Sluta röka genom att använda dessa utmärkta idéer!


Många vet att det inte är en bra idé att röka, men de fortsätter att göra det. Det är mycket lättare att säga att du kommer att sluta än det är att faktiskt göra det. Denna artikel kan hjälpa dig att lära dig om att sluta röka för personer som verkligen vill sluta.

Berätta för dig själv att du måste ta en lång promenad innan du kan röka, eller kanske behöver du först ha ett glas vatten. Om du fortsätter och röker, kan fördröjningstiden bara innebära att du röker en mindre den dagen.

Försök med hypnos för att hjälpa dig sluta röka. Många individer har avslutat framgångsrikt efter att ha arbetat med en licensierad hypnotisör. Hypnotisten sätter dig i trance och ger dig positiva bekräftelser som håller med dig. Cigaretter är mindre tilltalande när du vaknar, vilket gör dig så mycket närmare att sluta.

Tips! Du bör överväga hypnos om du behöver hjälp med att sluta röka. Hypnos har hjälpt många människor att framgångsrikt sluta för gott.

Se till att du får gott om vilopaus när du försöker sluta röka. För de flesta människor leder uppe på sent på kvällen till ökad cigarettbehov. Du är mer benägna att vara ensam sent på kvällen och kan smyga en rök eftersom ingen är omkring för att fånga dig under dessa timmar. Om du får en full natts sömn, är det mycket mer troligt att du slutar röka för gott.

Be dina familjemedlemmar att gå ombord med ditt beslut att sluta röka. Du måste prata med människor och låta dem veta vad du går igenom, inte deras dom. Låt dem veta det i början av processen, eftersom ditt tänkande inte kommer att vara lika klart. Att sluta röka är inte lätt, och du behöver stöd för att lyckas.

Om du slutar röka kall kalkon inte är ett alternativ, använd nikotingummi eller nikotinplåster för att ersätta nikotin du får från cigaretter.

Ta din resa en dag i taget. Kom ihåg att sluta kommer alltid att vara en process, och det sker vanligtvis inte över natten. Låt dig inte oroa dig för vad som händer nästa vecka, nästa månad eller till och med nästa år. Gör dagliga ansträngningar och fokusera på att komma igenom varje dag utan att röka så att dessa nya vanor blir en del av din livsstil.

TIPS! Behandla rökningstopp som att sparka någon annan missbruk: som en serie dagar av nykterhet . Avsluta kan vara en lång process.

Till exempel, när du väl genomför din första rökfria vecka, gå till en film. En gång i månaden har gått, gå ut för en speciell måltid. Fortsätt så här för att gradvis öka belöningen för att arbeta fram tills du glömmer att röka längre.

För att undvika att spricka under trycket av begär och nikotinuttag, försök att hantera din stress på andra sätt. Det kan hända att några effektiva alternativ inkluderar träning, lära sig en ny färdighet eller hobby eller boka massage på ett regelbundet schema. När du har stillestånd, distrahera dig med vänner, chatta med en vän, så du tänker inte på att röka.

En strategi för att hjälpa dig att sluta röka är att göra ett varumärke cigaretter. Överväg att röka ett märke du inte bryr dig om. Rök inte ett större antal av dem än vanligt eller ändra det sätt på vilket du har valt att köpa lätta cigaretter. Detta är ett litet steg på vägen för att sluta!

Få i form kommer att hjälpa dig att sparka habi, t ​​genom att distrahera dig från begär och återställa din hälsa. Träning kan hjälpa till att underlätta stress. Om du inte övar normalt kan du börja med korta promenader ute varje dag. Du bör konsultera en läkare innan du utför någon träningsrutin.

TIPS! Börja träna. Det kommer inte bara att hjälpa dig att komma i form, det kan hjälpa dig att hålla dig upptagen och undvika cigaretter.

Minska antalet cigaretter du röker. Detta är processen att eliminera rökning. Försök vänta minst en timme efter att du vaknat innan du har nävecigaretten. Du kan också försöka bara röka hälften av en cigarett snarare än en tid för att skära ner på rökning.

Om du röker i ditt bostadsområde, inne i ditt hus, när du slutar. Tvätta och måla dina väggar, schampo eller byt ut mattan och tvätta dina fönsterbehandlingar, väggar och andra typer av ytbeläggningar. Detta kommer att göra ditt hem luktigt, ditt nya luktande hus kommer inte påminna dig om att röka.

Som det anges i artikeln är det möjligt att sluta röka. Allt du behöver göra är att tillämpa dig så mycket du kan. Nyckeln till att sluta är återstående bestämd och följa de riktlinjer du själv har fastställt för att hjälpa dig att uppnå detta mål. Med de råd du har lärt dig här kommer du att leda en rökfri livsstil för länge.

Försök inte sluta röka utan hjälp och stöd från andra. Titta på dina vänner och familj för lite uppmuntran genom att låta dem veta att du försöker sluta. Om de kan erbjuda lite hjälp, låta dem ge dig den hjälpen. Överväg att gå med i en supportgrupp. Att träffa andra som vill sluta hjälper dig att hålla dig motiverad och du kommer att kunna dela tips.

Det kan vara svårt att börja lära sig om något nytt ämne, inklusive Array, men om du tar dig tid att verkligen förstå informationen ovan kommer du ha tagit det första steget för att behärska dem. Studera informationen ovan tills du förstår det tydligt. Titta på internet för några bra nya tips om.Source link