Sluta röka genom att använda dessa utmärkta idéer!


Det finns miljoner människor som skulle älska att sluta röka. Rökning har många skadliga effekter, inte heller de som finns runt dem. Så läs igenom den här artikeln och se vad du kan göra för att sluta röka för gott.

Du bör försöka lindra smärtan att sluta så enkelt som möjligt. Försök inte avsluta den kalla kalkonen. Denna metod har bara en 5 procents felfrekvens. Eftersom nikotin är väldigt beroendeframkallande, bör du använda någon typ av terapi, medicinering eller terapi kan vara till hjälp. Detta kommer att underlätta dig genom de tidiga tillbakadragningsstegen och sluta sluta.

Försök med hypnos för att hjälpa dig sluta röka. Professionella hypnotister har varit mycket framgångsrika när det gäller att behandla individer som vill ge upp vanan. Under hypnos kommer hypnotisören att ge dig positiva bekräftelser medan du hypnotiseras. Cigaretter är mindre tilltalande när du vaknar, vilket gör dig så mycket närmare att sluta.

TIPS! Berätta för dina kära att du slutar röka idag. När du berättar för dessa människor har du slutat, de kommer att motivera dig att förbli engagerad.

Se till att du tar processen ett steg åt gången. Avsluta är en lång process. Bara fokusera på idag, bara bli av med rökning vana på kort sikt.

Om du vill sluta röka för alltid, ta saker en dag i taget. Fokusera på att komma igenom bara en dag i stället för resten av ditt liv. Du kan alltid ha fler mål som går bra in i framtiden så fort du blir bekväm med din engagemang för att sluta.

Försök att snacka på frukter för att undvika att få den vikt som uppstår genom att sluta röka. Det kan hjälpa till att förhindra en viktökning som är så vanlig för personer som nyligen har gett upp cigaretter.

Gå med i ett gym eller skapa en träningsrutin, inte bara för att få fördelar relaterade till din hälsa, men för att hjälpa dig att hålla dig borta från cigaretter också. Dessutom ökar träningen stress och ångest. Om du är ny att träna, börja långsamt genom att gå varje dag. Gå alltid till din läkare innan du börjar träna.

TIPS! När du har en rökning, försök försökstaktiken. Genom att berätta för dig själv kommer du att checka tillbaka om tio minuter för att se om du fortfarande vill ha en cigarett, kommer du vanligtvis att undvika begäret.

De flesta tidigare rökare kommer att berätta att det var nödvändigt att sparka första och andra gånger. När du bestämmer dig för att sluta röka, försök att förbli rökfri under den längsta tiden som du eventuellt kan. Om du börjar röka igen, försök bara att ställa in ett nytt slutdatum. Fortsätt bara sluta och försök att stanna längre varje gång, medan du lär dig vad som utlöstes till att röka igen varje gång.

Planera för hur du ska reagera på stress utan att vända sig till cigaretter. Många rökare används för att belysa en annan cigarett. Ha en reservplan om den första planen inte hjälper tillräckligt.

De första sju dagarna av något slutförtande försök blir det svåraste. De första två dagarna utan att röka är när kroppen försöker bli av med all nikotin som den har höll på. Efter det att de fysiska begären har gått, behöver du bara ta itu med psykologiska skäl för att röka. Medan de fortfarande är väldigt riktiga och kan vara intensiva, kan det vara lättare att ha denna kunskap bakom dig själv.

Att sluta röka vanligtvis är tillräckligt svårt, men att hantera dina rökningstryck kommer att hjälpa dig oerhört. Till exempel, om du alltid röker när du pratar i telefonen, än du behöver hitta något annat att göra med dina händer, eller gå till ett annat rum för att prata så att du inte tänker på att tända en cigarett. Leta efter konstruktiva aktiviteter och distraheringar, för att uppta ditt sinne under dessa perioder.

TIPS! Vilken inverkan har din rökning på hälsan hos dina nära och kära? De är förmodligen utsatta för din begagnad rök, och detta kan orsaka andning och hälsoproblem. Genom att sluta röka minskar du dina käraas exponering för detta farliga ämne och förbättrar kvaliteten på den luft som de andas.

Bli av med alla askkoppar och tändare som du kan ha runt ditt hem. Tvätta alla dina kläder och kom ihåg att rengöra ditt hus för att avlägsna lukten av rök. Att göra dessa saker gör det mindre troligt att du inte påminns eller utlöses att röka.

När du slutar röka, koncentrera dig på att äta frukt, frön, frukt och grönsaker. Att äta lågt i kalorier och friska hjälper människor att sluta på många sätt. Till exempel, ständigt har något att göra med dina händer och mun kan beteendemässigt ersätta rökningens rörelser. Att äta dessa livsmedel regelbundet kan också bidra till att minska viktminskningen när du slutar röka. Vitaminerna och andra näringsämnen i dessa livsmedel kan till och med förbättra hur du känner dig när du går igenom uttag.

Förhoppningsvis har du hittat en viss insikt från att läsa den här artikeln om vad du behöver sluta röka en gång för alla. Tänk på att trots att det är svårt att sluta röka är det en av de bästa sakerna du någonsin kommer att göra för din hälsa, ett längre liv och att stanna runt för de nära och kära i ditt liv som behöver och vill ha dig runt.

Hitta en metod för att påminna dig själv om din motivation hela tiden. Kanske lägger inspirerande tecken på din vägg, eller att ha smycken som påminner dig om dina ansträngningar kommer att hjälpa till. Detta kan dämpa dina frestelser, vilka är de främsta synderna för rökning av cigaretter.

Många människor är intresserade av Array, men är osäkra på hur man lär sig mer. Denna artikel har så mycket information, du är redo att gå vidare med självförtroende. Gör bara den bästa möjliga användningen av denna värdefulla information.Source link