Sluta röka genom att använda dessa utmärkta idéer!


Du måste vara motiverad om du vill lyckas sluta röka. Tänk på de många sätt du kommer att dra nytta av att sluta. Om du blir frestad att röka, kom ihåg varför du ville sluta i första hand. De många anledningarna att sluta kan vara din och din familjs hälsa, kostnaden för rökning och risken för allvarlig sjukdom. Fortsätt läsa, för att dyka djupare in i bra information, för att hjälpa dig att sluta.

Om du är uppriktig i din strävan att sluta, hitta en supportgrupp och håll fast vid dem. Du får mycket sympati, råd och stöd genom att bygga relationer med människor som har gått eller går igenom samma sak. De kommer att erbjuda ovärderligt stöd och vägledning, liksom insider tips som kan hjälpa dig att sluta. Du kan hitta supportgrupper på platser som rekreationscentra, kyrkor eller gemenskapskollegier.

Siktmål

Rökning är en stegvis process som bör göras dag för dag. Tänk inte på att sluta för resten av ditt liv – tänk bara på idag. En kort tidslinje kan hjälpa dig att hålla dig i spår istället för att oroa dig för vad som kommer nästa. När du lyckas med kortsiktiga mål kan du gå vidare till långsiktiga mål. Detta kommer att hända lätt eftersom ditt engagemang blir starkare.

Vila är nyckeln om du vill sluta röka på allvar. Människor som går och lägger sig på en sen timme har ofta mer begär för en cigarett. Sitter ensam på en sen natt får du också känna att du kan smyga en cigarett utan att göra någon besvikelse. Om du får åtta timmars sömn varje natt, kommer du att kunna fokusera bättre, vilket innebär att du kan styra efterfrågningar bättre.

Tips! Undvik att du associerar med att röka när du försöker sluta. Om du gillar att ha en cigarett med kaffe kan du byta till te, till exempel.

Om du vill hålla dig borta från någon viktökning som du kommer att ha som är involverad i att sluta röka, försök att äta frukt och grönsaker. Vanan att äta dessa saker kan verkligen hjälpa till med att kontrollera viktökning som är förknippad med att sluta. Det är normalt för din kropp att kräva mat under stoppprocessen, och det bästa sättet att tysta dina begär och stabilisera ditt humör är att äta hälsosamma mellanmål.

Att undvika de utlösare som får dig att begära en cigarett är nyckeln till att sluta helt . Till exempel byta saker som att röka när du kör eller läser så att du inte automatiskt tänker på din rökvanor. Hitta något annat att distrahera dig under dessa tider.

Tala med din läkare om att sluta röka. Han kommer få tillgång till tekniker och verktyg som du inte kommer att kunna få på egen hand. Om din läkare känner att din situation kräver det kan han eller hon tycka att det är bäst att du tar receptbelagt läkemedel för att sluta.

Secondhand Smoke

Sluta röka för din älskade hälsa. Tänk på farorna med begagnad rök och inser att du sätter din familj i risk att bli offer för dessa faror varje dag. Detta borde verkligen motivera att du slutar. När du slutat för din egen hälsa, slutar din familj också andas den begagnad rök som din rökvanor genererar. Att sluta röka kommer inte bara att förbättra din hälsa utan också din familj och dina vänner.

Du måste hålla fast vid det genom de svåraste stunderna för att lyckas sluta röka. Din bästa framgång kommer att uppnås genom att fokusera på dina positiva motivatorer. Håll detta råd i åtanke och för att hjälpa dig att hålla dig på vägen till att vara en före detta rökare.Source link