Sluta röka genom att följa dessa enkla steg


Du kommer ofta att höra att sluta röka är inte lätt, men ofta använder människor inte rätt strategier att sluta. Liksom med allt, ju mer kunskap du har om något, desto lättare kommer du att kunna uppnå det. De tricks som beskrivs i den här artikeln är bra för att hjälpa någon att sluta röka.

Tala med dig om du planerar att sluta röka. Din läkare kan ha ytterligare resurser eller metoder för att sluta att du inte visste existerat.

För att öka dina chanser att bli framgångsrika i dina ansträngningar att sluta röka, överväg att skriva ut en lista med fördelar och nackdelar med att sluta. Genom att skriva ned dessa saker börjar du styra riktningen för din syn på att sluta. Det kan stärka din motivation att sluta, och minska svårigheten att sluta, genom att hålla din uppmärksamhet på din önskan att sluta.

TIPS! Hitta ett sätt att sluta röka som fungerar för dig, men försök att göra det lite för lite. Försök aldrig att sluta kallt kalkon.

För att undvika att spricka under trycket av begär och nikotinuttag, försök att hantera din stress på andra sätt. Du kan upptäcka att vissa effektiva alternativ inkluderar träning, massage eller bokmassage på vanligt schema. När du har stillestånd, distrahera dig med vänner, spela spel så att du inte tänker på att röka.

Secondhand Smoke

Secondhand rök kan påverka hälsokomplikationerna. När du slutar röka, sänker du exponeringen för secondhand rök. Att sluta röka ger fördelar för dig och alla omkring dig hälsosammare.

Hypnos är ett effektivt verktyg att använda när du slutar röka. Många har funnit det lättare att sluta röka efter att ha besökt en hypnotisör. Hypnotisten kan sätta dig i djupt trance och ge dig positiva affirmationer som håller dig inbäddad i ditt sinne. Dessa bekräftelser kommer att vara i ditt undermedvetna, vilket kommer att hjälpa dig på väg att sluta röka.

TIPS! Låt din familj och vänner komma in på hemligheten att du vill sluta röka. När du litar på dem runt dig med information som detta, kan de hjälpa dig att hålla dig motiverad och hålla frestelsen i våg.

Överväg att använda ett nytt varumärke när du först tänker sluta röka. Överväg att byta till ett varumärke du inte bryr dig om. Rök inte en större mängd om du andas in dem. Den här tekniken hjälper dig att komma igång på vägen till att bli en nonsmoker.

Låt din familj och vänner veta att du vill sluta röka. De kommer att hålla dig på rätt spår och uppmuntra dig att du måste sluta. Det mest effektiva sättet att sluta är att ha ett utmärkt stöd till dig. Detta kommer att göra det mycket lättare att lyckas i dina chanser att äntligen vara rökfria för livet.

Det absolut bästa rådet som hjälper dig att sluta röka är att sluta. Det mest effektiva sättet att börja ett rökfritt liv är att bara sluta. Bara försök att sluta helt och börja inte göra det igen. Denna metod kan tyckas vara extremt svår. Det har visat sig vara det mest effektiva på lång sikt.

Om du vill sluta röka, gör en lista över metoder som kommer att fungera för dig. Att ta tid att tänka och anpassa din lista utifrån din personlighet är en bra metod att sluta. Varje person gör saker på egen väg. Det är viktigt att du hittar en formel som är hanterbar och bekväm. Att göra en lista hjälper till med den processen.

TIPS! Om du bara inte kan ge upp cigaretter utan att kräva överväldigande dig, prova några av de nikotinbytesprodukter som tandkött eller fläckar. Dessa receptfria läkemedel levererar din kropp med nikotin medan du arbetar för att bryta vanan, vilket kan hjälpa dig att avvärja det värsta av de fysiska abstinenssymptomen.

De första dagarna av att sluta är det absoluta svåraste. De första 48 timmarna är när kroppen rysar sig helt av all nikotin som den har hållit på. När du har eliminerat nikotin från din kropp kommer du att uppleva huvudsakligen psykologiska begär. Dessa är lättare att motstå än fysiska begär, men är ingenstans lika dåliga som det ursprungliga nikotinuttaget.

Nu är det dags att sluta röka. Håll inte halvhjärtat ett slutdatum som är två månader från nu, gör idag dagen! Avsluta idag kommer att hindra dig från att ta ett steg till en försvagande eller dödlig sjukdom. Du håller också din familj från att falla offer för begagnad rök, vilket gör det till en större motivation att sluta.

Rökning kan vara den sak du med en form av stress för att lugna dig själv. Om du har gjort det kommer du att vara klokt att aktivt söka ett annat utlopp.

Lär dig hur nikotinersättningsterapi kan hjälpa till. Nikotinuttaget är mycket kraftfullt och kan leda till depression, rastlöshet och bli frustrerad eller irritabel. Cravings kan vara mycket svårt att hantera. Det kan hända att nikotinersättningsterapi hjälper till att minska dessa känslor. Det finns många studier som visar med hjälp av tuggummi, pastiller eller nikotinplåster ökar chansen att sluta. Du vill dock inte använda dessa produkter om du fortfarande röker.

TIPS! Försök inte själv det här. Informera din familj och vänner om att du försöker sluta och be dem att inspirera dig att släppa denna vana.

Be din läkare om råd om några recept som kan hjälpa dig att använda. Det finns många produkter tillgängliga för dem som försöker sluta. Rådgör med din läkare och rekommendationer.

Rådgivning kan hjälpa dig att sluta röka. Det kan finnas en känslomässig orsak till din rökning vana. Om du kan ta itu med den underliggande frågan kan du förlora uppmaningen att tända eller bättre kunna styra den.

Många tycker att det är bra att tugga tuggummi eller hård godis när ett begär tränger. Vissa människor har valt att börja använda elektroniska för att hjälpa dem att sluta röka.

Förbättra din beslutsamhet att inte ge in, genom att skapa en solid backup plan för när cravingsna sparkar in eller trycket lägger till. Försök gå till gymmet, ta upp en helt ny hobby, eller få regelbundna massage när du blir hungrig. När du befinner dig med tiden på händerna fyller du den med saker du älskar att göra, som att prata med vänner, intressanta spel eller böcker.

Tips! Det viktigaste du bör göra när du vill sluta röka är att göra det ursprungliga engagemanget för förändringen. Att sluta helt är det enda sättet att verkligen sluta.

För närvarande bör vikten av att lära sig mer om att sluta röka vara tydlig. Du kommer att upptäcka att det är lättare att sluta röka än du inser nu att du vet vad du ska göra och vad du inte ska göra. Applicera vad du har lärt dig i artikeln ovan, och du bör hitta framgång när du slutar röka.

De flesta vill veta om Array, men vet inte alltid hur man ska göra det själv. Lyckligtvis för dig har denna artikel gett dig den information som du behöver för att komma igång med att göra just det. Använd informationen du har lärt dig och bli upptagen.Source link