Sluta röka framgångsrikt med de här goda tipsen


Att sluta röka är ingen lätt uppgift, även för den järnvilja. Rökning ger en viss tillfredsställelse, även för dem som vill sluta. Om du är redo att bryta dina band till din rökning vana, kan de råd som följer ge dig den boost du behöver för att flytta.

Gör en lista över fördelarna med att sluta och nackdelarna att besluta att sluta. Detta hjälper till att öka oddsen för att framgångsrikt och permanent sparka din rökning vana. Att lägga ner någonting ner i skrivning kan förändra hela ditt perspektiv. Detta kan hjälpa till att motivera dig att hålla dig på kursen, och kan till och med sluta göra det lättare för att du kan vara fokuserad.

Om traditionella metoder inte har fungerat, överväga hypnos. Om du bestämmer dig för att prova hypnos, gör ett avtal med en licensierad hypnotisör. Under hypnos kommer hypnotisören att ge dig positiva bekräftelser medan du hypnotiseras. När du vaknar från denna trance, kanske du inte är lika intresserad av cigaretter som du var tidigare, vilket gör ditt mål mer uppnåeligt.

TIPS! Låt din familj och vänner komma in på hemligheten att du vill sluta röka. Bara genom att låta dem veta vad du försöker göra, kommer de att kunna vara ett supportteam för dig och hjälpa dig att hålla dig motiverad och kämpa för frestelser.

Du borde oroa dig för att gå igenom en dag efter en annan. Snarare än att fokusera på att aldrig ha en cigarett någonsin igen, koncentrera dig bara på att inte lysa upp idag. En kort tidslinje kan hjälpa dig att hålla dig i spår istället för att oroa dig för vad som kommer nästa. När du börjar bli bekväm med ditt engagemang för att sluta röka, kan du börja göra längre siktemål.

Din läkare kan hjälpa dig att sluta när alla andra strategier misslyckas. Det finns mediciner tillgängliga för att hjälpa dig att sluta röka eller förenkla processen. Din läkare kan ha andra resurser till hands, till exempel supportgrupper och gratisnummer, där du kan diskutera din kamp.

Om du inte kan sluta kall kalkon, titta på produkter som är speciellt gjorda för att hjälpa processen. Dessa inkluderar tuggummi och fläckar. Dessa produkter levererar små doser nikotin till din kropp för att avhjälpa missbruk utan smärta och stress av uttag.

TIPS! Gör en lista över metoder du kan använda för att hjälpa dig sluta röka. Se till att matcha din lista med din unika personlighet.

Nikotinutbyteterapi

Ett bra sätt att sluta röka är nikotinersättningsterapi. Uttag från nikotin kan orsaka känslor av frustration, irritabilitet, depression och rastlöshet. Dessa begär kan överväldiga vissa människor. Du kan hjälpa till att lindra dessa känslor genom att använda nikotinutbytesbehandling. Studier har visat att personer som använder nikotinutbytesbehandling dubblar sin chans att lyckas. Men du bör aldrig använda dessa nikotinbyten medan du fortfarande röker.

Om du vill sluta röka, tala med din läkare. Din läkare kan ha resurser för att sluta att du kanske inte har. Din läkare kanske vill ha dig på receptbelagt läkemedel för att hjälpa dig att sluta.

När frestelsen att röka överväldigar dig, använder du stalling taktik för att få dig att vänta. Genom att berätta för dig själv kommer du att checka tillbaka om tio minuter för att se om du fortfarande vill ha en cigarett, kommer du vanligtvis att undvika begäret.

Se till att din familj och vänner vet att du slutar röka. De kan ge en värdefull resurs och hjälpa dig genom tuffa tider. Ju mer stöd du har desto mer motivation måste du sluta. Detta ökar dina chanser att lyckas avsevärt och tar dig till var du vill.

Positivt tänkande och motivation kan vara en viktig del av att sluta röka. Tänk på de många sätt som ditt liv kommer att förbättra när du avslutat. Din andedräkt kommer inte att lukta som inaktuell tobak längre, inte heller ditt hem. Dina tänder kan till och med vara vitare! Fokusera på de positiva förändringar som slutar kommer att ge kan hålla dig ur en negativ inställning.

Glöm inte att erbjuda dig själv belöningar när du når de viktiga avslutande milstolparna. Utveckla en lista över olika typer av belöningar beroende på vilken milstolpe du träffar för extra motivation. Sätt den listan någonstans där du kan se det framträdande varje dag. Detta kan bara hjälpa till att hålla dig motiverad under svaghetstiden.

TIPS! Om du har svårt att sluta röka, tala med en sjukvårdspersonal. Vissa mediciner kan göra det lättare att sluta röka.

Tänk på hur vår rökning påverkar din familj. Kom ihåg att om du blir allvarligt sjuk eller dör på grund av rökning, kommer det att skada din familj. Att tänka på detta kan hjälpa dig att vara motiverad att sluta. Statistiken visar att ett stort antal dödsfall i Amerika kan hänföras till rökning varje år. Du vill inte vara en annan statistik.

48 timmar

Kom ihåg att den första veckan säkert kommer att vara den svåraste när du slutar röka. Faktum är att de första två dagarna, ungefär 48 timmar, är den värsta delen av att sluta, för att du avgiftar från nikotin. När 48 timmar har gått, kommer din längtan efter nikotin bara att vara psykologisk. Medan det fortfarande är svårt, kommer det att göra att de motstår dem betydligt mindre traumatiska.

TIPS! För att undvika den viktökning som vanligtvis följer med att du slutar, bör du försöka äta grönsaker och frukter istället för godis. Detta kan hjälpa till att balansera ditt system och undvika onödig viktökning.

När du vill röka ganska, tänk på det som en tjänst du gör själv i stället för ett offer du gör. Denna positiva sinnesro håller dina ögon på priset och ökar din chans att sluta med framgång. Påminn dig om hur viktig din uppgift är, och kom ihåg att de positiva aspekterna av att sluta uppväger de negativa genom en lång skott. Om du gör det kommer du att stärka din önskan att sluta och hjälpa dig att nå dina mål denna gång.

Om din viljestyrka försvagas och du kommer att nå din favorit tobaksprodukt, hämta telefonen ett samtal någon för support. Oavsett om du ringer till en stödjande vän eller en släkting, nå ut till någon och dela det du känner. Att nå ut för hjälp gör att du känner dig mindre isolerad och ensam. Dessutom kan prata med någon distrahera dig från dina känslor av frestelse, så att du inte ger upp för dina begär.

Övervaka dina rökvanor. Om du vet vilka situationer som frestar dig att röka, kan det göra det lättare att utarbeta en plan för att sluta. Om du är redo för tobaksbehovet, kan du hantera dem, vilket gör att du bättre kan undvika frestelserna.

TIPS! Lär dig hur nikotinersättningsterapi kan hjälpa. Huvudstoppet för att sluta cigaretter är din kropps beroende av nikotinavgiften.

Som du kan se måste sluta röka inte vara en skrämmande och omöjlig uppgift. Allt du behöver för att uppnå ditt mål är beslutsamhet och lite självförtroende. Du kan bara överraska dig själv med vad du kan när du verkligen tänker på det!Source link