Sluta röka genom att följa dessa enkla steg


För den rätta typen av framgång när du slutar röka är motivatörer nyckeln. Det finns många anmärkningsvärda fördelar med rökstopp. Några av dessa fördelar måste vara av motivation för dig, så att hålla en lista som är praktisk för de svåra tiderna är en stor hjälp. Du kan förbättra din hälsa, spara mycket pengar, förhindra ökad chans lungcancer, och känna och se ung igen. Fortsätt läsa, för att dyka djupare in i bra information, för att hjälpa dig att sluta.

När du har fattat beslutet att rökning inte längre är för dig, leta efter en supportgrupp för hjälp. Supportgrupper kan hjälpa dig att lära dig att hantera de fysiska och emotionella utmaningar du kan uppleva när du slutar. Du hittar inte bara stöd, utan råd och vägledning som leder dig till stor framgång. Du kan hitta grupper för stöd på lokala kyrkor, fritidscentra eller samhällskollegor.

Sluta röka

Ge hypnos ett försök om du vill sluta röka. Många individer har slutat röka med hjälp av en licensierad hypnotisör. En hypnotisör har förmågan att plantera starka och permanenta förslag i ditt undermedvetna. Effekten är att rökning inte verkar så kraftfull och tilltalande när du vaknar från trance. Detta gör det mycket lättare att sluta.

Som med andra missbruk, närma sig varje dag utan en cigarett som en liten seger. Snarare än att fokusera på att aldrig ha en cigarett någonsin igen, koncentrera dig bara på att inte lysa upp idag. Att fokusera på en dag i taget är lättare än att fokusera på den långsiktiga. Kom ihåg att du kan ställa dig själv långsiktiga mål som ditt engagemang för att sluta vinstmarken.

TIPS! Diskutera din önskan att sluta röka med din läkare. En läkare kan ordinera mediciner för att underlätta dina ansträngningar.

Du kan belöna dig själv på olika sätt genom att gå med i ett gym. Du kan använda tid som du brukar röka för att träna och få din hälsa tillbaka i ordning. Det kan också vara en bra stressavlastare. Om du är ny att träna, börja långsamt genom att gå på varannan dag. Fråga din läkare innan du börjar delta i någon övningsaktivitet.

Försök att äta hälsosamt för att bekämpa någon viktökning från att sluta röka. Detta kommer att bidra till att minimera viktökning som du kan uppleva. Tänk på att din kropp kan kräva mat efter att ha slutat, så det är bäst att äta hälsosamt och ha en hälsosammare tankegång.

NikotinutbyteSource link