Sluta röka genom att följa dessa enkla steg


I den här tiden känner alla nackdelarna med att röka, men årligen tar miljoner miljoner cigaretter för första gången. Rökningstoppning är mycket lättare sagt än genomförd. Men en person som är verkligen engagerad kommer i slutändan att lyckas. Om du vill ta reda på vad det verkligen kräver för att sluta, har den här artikeln vad du behöver.

Om du bestämmer dig för att sluta röka, försök hypnos. Professionella hypnotister har varit mycket framgångsrika när det gäller att behandla individer som vill ge upp vanan. Genom att implantera positiva affirmationer i ditt sinne medan du är i trance får du den boost som du behöver för att fortsätta arbeta mot ditt mål. När du kommer ut ur trance kommer lusten att röka inte vara lika stark. Det betyder att du kommer närmare att sluta med framgång.

TIPS! När du känner en uppmaning att röka och inte kan motstå, sätt åtminstone av det till senare. Berätta för dig själv att du måste ta en promenad innan du kan röka, eller ens avsluta ett stort glas vatten innan du röker.

Förstå att sluta röka kommer att ta lång tid att materialisera. Att bryta vanan är en process; det händer inte över natten. Oroa dig inte för imorgon, nästa månad eller till och med nästa år. Helt enkelt oroa sig för idag och ta det dag för dag, försök att eliminera dina rökvanor i nuet, eftersom det i sin tur kommer att förändra framtiden.

Om du försöker sluta röka, var noga med att få gott om vila . Ju längre du stannar upp, ju fler begär du kommer att möta. Det finns oftast färre människor runt sent på kvällen för att hjälpa dig att stoppa dig från att ta bara en enda rök för dagen. Sova åtta timmar varje natt gör det lättare att fokusera och kontrollera nikotinbehov.

Tala med en läkare om du försöker sluta röka men kommer över svårigheter. Olika mediciner, inklusive antidepressiva medel, kan göra det lättare att sluta. Din läkare kan ha andra resurser till hands, till exempel supportgrupper och gratisnummer, där du kan diskutera din kamp.

TIPS! När frestelsen att röka överväldigar dig, använder du stalling taktik för att vänta dig . Tvinga dig att vänta minst tio minuter innan du ger dig uppmaningen.

Det första steget mot att sluta röka är förmågan att begå dig själv till orsaken. Många rökare har svårt att sluta, eftersom de inte närmar sig frågan med rätt inställning och inte har tillräckligt med motivation. Du kan stärka din beslutsamhet genom att påminna dig ständigt av de många anledningarna som gör det viktigt för dig att sluta.

Cravings verkar komma oftast när en individ känner sig stressad. För att hålla dig från att falla offer för detta, hitta ett hälsosamt alternativ för stressavlastning. Du kan överväga att betala gymmet ett besök, eller anmäla dig till en klass som lär dig en ny hobby. Även massage eller bubbelbad kan ge lättnad under tider då stressen är hög. Ge dig själv roliga distraktioner för att hålla dig borta från att röka, som att leka med dina husdjur eller barn.

Många har funnit att byte av märken kan hjälpa till med din avslutande resa. Byta till ett varumärke som du inte tycker om eller en cigarett som du inte gillar smaken av. Rök inte mer än normalt eller på annat sätt. Det kan hjälpa dig att sluta röka.

Tips! Det finns underbara tillskott i form av nikotinplåster och jämnt tuggummi för att hjälpa dig att sluta röka om du behöver hjälp. Dessa produkter ger din kropps nikotin utan att behöva använda cigaretter, vilket hjälper dig att undvika abstinenssymptom medan du bryter den faktiska vanan att röka.

Om ditt mål är att sluta sluta röka, måste du öva dina färdigheter när du slutar. De flesta tidigare rökare var tvungna att försöka mer än en gång innan de lyckades sparka sina nikotinvanor. När du slutar försöker du hålla dig till avhållsamhet så länge som möjligt. Om du ska glida upp och tända, kom genast tillbaka på rätt spår och sätt in ett nytt slutdatum. Varje gång du slutar läser du av dina tidigare misstag och slutar sluta längre. Så småningom blir du så bra att du kommer att sluta en gång och bara inte gå tillbaka.

Sluta kallt kalkon – det blir svårt, men värt det. För att börja din resa måste du helt enkelt sluta röka först. Stanna bara och låt dig inte börja igen. Det kan tyckas ganska svårt att göra det på så sätt. På lång sikt uppväger hälsan och de fysiska fördelarna det ursprungliga obehaget.

Om du slutar röka, rengör ditt hem grundligt, om du rökt inomhus. Dammsug eller schampo din matta och möbler, skrubba väggarna och tvätta dina gardiner och draperier. Inte bara kommer ditt hus att se och lukta rent och uppfriskande, men du kommer inte att bli frestad av den långvariga lukten av cigaretter när du kommer hem.

Tips! När du försöker sluta röka måste du stanna bort från de saker som utlöser dig och får dig att röka. Om du gillar att ha en cigarett med kaffe kan du byta till te, till exempel.

Som det anges i denna artikel är det möjligt att sluta röka. Allt du behöver göra är att tillämpa dig så mycket du kan. Kom bara ihåg att vara motiverad och fortsätt med dina strategier. Om du följer råd från den här artikeln kommer du också att kunna bli av med din rökning vana för gott på nolltid.Source link