Sluta röka genom att använda dessa utmärkta idéer!


Livets stress och tryck idag gör det svårt att sluta röka, eftersom det alltid förefaller vara en anledning att plocka upp en cigarett. Du får inte känna dig instängd längre, speciellt om du använder dessa tips för att sluta bra.

Leta efter en supportgrupp som hjälper dig att sluta röka. De bästa grupperna har en blandning av nya quitters, och människor som har slutat ett tag. Du får mycket sympati, råd och stöd genom att bygga relationer med människor som har gått eller går igenom samma sak. Du kommer att få underbara råd och stöd från sådana människor som de tidigare varit i dina skor. För att hitta en supportgrupp i närheten av dig, kolla ditt lokalsamhälle eller gemenskapskollegiet eller i din kyrka.

Tips! Om du röker en cigarett är något som du inte kan undvika, försök åtminstone att stanna i tid innan du tänder upp . Ta en kort promenad innan du ger dig själv tillåtelse att röka eller avsluta ett glas vatten.

Om du känner att du måste röka en cigarett, försök sedan avstänga din första så länge som möjligt. Tvinga dig själv att slutföra något annat jobb, innan du kan få en cigarett. Ibland är det bara att ge dig lite mer tid för att hålla dig från att ta en puff. Även om du äntligen släpar, kan den här metoden hjälpa dig att minska betydligt.

Ta din resa en dag i taget. Att sluta röka är en process. Låt dig inte oroa dig för vad som händer nästa vecka, nästa månad eller till och med nästa år. Bara gå igenom det en dag i taget, bara bli av med rökning vana på kort sikt.

Låt dina nära och kära vänner veta att du vill sluta röka. Genom att låta dem veta, kan de ge dig den motivation du behöver. Deras stöd kommer att vara ett stort steg för att hjälpa dig på vägen för att sluta röka en gång för alla.

TIPS! Hypnos är värt att prova för dem som söker ett sätt att sluta röka. Att förvärva tjänster av en licensierad hypnotisör har visat sig vara effektiv för många andra.

Sömn är en nödvändighet om du ska försöka sluta röka. Att stanna upp sent kan höja trötthet, öka cravings för en cigarett. Sena nätter är också vanligtvis en tid när det inte finns någon annan, vilket betyder att det är lättare att smyga den ena cigaretten. Optimera din hälsa och minska dina begär genom att sova minst åtta timmar per natt.

Diskutera din önskan att sluta röka med din läkare. Det kan finnas receptbelagda läkemedel som kan hjälpa till att sluta, bland annat vissa antidepressiva medel. Din läkare kan också rikta dig mot andra alternativa terapier, samt mot stödgrupper och andra informationskällor.

Att ge upp sötsaker till frukt och grönsaker gör det lättare för dig att hålla din vikt stabil efter att du slutat. En förnuftig diet hjälper till att förhindra någon viktökning du annars skulle kunna uppleva. Tänk på att din kropp kommer att gå genom ånger, så det kommer att krävas mat som galen.

TIPS! När frestelsen att röka överväldigar dig, använder du stalling taktik för att få dig att vänta. Utsätt rökslangen i tio minuter och använd sedan din tid klokt.

Tala med din läkare om du är seriös om att sluta röka. Din läkare kan hänvisa dig till en supportgrupp eller ha kunskap om specialister i ditt område. Dessutom kan din läkare också bestämma sig för att skriva ett recept för ett läkemedelsavbrott.

Var noga med att belöna dig själv för små milstolpar när du slutar röka. Till exempel, njut av en film med en speciell vän efter den första veckan har gått. När du gör det en hel månad utan att röka, äta ute på en restaurang du verkligen tycker om. Detta kommer att bidra till att öka motivationen för din belöning i ett försök att eliminera rökning från dina tankar.

Drink Coffee

TIP! Få stöd från dina nära och kära, så att du kan sluta röka lättare. Du måste prata med människor och låta dem veta vad du går igenom, det här är det enda sättet du kan få hjälp.

Oavsett aktiviteter och platser som är närmast förknippade med rökning i ditt förflutna, undvik dem. Om du är van vid rökning medan du dricker kaffe på morgonen eller under din glada timme, tänk på att ändra din rutin. Drick kaffe när du kommer in på ditt kontor eller håll dig borta från baren för att minimera dina begär.

Efter att ha lärt dig mer om ämnet borde du nu känna mycket mer självförtroende för din förmåga att sparka din rökning vana för gott. Dela din kunskap och erfarenhet med andra rökare så att de kan dra nytta av att sluta med.Source link