Sluta röka genom att använda dessa utmärkta idéer!


Om du inte är riktigt beredd att sluta röka, hittar du det nästan omöjligt att lyckas. Du måste vara kunnig om processen och vad det innebär. Att avsluta blir lättare om du har en bra förståelse för ämnet. De tips som ingår i kommer att tillåta någon att ha rätt verktyg för att bekämpa rökning.

Se till att du kommer ihåg att sluta ett steg i taget. Det är en stor process att sluta röka. Tänk inte för långt framåt i tiden. Bara fokusera på idag, som att sluta nu hjälper dig i framtiden.

TIPS! När det gäller att sluta röka, gör inte saker ännu hårdare än de redan är. Avsluta kall kalkon rekommenderas definitivt inte.

Om du uppmanas att tända, försök använda en fördröjning taktik. När en längtan slår, berätta för dig att hålla på i bara tio minuter. Hitta något produktivt att göra under de tio minuterna, och chansen är att begäret blir mindre intensivt när de är över. Om så inte är fallet, upprepa det steget så många gånger som nödvändigt.

Dina älskade kommer nästan säkert att stödja din önskan att sparka en dålig vana och gå vidare med en hälsosammare livsstil. Det är viktigt att du berättar för dem du behöver och värderar deras stöd, och du kan göra utan att dom är dömande. Låt dem veta att du kan vara skarp eller irriterad på grund av uttag, men det kommer att gå och det är inte din avsikt att vara som sådan. Att skicka rökning vana kan vara det svåraste du någonsin gjort, och stöd från vänner och familj är kritiskt.

Om du bestämmer dig för att sluta röka och inte vill kyla kalkon, överväga nikotinersättningsterapi. Dessa receptfria läkemedel levererar din kropp med nikotin medan du arbetar för att bryta vanan, vilket kan hjälpa dig att avvärja det värsta av de fysiska abstinenssymptomen.Source link