Sluta röka genom att använda dessa utmärkta idéer!


Behovet av att ge en nikotinberoende kan leda till besvärliga sociala situationer. Du måste avbryta vad du gör för att gå ut och röka, och du känner inte rätt om du inte har dina favorit tobaksprodukter med dig. Om du är redo att äntligen sparka denna farliga missbruk, läs vidare. Här hittar du många tekniker för att sluta röka.

Kom ihåg att sluta röka är en daglig åtgärd. Bara jobba med att undvika tobak idag, för alltid tar hand om sig själv. Med en kortare tidsram blir det en enklare mental och fysisk uppgift. När dina fysiska behov för nikotin minskar kan du ställa upp långsiktiga mål som matchar ditt engagemang och komfortnivå.

TIPS! Hypnos är ett effektivt verktyg som du kan använda när du slutar röka. Professionella hypnotisörer har varit mycket framgångsrika när det gäller att behandla individer som vill ge upp vanan.

Det krävs engagemang för att komma igenom processen att sluta, vilket innebär att du måste fatta beslutet att göra det. Det är lätt att misslyckas i ditt försök att sluta om du inte blir ordentligt motiverad eller ger upp för fort. Du kan förbli engagerad genom att tänka på orsakerna till att du vill sluta.

Tala med din läkare om du är seriös om att sluta röka. Din läkare kommer att kunna ge dig användbara tips och råd för att göra det lättare att sluta. Dessutom kan din läkare känna att du skulle dra nytta av att använda en receptbelagd läkemedelsbehandling för att hjälpa dig att sluta.

Få mycket stöd. Dina vänner och din familj kommer att stödja dig om du låter dem veta om dina planer. Försök också att nå ut till en stödgrupp för råd och rådgivning. Tala om ditt problem och tala om några av de saker du vill ändra.

TIPS! Komma med din egen personliga plan för att sluta. Att göra en anpassad lista med saker att försöka kan hjälpa dig att lyckas sluta.

Om du verkligen vill sluta röka, bli bra att sluta. Många rökare var tvungna att försöka flera gånger innan de lyckades sluta. Prova det själv genom att sluta och bara se hur länge du kan hänga på innan du väljer vanan igen. Om du röker igen, försök bara att ställa in ett nytt slutdatum. Varje gång du måste sluta, tillåt dig så länge som möjligt. Låt varje misstag vara en lärande möjlighet. Så småningom kommer du att bli bra att sluta och en gång kommer du att sluta och aldrig gå tillbaka.

Det första steget att sluta röka är bara att helt enkelt sluta. Tänk på att ditt liv som icke-rökare börjar idag. Stanna bara och börja inte göra det igen. Det kan tyckas ganska svårt att göra det på så sätt. Tid har visat att denna metod är mycket effektiv, övergripande.

Om du rökning hemma, se till att du rengör huset noggrant när du slutar. Få din matta och klädsel professionellt rengjorda, ta bort rester från väggarna och kör gardiner och gardiner genom tvätten. På detta sätt kommer ditt nya luktande hus inte påminna dig om att röka.

TIPS! När frestelsen att röka överväldigar dig, använder du stalling taktik för att få dig att vänta. Med fördröjningstaktiken berättar du själv att du kommer att få en rök på bara tio minuter och gå göra något annat.

Träna dig själv för att hantera alla typer av stressiga situationer som kan uppstå. Många rökare brukar upplysa när något stressigt händer. Du är mindre benägna att ge dig denna frestelse om du lägger en plan för att hantera stress. Har många idéer, bara om din första idé inte hjälper.

Det är dags att sluta röka. Försök inte skapa ett datum för att sluta för framtiden, gör idag dagen! Om du begår att sparka din vana, så snart som möjligt kan du potentiellt förlänga ditt liv med många år. Du håller också din familj från att bli offer för begagnad rök, vilket gör det mycket viktigare att sluta.

Om du är trött på att känna behovet av att röka, är du halvvägs att sluta. Rådgivning i den här artikeln bör motivera dig för att slutligen sluta röka. Börja använda dessa tips och du kan äntligen vara fri från behovet av cigaretter.Source link