Sluta röka för ett hälsosammare liv senare


Att behöva röka kan ibland vara besvärligt. Du måste sluta göra vad du gör för att gå utanför för en rök, och du känner dig konstig om du inte har dina favoritprodukter. Om du är redo att äntligen sparka denna farliga missbruk, läs vidare. Denna artikel innehåller många tekniker som hjälper dig att sluta röka.

För att öka dina chanser att lyckas sluta röka, tänk på att lägga ner på papper alla möjliga fördelar och konsekvenser av att sluta. Att skriva något på papper gör det mer kraftfullt och mer riktigt till ditt sinne. Inte bara kan du hitta motivation för att fortsätta din resa på detta sätt, men din resa kan bli lättare eftersom du kan koncentrera mer.

Support Group

Om du är uppriktig i din strävan att sluta, hitta en supportgrupp och hålla fast vid dem. Genom att komma ihop med människor som finns i dina skor kan du dela de svårigheter du står inför. Dessa personer kan erbjuda tips, support och vägledning för att sluta. För att hitta en stödgrupp som är avsedd för rökning, kolla din lokala recenter, kyrka eller community college.

Några bra sätt att komma i form, vara aktiv och distrahera dig från att röka är att delta i ett träningsprogram och anmäla dig till det lokala gym. Övning är ett bra sätt att lindra stress och få en hälsosammare inställning. Om du inte tränar, börja långsamt med några promenader. Innan du börjar träna rutin, kontakta din läkare.

Tips! Sluta röka så enkelt som möjligt. Försök inte sluta utan att ha en coping plan på plats.

Om du helt enkelt inte kan sluta röka rakt ut, använd nikotintum eller hudfläckar. Du kan köpa dessa produkter i disken. De låter dig få din dagliga dos av nikotin och arbeta för att bli av med denna vana utan att drabbas av abstinenssymptom.

Det krävs engagemang för att komma igenom processen att sluta, vilket innebär att du måste fatta beslutet att göra det. De flesta som slutar gör det på grund av brist på viljestyrka. Du kan ge dig motivation genom att tänka på de skäl du ville sluta börja med.

För att undvika sprickbildning under press av begär och nikotinuttag, hitta hälsosamma sätt att hantera den resulterande stressen. Försök att sammanfalla en resa till gymmet med dina värsta uttagstider. Nya hobbyer är också ett bra sätt att klara av symtomen. Massage kan också vara till stor hjälp. Om du vet att du kommer att ha lite ledig tid, fyll det med roliga distraktioner som en ny bok eller ett spel eller kaffe med en vän.Source link