Sluta röka genom att följa dessa enkla steg


Du vet att du kommer att ha stor nytta av att sluta röka.

Att skriva saker ner kan påverka hela ditt tankesätt. Det här kan ge din motivation att hålla fast vid den här gången och kan sluta göra det lättare.

Avsluta kan vara enkelt om du vet hur du ska gå åt det korrekt. Det är vanligtvis inte klokt att försöka sluta med kall kalkon. Om du försöker sluta med kall kalkon kanske du hamnar i återfall. Eftersom nikotin är så beroendeframkallande är det viktigt att använda en metod som innehåller recept eller nikotinplåster eller tuggummi. Några av dessa metoder kan göra din upplevelse lättare, vilket gör att du kan sluta göra bra.

Tips! Några bra sätt att komma i form, vara aktiv och distrahera dig från att röka är att delta i en övning program och anmäla sig till det lokala gym. Dessutom ökar träningen stress och ångest.

Berätta för dig själv att du måste ta en promenad innan du kan röka, eller försök att dricka ett glas vatten före rökning. Om du slutar ge dig i alla fall kan förseningen leda till att du röker en mindre cigarett den dagen.

Hypnos är ett effektivt stopp för rökning för många människor. Många har slutat röka efter att ha arbetat med en hypnotisör. Den professionella kan sätta dig i djupt trance och ge dig positiva bekräftelser som håller dig inbäddad i ditt sinne. När du vaknar kanske du inte är lika intresserad av cigaretter som du var tidigare, vilket är ett positivt steg i avslutningsförfarandet.

Låt din familj och vänner komma in på hemligheten att du planerar att sluta röka. Om du låter dem vet att du ger dem kraften att hjälpa dig att lyckas. Detta kan eventuellt vara det extra tryck som du behöver hålla dig på spår med din avslutande plan.

Få en god natts sömn varje natt om du försöker sluta röka. För många individer leder uppe på sent på natten till ökade cigarettbehov. De fina timmarna är också tider när du är mer benägen att vara ensam och mindre sannolikt att bli observerad av andra. Få en optimal mängd sömn varje natt för att hjälpa till att hantera dina begär.

Tips! Om du har kämpat gång på gång och slutat röka, överväg att planera en tid med din läkare. Receptbelagda läkemedel kan göra att sluta röka lättare att hantera.

Se till att du får mycket vila om du arbetar för att sluta röka. För många personer, uppehåller sig sent på natten, får de ökad cigarettbehov. Du är mer benägna att vara ensam sent på kvällen och kan smyga en rök eftersom ingen är omkring för att fånga dig under dessa timmar. Om du får en full natts sömn kommer du att fokusera och kunna sluta alla begär.

Genom att tala själv att vänta i 10 minuter, kommer du vanligtvis att undvika begäret. Om inte, fortsätt att upprepa detta som du behöver.

Be dina familjemedlemmar att gå ombord med ditt beslut att sluta röka. Du måste låta dem veta att du vill ha sitt stöd, det här är det enda sättet du kan få hjälp. Låt dem veta att du är moody i början, och att du kanske inte är helt själv. Att sluta röka är inte lätt, och att få stöd från dina vänner och familj är avgörande.

Byt sötnos med färska råvaror för att förhindra att du går ner i vikt när du slutar röka. Detta kommer att hjälpa till att kontrollera din vikt vid denna avgörande tid. Att äta en hälsosam kost ger dig den styrka och uthållighet du behöver för att hålla fokus på ditt mål.

Nikotinutbyte

Du kanske vill prova nikotinutbyten. När du tar ut nikotin kan du känna rastlös, irritabel och till och med deprimerad. De konstanta begären kan vara överväldigande. Du kan prova nikotinutbytesbehandling. Det rekommenderas inte att du använder en nikotinbytesprodukt och röker samtidigt för att skydda dig själv för att undvika att röka om du använder nikotinbytebehandlingar.

Du kan till exempel bestämma dig för att se en film som en behandling för att markera en vecka utan en cigarett. Efter en månad, ge dig en trevlig middag på en restaurang som du vanligtvis inte går till. Fortsätt skapa belöningar för att arbeta fram tills du inte tänker på att röka och är redo att flytta förbi den helt.

Förbättra din förmåga att hantera nikotinuttag, genom att använda hälsosamma metoder för att klara av biverkningen av stress. Det kan innebära att man slår på gymmet när det är dags då dina önskningar är värsta, plockar upp en ny hobby eller får en vanlig massageavdelning. När du befinner dig med tiden på händerna fyller du den med saker du älskar att göra, som att prata med vänner, intressanta spel eller böcker.

Tips! En bra anledning att sluta är för människorna nära dig . Secondhand rök har visat sig vara farlig eftersom det orsakar cancer och andra hälsoproblem.

Secondhand rök kan orsaka cancer och annan stor hälsa hos alla som står i kontakt med dig. Genom att sluta förbättrar du inte bara din egen hälsa och förbättrar luftkvaliteten som de andas. Att röka nu kommer att göra dig och alla omkring dig älska.

Du vet förmodligen hur mycket sluta röka som kommer att gynna dig. Men fördelarna ensamma kommer inte att tvinga de flesta människor att sluta röka. Applicera denna information när du behöver slå ett begär eller motivera dig själv för att hålla dig på kursen. Du kommer att föryngra din kropp och njuta av din nya frihet från nikotin på nolltid!

Många människor är intresserade av Array, men många har inte heller den kunskap som krävs för ämnet. Denna artikel är lyckligtvis precis vad du behöver för det. Använd data som du tar från den här artikeln till det verkliga livet.Source link