Sluta röka framgångsrikt med dessa bra tips


De flesta har svårt att försöka sluta röka. Kom ihåg att olika lösningar fungerar för olika människor. Gör lite forskning för att upptäcka vilka metoder som bäst passar dig och din situation. Försök med de råd som anges nedan, och du kanske tycker att sluta röka är lättare än vad du trodde.

När du känner en uppmaning att röka och inte kan motstå, släcka den åtminstone till senare. Gör dig själv göra en annan aktivitet först, bara ta en promenad runt huset eller dricka en kopp te. Genom att fördröja dina handlingar finner du att du verkligen inte vill ha den cigaretten trots allt. Om du slutar ge dig i alla fall, var det åtminstone lite längre att du kunde vara rökfri.

TIPS! Det är viktigt att närma sig din resa genom att fokusera på en enda dag i taget. Att ge upp tobaksvanan är en lång process.

Hypnos är värt att prova för dem som letar efter ett sätt att sluta röka. Att se en licensierad hypnotisör kan vara effektiv och har visat sig lyckad för många människor. Hypnotisten kommer att inducera en djup trance, och sedan upprepa positiva affirmationer som kommer att inlämna sig i ditt sinne. När du äntligen vaknar kan cigaretter inte ha samma lock som de gör nu, vilket gör att du får större chans att lyckas.

Ett regelbundet träningsprogram hjälper dig i dina ansträngningar att sluta röka. Träning är också en bra stressavlastare. Om du är ute av form och inte har utövat på ett tag kan du börja långsamt genom att bara gå en promenad varje morgon eller varannan dag. Innan du börjar något träningsprogram, bör du först kontakta din läkare.

När frestelsen att röka överväldigar dig, använder du stalling taktik för att få dig att vänta. Tvinga dig att vänta minst tio minuter innan du ger dig uppmaningen. Vanligtvis kommer du att bli distraherad med något annat och vänta längre än tio minuter. Om du inte ser de resultat du letar efter direkt bör du fortsätta försöka.

TIPS! Var öppen och låt folk veta om ditt mål att sluta röka. Detta kan hjälpa dig att skapa en supportgrupp för att underlätta processen.

Få mycket stöd. Informera din familj och vänner om din plan att sluta, och acceptera deras kärlek, uppmuntran och stöd när du bekämpar din kamp. Du kanske också vill överväga att gå med i en supportgrupp för personer som försöker sluta röka. Att vara med andra som är i samma båt kan vara till hjälp.

Ha en plan för effektiv stresshantering för att motverka effekterna av nikotinuttag. Det kan innebära att man slår på gymmet när det är dags då dina önskningar är värsta, plockar upp en ny hobby eller får en vanlig massageavdelning. Om du har fritid, distrahera dig själv med hobbyer du tycker om och människor du älskar.

En viktig faktor när det gäller att sluta kommer att vara ditt positiva tänkande och din motivation att sluta. Tänk på de många sätt som ditt liv kommer att förbättra när du avslutat. Tänk på att dina tänder kommer att bli ljusare och renare, ditt andetag och kläder kommer att lukta bättre, och ditt hem kommer att vara fullt av friskhet och renlighet. Det kan vara fördelaktigt att tänka på de positiva och negativa förändringar som följer av att sluta, för att inte skrämma människor bort.

TIPS! Vila är viktigt när du slutar röka. Sena nätter kan ge mer tid att begära den nästa cigaretten för vissa individer.

Tänk på de platser där du brukade regelbundet ha en cigarett, och sedan undvika dem. Du behöver ändra din rutin om rökning är en vanlig del av ditt liv. Om du röker medan du dricker kaffe eller har cocktails med vänner, kan du behöva sluta göra sakerna. Dricka kaffe på väg till jobbet i bilen eller hitta en ny hangout förutom baren, ger dig chansen att minimera kända triggers och begär.

Det kan vara till hjälp att bli av med påminnelser om ditt rökningsliv när du försöker sluta. Bli av med askar och tändare som du kan ha runt ditt hem. Tvätta ditt hus och kläder noga så att de inte längre lukar som rök. Om du gör det kan du se till att du inte påminns eller utlöses att röka.

Den olyckliga sanningen är att sluta röka kan vara mycket svårt, och det finns ingen teknik som fungerar för alla. Det är inte omöjligt att sluta röka. När du drar på en mängd olika resurser blir det lättare att uppfylla dina mål och vara motiverad. Du kan bli glatt överraskad om du provar dem.Source link