Sluta röka framgångsrikt med dessa bra tips


Många människor vet inte hur man egentligen försöker sluta röka, så du kommer att höra mycket negativ feedback om svårigheterna att sluta röka. Liksom något ämne, ju mer kunskap du har desto mer framgångsrik kommer du att vara. För att räkna ut för gott, läs vidare.

När det gäller rökning, gör inte saker ännu hårdare än de redan är. Undvik att gå kallt kalkon. Avsluta kall kalkon är endast effektiv om 5% av tiden. Eftersom nikotin är så beroendeframkallande, kan en patch, medicinering eller terapi vara till hjälp. Detta kommer att öka din sannolikhet att sluta för gott.

TIPS! Hitta ett sätt att sluta röka som fungerar för dig, men försök att göra det lite efter en liten stund. Att försöka sluta med att gå kallt kalkon är aldrig en bra idé.

När du äntligen valt att sluta röka, tänk på att gå med i en supportgrupp. Det är fördelaktigt att ha ett nätverk av andra som är var du är och kan förstå vad du går igenom. Du kan få stöd och vägledning från tidigare rökare som har lyckats sluta, liksom bra tips för att hantera processen. Kolla ditt tidning och lokalsjukhus för hjälpresurser.

Om du vill röka smälter din lösning, försök åtminstone sätta av det så länge som möjligt. Ta en kort promenad innan du ger dig tillåtelse att röka, eller avsluta ett glas vatten. När du blir klar kan du ha viljestyrka att säga nej. Fördröjning kan bidra till att minska det belopp som du röker, vilket kan göra en stor skillnad under året.

Var öppen och låt folk veta om ditt mål att sluta röka. Du kommer att känna att du inte vill släppa ner dem genom att röka igen, vilket hjälper dig att hålla dig motiverad. Detta kan eventuellt vara det tryck du behöver för att vara motiverad och faktiskt sluta.

TIPS! Ge hypnos ett försök om du vill sluta röka. Många människor har slutat genom att gå till en licensierad hypnotisör, och det kan också fungera för dig.

Om du försöker sluta röka, se till att du får gott om sömn. Sena nätter kan ge mer tid att längta efter nästa cigarett för vissa individer. De fina timmarna är också tider när du är mer benägen att vara ensam och mindre sannolikt att bli observerad av andra. Genom att sova åtminstone åtta timmar varje natt kommer dina mentala förmågor att bli mer akuta och du kommer att ha mer viljestyrka för att övervinna dina begär.

Om du inte kan sluta kall kalkon byt ut dina cigaretter med nikotinplåster eller tandkött. Dessa produkter ger din kropps nikotin utan att behöva använda cigaretter, vilket hjälper dig att undvika abstinenssymptom medan du bryter mot den faktiska vanan att röka.

Försök inte själv detta. Informera din familj och vänner om din plan att sluta, och acceptera deras kärlek, uppmuntran och stöd när du bekämpar din kamp. Att gå med i en supportgrupp är en annan bra idé. Att träffa andra som vill sluta hjälper dig att hålla dig motiverad och du kommer att kunna dela tips.

Tips! När du väl har bestämt dig för att sparka röksvanan, berätta för din familj och vänner. Att ge bekanta personer med denna information kan låta dem motivera dig, tillsammans med att hjälpa dig att slå frestelser.

Medan du slutar röka, låt dig själv belöna när du når vissa milstolpar. Du kan ta dig ut till en ny filmversion efter den första veckan. På en månadspunkt kan du äta ute på en restaurang som du har varit intresserad av att kolla. Fortsätt skapa belöningar för att arbeta fram tills du glömmer att röka och är redo att flytta förbi den helt.

Ett litet steg mot att sluta kan vara att byta cigarettmärken. Genom att byta till ett varumärke du inte gillar smaken av, kanske du inte vill ha en cigarett så ofta som tidigare. Inte på något sätt bör du röka mer av din nya cigarett än vad du gjorde av den sista. Detta kommer att komma igång på din väg för att sluta röka.

Rengör ditt hem, din bil och garderoben noggrant för att bli av med lukten av rök. Tvätta och tvätta allt i ditt hus, inklusive: mattor, gardiner och gardiner, väggar och andra typer av ytbeläggningar. Hela huset kommer att uppdateras, och den inaktuella röklukten kommer inte att dröja kvar för att påminna dig om att röka.

TIPS! Om du försöker sluta röka, var noga med att få gott om vila. Sena nätter kan ge mer tid att begära den nästa cigaretten för vissa individer.

Skapa en plan för att belöna dig varje gång du når en milstolpe i ditt avslutande arbete. Välj belöningar som kommer att ges när du har slutat för 24 timmar, 7 dagar och sedan 4 veckor. Lägg upp listan på en märkbar plats där du kommer att kunna se den varje dag. Detta kommer att göra det möjligt för dig att bekämpa eventuella uppmaningar eller frestelser som du har under dagen.

Vid denna tidpunkt bör du inse hur instrumental kunskap är när det gäller att sparka vanan. När du lär dig vad som fungerar och vad som inte gör det kan du få det lättare att sparka rökningens vana. Informationen från den här artikeln bör vara till hjälp för dig, så du kan lyckas med ditt slut.Source link