Sluta röka för ett hälsosammare liv senare


Alla rökare vet att deras vana är dålig för dem. Ingen rökare kommenterar någonsin för en annan om de fantastiska vitaminerna och näringsämnena som de får i sina cigaretter. Människor som inte röker är helt enkelt oförmögna att inse hur svårt det kan vara att sluta. Läs vidare för att ta reda på vad som har fungerat för andra ex-rökare.

Om du inte kan göra bort med ett begär helt och hållet, försök åtminstone hålla ut med det så länge som möjligt. Tvinga dig själv att slutföra något annat jobb, innan du kan få en cigarett. Genom att fördröja dina handlingar finner du att du verkligen inte vill ha den cigaretten trots allt. Om du fortfarande väljer att röka, kommer du inte att röka så mycket eftersom din tid kommer att spenderas med något annat.

Sluta röka

När du slutar röka, ta varje dag som den kommer. Ta en dag i taget när du slutar röka. Att nå ditt mål en dag i taget är lättare att hantera mentalt och fysiskt. Långsiktiga mål kommer när du har slutat ett tag och bättre kan hantera det dagliga slipverket.

När frestelsen att röka överväldigar dig, använder du stalling taktik för att få dig att vänta. Berätta för dig själv hur du kommer att känna på omkring 10 minuter och distrahera dig själv. Du borde se längdpasset inom 10 minuter. Annars tillåter du ytterligare en tio minuters fördröjning.

TIPS! Om du vill sluta röka för alltid, sluta tänka på för alltid. Tänk inte på att sluta för alltid; istället fokusera på idag.

Om du har svårt att sluta röka, tala till en läkare. Det finns ett växande antal medicinska hjälpmedel, som antidepressiva medel, som kan hjälpa dig att sluta med mycket mindre obehag. Din läkare kan också hjälpa dig att hänvisa till supportgrupper och andra resurser du kan använda för att se till att du lyckas sluta.

Få dina nära och kära att stödja dig i ditt beslut att sparka din dåliga rökning vana. Låt dem veta att du behöver den typen av stöd och att det inte finns något behov av att dömas av dem. Låt dem veta att du kanske är lite grouchy först och att du kanske inte är helt själv. Det är inte enkelt att sluta röka, du borde alltid utveckla ett stödsystem.

Nonsmokers kan helt enkelt inte förstå hur du kan vara så beroende av något som har visat sig orsaka så mycket skada för dig. Inte heller kan de fullt ut förstå komplexiteten att sluta. Det har emellertid funnits människor som verkligen har slutat, och deras erfarenheter delades i ovanstående artikel. Använd denna information för att befria dig från att vara slav till cigaretter.Source link