Sluta röka framgångsrikt med dessa bra tips


Vissa kanske tror att sluta röka är lika enkelt som att skräpa sina tobaksvaror och använda ren viljestyrka för att slå tillbaka begär. När du tar bort tobak från ditt liv är en stor del att sluta, behöver den inte vara så svår. Det finns ett antal tekniker och hjälpmedel som du kan använda för att hjälpa dig att sluta röka vanan.

Att skriva något ner kan påverka hela ditt mentala perspektiv. Det här kan hjälpa till att motivera dig att hålla dig på kursen, och det kan vara lättare eftersom du kanske är mer fokuserad att se den genom.

Människor som detta kan ge dig viktiga tips eller gå igenom samma sak som du, och till och med vägledning. Stödgrupper finns på rekreationscentra, samhällskollegor eller community college.

Tips! Hitta ett sätt att sluta röka som fungerar för dig, men försök att göra det lite efter en liten stund. Sluta röka

Hypnos har visat sig vara ett effektivt verktyg att använda när du slutar röka. Många har slutat röka med en licensierad hypnotisör. Hypnotisten kan komma in i dig och ge dig positiva bekräftelser som håller dig inbäddad i ditt sinne. När du äntligen vaknar kan cigaretter inte vara så tilltalande, vilket ger dem lättare.

Om du vill sluta röka för alltid, ta saker en dag åt gången. Fokusera på att ge upp cigaretter för dagen utan att röka. Du kan alltid ha fler mål när du känner dig bekväm med din engagemang för att sluta.

TIPS! Be dina vänner och kära att vara stödjande för ditt beslut att sluta röka. Det är viktigt att du berättar för dem du behöver och värderar deras stöd, och du kan göra det utan att dom är dömande.

Genom att berätta för dig själv kommer du att checka tillbaka om tio minuter för att se om du fortfarande vill ha en cigarett, kan du hitta att du kan hantera längtan efter den korta tiden. Om du fortfarande känner dig uppmanad, fortsätt försök med den här metoden.

Din primärvårdspersonal kan vara en stor resurs om du inte kan sluta röka. Det finns receptbelagda läkemedel, som antidepressiva läkemedel, som kräver recept som kan hjälpa dig att få igenom försöket att sluta.

Försök ändra din kostvanor genom att äta mer grönsaker i frukter för att undvika att få viktökning från att sluta röka. Detta kommer att öka din hälsa genom att njuta av en hälsosam produkt medan du stoppar viktökning som du kan uppleva.

TIPS! Tala med din läkare om du planerar att sluta röka. Din läkare kan hänvisa dig till en supportgrupp eller ha kunskap om specialister i ditt område.

Nikotinutbyte

Nikotinutbyttningsterapi är ett utmärkt verktyg för att sluta röka. Nikotinuttaget kan leda till att du känner rastlös, rastlös, och blir frustrerad eller irriterad. Cravings kan vara mycket kraftfulla. Du kan hjälpa till med begäret med hjälp av nikotinuttag. Det rekommenderas inte att du använder en nikotinersättningsprodukt och röker samtidigt, för att skydda dig själv för att undvika att röka om du använder nikotinbytebehandlingar.

Om dina utlösare exempelvis innehåller rökning under körning, än vad du behöver hitta något annat att göra med dina händer, försök hitta alternativ till cigaretten för att ersätta dem. Försök hitta något att tänka på av distraktion som kommer att fungera som en ersättare.

TIPS! Vilken inverkan har din rökning på hälsan hos dina nära och kära? Även om dina familjemedlemmar väljer att inte röka, kan de få cancer eller andra allvarliga sjukdomar från att andas in i andrahandsrök. Ju tidigare du slutar röka, desto tidigare kommer dina nära och kära att vara fria från de risker som är förknippade med inandning av begagnad rök medan de är i din närvaro.

Sluta röka

Det första steget i något program att sluta röka gör att sträva efter att du räknar ut hur du ska gå om att göra det. De flesta människor misslyckas på grund av brist på viljestyrka. Du kan förbli engagerad genom att påminna dig ständigt av de många anledningarna till varför du ville sluta röka i början.

Klipp tillbaka på hur mycket du slutade. Detta hjälper dig att guide dig på rätt ställe för att sluta röka. Försök en fördröjning om en timme efter att ha vaknat innan du röker din cigarett för första morgon. Du kan också försöka bara röka en halv cigarett åt gången för att skära på din rökning.

Tips! Berätta för dina nära och kära om du tänker sluta röka. De kommer att vara där för vad du behöver och kan påminna dig om dina planer att sluta.

Det bästa rådet att hjälpa dig att sluta röka är att bara göra det. Det bästa sättet att börja ett rökfritt liv är att bara sluta vana. Sluta bara – och börja inte göra det igen. Denna metod kan tyckas vara extremt svår. Det har visat sig vara det mest effektiva på lång sikt.

Planera för hur du kan hantera de stressiga händelser som kan uppstå. Många rökare blir vana vid belysning när de stressas. Håll en lista över flera distraktioner som du kan använda om en inte fungerar.

För att hjälpa till med motivationsfaktorn för rökuppehåll, kom ihåg att dina nära och kära skulle påverkas negativt om du blev sjuk som följd av rökning. Statistik visar att en av fem dödsfall i Amerika är knuten till rökningssigaretter. Inte att bli en statistik.

TIPS! Minska mängden cigaretter du röker. Detta kommer att sätta dig på rätt ställe för att sluta röka.

Nu när du har läst igenom tipsen ovan hoppas du bättre vad du ska göra så att du kan sluta röka. Även om det kanske inte är realistiskt att tro att du aldrig kommer att bli frestad igen, är det mer troligt att du slutar på ett sätt som inte är svårt om du tillämpar tipsen i den här artikeln till ditt liv.

Vet inte vart du ska Börja? Det finns många ställen där ute för att lära sig ännu mer om Array. Denna artikel är bara utgångspunkten för att lära sig mer. Använd dessa tips, och du kan hitta framgång.Source link