Sluta röka för ett hälsosammare liv senare


Oavsett hur mycket viljestyrka du har, det är svårt att sluta röka. Även om du är övertygad om att du måste sluta röka, finns det en bra chans att du fortfarande känner att du ger upp något som är en känslomässig del av ditt liv. Om du är redo att bryta dina band till din rökning vana, kan de råd som följer följa upp det du behöver för att flytta.

Om du känner att du absolut måste röka, försök försöksmetoden först. För att hjälpa dig att skjuta upp din cigarett så länge som möjligt, överväga att ta en promenad eller njuta av lite vatten innan du röker. Du kan upptäcka att försena din nästa cigarett lite kommer att minska dina begär. Även om du slutligen släpper, kan den här metoden hjälpa dig att minska betydligt.

Tips! Bryt fördelarna med att sluta röka genom att skapa en lista med specifika fördelar och nackdelar. Att skriva något ner kan förändra hela ditt mentala perspektiv.

Gör en lista och specificera alla metoder du ska använda för att uppnå detta höga mål. Listupptagning i din avslutande ansträngning kommer att hjälpa mycket eftersom du skapar en källa till riktning. Alla människor har olika sätt att få uppgifter som uppnåtts. För att få det bästa resultatet är det viktigt att du identifierar dina egna styrkor och svagheter och de taktik som passar bäst för dem. Detta uppnås när du skapar en egen lista.

Älskade

Prata med dina nära och kära för att få sitt stöd när du slutar röka. Det är viktigt att de förstår att du behöver deras odödliga stöd. Låt dem veta att du kan vara skarp eller irriterad på grund av uttag, men det kommer att gå och det är inte din avsikt att vara som sådan. Att sluta röka är inte lätt, så du borde hämta stöd från dina nära och kära för att hjälpa dig genom processen.

TIPS! Hitta ett sätt att sluta röka som fungerar för dig, men försök att göra det lite för lite . Försök inte avsluta den kalla kalkonväggen.

Kallkalkon för att sluta röka är inte den smartaste idén, försök få tillsatser för att hjälpa dig på vägen, saker som nikotinplåster eller tuggummi. När du använder dessa mediciner ersätter du nikotin från cigaretter med nikotin från produkterna. Detta hjälper dig att undvika nikotinavtagningssymtom.

När du försöker sluta röka måste du hålla dig borta från de saker som utlöser dig och får dig att röka. Som ett exempel, om du brukade tända en cigarett automatiskt innan du ringde, måste du ersätta något annat i sin plats. Leta efter konstruktiva aktiviteter och distraheringar, för att uppta ditt sinne under dessa perioder.

Se till att du är fullt engagerad innan du ens börjar sluta röka. Det är lätt att misslyckas i ditt försök att sluta om du inte blir ordentligt motiverad eller ger upp för fort. Du måste bygga beslutsamhet. Du kan göra detta genom att alltid hålla din motivation i åtanke och syn.

Tips! Så snart du bestämmer dig för att sluta röka, gå med i en supportgrupp. Det finns stor fördel i nätverk med människor som förstår de fysiska och emotionella utmaningarna du står inför.

Du behöver inte gå igenom det här ensam. Dina vänner och din familj kommer att stödja dig om du låter dem veta om dina planer. Det är också en bra idé att använda en supportgrupp. Att diskutera hur du känner med andra som upplever samma svårigheter kan hjälpa dig att driva igenom och slå på att röka för gott.

Som du kan se måste sluta röka inte vara en skrämmande och omöjlig uppgift. Allt du behöver för att uppnå ditt mål är beslutsamhet och lite självförtroende. Underskatt aldrig betydelsen av beslutsamhet!Source link