Sluta röka genom att följa dessa enkla steg


Vetenskap har visat nikotin som finns i cigaretter är extremt beroendeframkallande. Detta slutar röka en mycket svår sak att göra. Det är viktigt att samla information om rökavbrott för att få den bästa chansen att sluta.

Det är viktigt att närma sig din resa genom att fokusera på en enda dag i taget. Vägen till stopp är bara en process. Slösa inte bort din tid på att tänka på nästa år, nästa månad eller till och med nästa vecka. Fokusera på nuvarande ögonblick och ta itu med varje dag som det kommer. Alla de rökfria dagarna kommer snart att ge upp till en rökfri framtid.

TIPS! Låt människorna omkring dig veta att du slutar nikotinvanan. När du förmedlar människorna runt dig med denna information kan de göra saker som hjälper dig att hålla dig motiverad och behålla frestelsen.

Om du vill sluta röka, gör en lista över metoder som kommer att fungera för dig. Sitt ner och gör en lista över saker som kommer att fungera för din personlighet. Detta kan bidra till att skapa en personlig formel för att sluta röka. Det är mycket viktigt att du hittar något som fungerar bra för dig. Skapa din egen lista gör det här.

10 minuter

Du bör försöka fördröjning taktiken när du känner att du absolut måste ha en cigarett. Berätta för dig själv att du väntar ca 10 minuter och sedan bedöma hur du känner. Under den tiden, distrahera dig själv och chansen är, efter 10 minuter är upp, kommer begäret att vara borta. Om begäret fortfarande finns kvar, upprepa processen så ofta som du behöver.

TIPS! När du har en rökning, försök försökstaktiken. När ett lust slår till, berätta för dig att hålla på i bara tio minuter.

Din läkare kan hjälpa dig att sluta röka. Vissa mediciner kan göra det lättare att sluta röka. Din läkare kan också presentera dig för ett nätverk av support, inklusive hotlines och grupper, som gör det mer sannolikt att du kommer att sluta.

Koncentrera dig på att äta grönsaker och frukter snarare än godis för att undvika att få den vikt som vanligtvis uppstår när någon slutar röka. Detta kan hjälpa till att förhindra någon viktökning. Att äta en hälsosam kost ger dig den styrka och uthållighet du behöver för att vara fokuserad på ditt mål.

Det krävs engagemang för att komma igenom processen att sluta, vilket innebär att du måste fatta beslutet att göra det. Många människor misslyckas ofta med att sluta, eftersom de inte hade rätt inställning eller de gav upp för lätt. Kom ihåg orsakerna som orsakade dig att stanna för att vara motiverad.

Tips! Om du har kämpat gång på gång och slutat röka, överväg att planera en tid med din läkare. Några mediciner kan göra det lättare att sluta röka.

På grund av nikotins beroendeframkallande är det mycket svårt att sluta röka. Att stoppa är svårt för många, både emotionellt och fysiskt. Genom att använda några tips och tricks i den här artikeln kan du kanske lätta din kamp. Det är möjligt att sluta röka genom att använda denna användbara information tillsammans med ditt eget hårda arbete.Source link