för gott. Påminn dig om vad som motiverade dig att sluta i första hand, och du kan hjälpa till att få tillbaka lite av din styrka. Tänk på att använda de tips som ges till dig i ovanstående artikel. Genom att göra detta är du på rätt väg mot att permanent eliminera denna dåliga vana.

Människor vet inte hur man hittar information om Array online. Denna artikel har definitivt den visdom som du söker. Använd data som du tar från den här artikeln till det verkliga livet.Source link