Sluta röka genom att följa dessa enkla steg


Forskning har visat att nikotin i cigaretter kan vara extremt beroendeframkallande. Det är därför det kan vara så svårt att sluta röka för gott. Var noga med att få all information du kan om hur man ska börja i ditt strävan att få röka ur ditt liv.

Kom ihåg att sluta röka är en daglig åtgärd. Tänk inte på att sluta för alltid; istället fokusera på idag. En kortare tidslinje kan hjälpa till att göra saker mycket enklare på dig både fysiskt och mentalt. När dina fysiska behov för nikotin minskar kan du ställa upp långsiktiga mål som matchar ditt engagemang och komfortnivå.

TIPS! Avsluta kan vara enkelt om du vet hur du ska hantera det korrekt. Gå inte till den kalla kalkonvägen.

Om du försöker sluta röka, se till att du har gott om vila. När du förblir senare nätter blir du sårbar för att ge dig in efter dina cigarettbehov. Du kan bara börja röka och inte ens tänka på det, även när det är sent är det lättare att komma undan med rökning vilket är dåligt i allmänhet för dig. Om du får en full natts sömn hjälper det att hålla fokus och undvika begär.

Om du inte kan sluta röka kall kalkon, använd nikotinbytesbehandlingar, som fläckar, sprayer, inhalatorer eller tuggummi. Dessa nikotinbyten kommer att hjälpa dig att sluta genom att ge din kropp med en liten del av läkemedlet för att hjälpa till att stoppa uttag.

Tala med din läkare för att se om han kan hjälpa dig att sluta. Din läkare kan ha slutat resurser som du kanske inte har i din besittning. Han kan också ordinera mediciner för att hjälpa till att behandla ångest och stress, ta itu med begär eller andra hälsoproblem som uppträder när du slutar.

TIPS! När du känner en uppmaning att röka och inte kan motstå, åtminstone sätta det av till senare. Tvinga dig att slutföra något annat jobb, innan du kan få en cigarett.

Få mycket stöd. Sök uppmuntran från familj och vänner och gör dem medvetna om att du försöker sluta röka och be dem hjälpa dig. En utomstående stödgrupp av tidigare rökare kan också hjälpa till. Tala om ditt problem och prata om några av de saker du vill förändra.

I din process för att sluta röka, ge dig själv belöningar på vägen för att njuta av milstolparna mot ditt mål. Till exempel, när du uppnår din första rökfria vecka, ta dig ut på en film. När du når en månad utan att röka, gå till en speciell restaurang. Detta kommer att bidra till att öka motivationen för din belöning i ett försök att eliminera rökning från dina tankar.

Secondhand Smoke

TIPS! Om traditionella metoder inte har fungerat, överväga hypnos. Många individer har slutat framgångsrikt efter att ha arbetat med en licensierad hypnotisör.

En fördel med att sluta röka är så att du kan förbättra hälsan hos alla som är nära dig. Secondhand rök kan vara skadlig för de i ditt hushåll. Detta kommer att bli förödande under tiden, eftersom du kan utsätta giftiga kemikalier genom secondhand rök. Fördelarna med att sluta röka kommer också att delas av de människor du bor med.

Skulle byte av varumärken hjälpa dig i ditt mål? Att byta till ett dåligt märke kan negativt ändra din uppfattning om att röka. Rök inte mer av dem eller andas dem olika. Detta kommer att hjälpa dig på väg att sluta röka.

Att ha en positiv attityd och mycket motivation kan direkt påverka hur lätt det är för dig att sluta röka. Allt du behöver göra är att inse hur ditt liv kommer att bli så mycket bättre när du äntligen har slutat. Att sluta röka kan förbättra din lukt, dina tänder och eliminera lukt från ditt hem och din bil. Att fokusera på de positiva förändringar som slutar kommer att ge kan hålla dig ur en negativ inställning.

TIPS! Se till att du får gott om vilopaus när du arbetar för att sluta röka. Några tycker att de efterlyser cigaretter mer när de stannar upp sent.

Du måste leta efter sätt att alltid ha hög motivation. Det kan innebära att motivationsmeddelanden läggs på kontorsmuren eller till och med bär armband som påminner dig om dina avsikter. Dessa påminnelser ger dig den körning du behöver för att bekämpa frestelser.

Ställ bara "nej" på cigaretter och rökfri tobak. Det är lätt att återfalla när du är i ögonblicket, men ångra dig inte allt arbete och engagemang du lägger på. Håll ihåg vad en enda puff kan göra.

Hälsosam mat

TIPS! För att förhindra dig att gå upp i vikt efter att du slutat röka, snacka på färska frukter och grönsaker i stället för godis eller karbidladdad mat. En förnuftig diet hjälper till att förhindra eventuell viktökning som du annars skulle kunna uppleva.

Färskvaror, frön och nötter bör vara lättillgängliga när du slutar cigaretter. Dessa kalorier är naturliga och hälsosamma sätt att hålla din kropp stark och hjälpa dig att sluta röka av flera skäl. För en sak, med denna mat att ockupera din mun och händer kan ersätta rökning rörelsen du ofta kommer att göra. Regelbundet konsumera dessa hälsosamma livsmedel kan hålla dig från att snacka på mindre hälsosamma livsmedel, vilket minimerar din viktökning. Vitaminerna och andra näringsämnen kan också förbättra hur du känner dig när du går igenom uttag.

Kom ihåg att du har svårt att sluta för att du är beroende av dig. Avsluta är både fysiskt och psykiskt krävande. Informationen i den här artikeln kan hjälpa dig att göra processen enklare. Genom att använda denna information och lägga in ett hårt arbete, kommer du att kunna sluta röka.Source link