Sluta röka framgångsrikt med dessa bra tips


Att sluta rökavanen är skrämmande även för de människor som har den starkaste viljan att lyckas. Verkligheten är att även människor som verkligen är intresserade av att sluta röka känner att de får något från att röka. Rådgivningen i den här artikeln hjälper dig att slutligen sparka vanan för bra.

Skriv ut fördelarna med att sluta röka för att lägga till din motivation och eliminera cigaretter från din dagliga rutin. Att skriva ner det kan påverka din mentala uppfattning. Detta kan hjälpa till att motivera dig att hålla dig på kursen, och kan till och med sluta göra det lättare för att du kan vara fokuserad.

TIPS! Skriv ner anledningar till varför du borde sluta för att öka chansen att du faktiskt slutar. När du skriver något skriftligt, har det ofta en inverkan på hela ditt mentala perspektiv.

Var lätt när du slutar röka. Försök inte sluta utan att ha en coping plan på plats. Denna metod att avsluta har en 95 procent felprocent. Nikotin är mycket beroendeframkallande, så försök använda medicinering, terapi eller en lapp. Det svåraste steget är de första dagarna och dessa produkter kan hjälpa till att lindra den svårigheten och öka dina chanser till framgång.

Supportgrupper kan vara en bra resurs när du väl bestämt dig för att du är redo att sluta. Det kan vara till hjälp att diskutera dina problem med ex-rökare som har haft samma utmaningar som du. Dessa individer kan erbjuda stöd, vägledning och bra tips för att hjälpa dig att sluta. För att hitta en stödgrupp som är avsedd för rökning, kolla din lokala recenter, kyrka eller community college.

Om du vill ha slut på att röka, bör du överväga att prova hypnos. Att besöka en licensierad hypnotisör är en effektiv strategi som har fungerat för många individer. Genom att implantera positiva affirmationer i ditt sinne medan du är i trance får du den boost som du behöver för att fortsätta arbeta mot ditt mål. När du vaknar kanske cigaretter inte verkar som tilltalande, vilket betyder att du är ett steg närmare att sluta.

TIPS! Om du känner att du behöver röka en cigarett, försök först försäkra den. För att hjälpa dig att skjuta upp din cigarett så länge som möjligt, överväga att ta en promenad eller njuta av lite vatten innan du röker.

Se till att du kommer ihåg att sluta ett steg i taget. Att bryta vanan är en process; det händer inte över natten. Oroa dig inte för vad som kommer nästa år eller nästa månad. Håll ditt fokus på att göra det genom en dag i taget, med tanken att de vanor du skapar eller bryter idag kommer följa dig in i framtiden.

Skapa en lista över strategier som hjälper dig att sluta. Att ta tid att anpassa din personliga lista är en utmärkt hjälp för att uppnå ditt mål. Alla gör saker på egen väg. För att få det bästa resultatet är det viktigt att du identifierar dina egna styrkor och svagheter och de taktik som passar bäst för dem. Att göra en lista hjälper till med den processen.

Om du absolut måste ha en cigarett nu, försök att fördröja det för ett tag. Med fördröjning taktik, berätta du själv att du kommer att få en rök på bara tio minuter och gå göra något annat. Efter de tio minuterna är upp, distrahera dig själv med något annat. Generellt sett kommer en 10 minuters fördröjning att vara allt du behöver för att komma över önskan att röka. Om det inte har det, fortsätt bara fortsätt denna process om och om så ofta som du behöver.

Nikotinutbyte

Försök med terapi som innebär nikotinutbyte. Effekterna av nikotinuttag kan få dig att känna sig irriterad, deprimerad eller rastlös. Nikotintraver kan vid tiden vara överväldigande. Det kan hända att nikotinersättningsterapi hjälper till att minska dessa känslor. Forskning visar att nikotinersättningsprodukter som tuggummi, fläckar eller pastiller kan fördubbla framgångsnivån för att sluta. Det rekommenderas inte att du använder en nikotinbytesprodukt och röker samtidigt.

Som du har läst behöver det inte vara omöjligt att sluta röka för gott. Du kan sluta röka med en engagerad, positiv attityd när du försöker tipsen ovanför idag. Du kan bli förvånad över vad du kan göra när du är bestämd!Source link