Sluta röka genom att följa dessa enkla steg


Din make och barn har bett att du skulle sluta röka. Din läkare uppmanar dig förmodligen att sluta vid varje möte. Ditt försäkringsbolag erbjuder även dig en sluta rabatt rabatt. Tiden är nu, så fortsätt läsa för tips som hjälper dig att sluta röka.

Berätta för dig själv att du måste ta en lång promenad innan du kan röka, eller kanske du behöver dricka ett glas vatten först. Om du slutar röka en cigarett, kan förseningen åtminstone minska din rökning för den dagen.

Ett hjälpmedel som hjälper dig att sluta är att göra en lista med anledningar till varför du ska sluta röka och också orsakerna till att du motstå att sluta Att skriva något ner kan förändra hela ditt mentala perspektiv. Genom att göra den här listan kan du gnista ditt intresse och motivation när du slutar, och hjälpa dig att fokusera på att sluta så att du lättare kan sluta röka.

TIPS! För att öka dina chanser att lyckas sluta röka, tänk på att sätta på ner på papperet alla möjliga fördelar och konsekvenser av att sluta. Genom att skriva ned dessa saker börjar du kontrollera riktningen för din syn på att sluta.

Se till att du slutar ett steg i taget. Avsluta är en lång process. Ta varje dag som det kommer och koncentrera dig på att inte röka den dagen, dina ansträngningar att sluta kommer att samlas in i en rökfri framtid.

Övning kan gå långt för att lindra stress. Om du för närvarande inte är i bästa form, börja långsamt genom att gå på varannan dag. Tala med din läkare innan du börjar träna rutiner.

Nikotinutbyte

Leta efter en stödgrupp som hjälper dig att sluta röka. De bästa grupperna har en blandning av nya quitters, och människor som har slutat ett tag. Genom att komma ihop med människor som finns i dina skor kan du dela de svårigheter du står inför. Dessa personer kan erbjuda tips, support och vägledning för att sluta. Du kan hitta supportgrupper på platser som rekreationscenter, kyrkor eller gemenskapskollegier.

Tips! Så snart du bestämmer dig för att sluta röka, gå med i en supportgrupp. Det är fördelaktigt att ha ett nätverk av andra som är var du är och kan förstå vad du går igenom.

Du kanske vill tänka på att du ska byta ut nikotin. När du tar ut nikotin, kan du bli irriterad, deprimerad, irritabel eller frustrerad. Cravings kan vara mycket kraftfulla. Nikotinutbytessystem hjälper dig att hantera dessa känslor. Det rekommenderas inte att du använder en nikotinbytesprodukt och röker samtidigt för att skydda dig själv för att undvika att röka om du använder nikotinbytebehandlingar.

Om du till exempel röker alltid när du pratar i telefonen, slutet på en måltid eller körning, försök hitta alternativ till cigaretten för att ersätta dem. Försök hitta någon typ av ämne.

Det första steget i att sluta cigaretter är att helt förplikta dig till åtagandet att se det igenom. De flesta misslyckas på grund av en negativ tankeprocess. Du kan förbli engagerad genom att tänka på orsakerna till att du vill sluta.

Skriv ner de olika sätten du vill försöka sluta röka. Ta dig tid att skapa en lista med idéer som passar din egen livsstil och vanor. Varje person gör saker på egen väg. Det är så viktigt att du hittar idéer som kommer att fungera bäst för dig, personligen. Skapa din egen personliga plan för att sluta.

Secondhand Smoke

Secondhand smoke kan leda till många stora hälsokomplikationer. När du slutat för din egen hälsa kommer dina nära och kära inte längre att utsättas för farorna. Avsluta kommer att göra dig och dina nära och kära.

En strategi för att hjälpa dig att sluta röka är att byta till en varumärkesomkopplare. Välj ett märke som du finner obehagligt. Rök inte en större mängd om du andas in dem. Detta kan hjälpa dig att komma igång på din avslutande resa.

Kom ihåg att sluta röka är en dag för dag. Istället för att tänka på att stanna för alltid, tänk på att ta det en dag i taget. Att fokusera på en dag i taget är lättare än att fokusera på den långsiktiga. När du känner dig mer bekväm kan du börja tänka på långsiktiga mål.

Tips! Ta saker dag för dag. Överväldra dig inte själv genom att försöka fokusera på att sluta för alltid; Sluta bara för idag.

Motivation och positiv attityd är viktiga punkter när du slutar röka. Försök att tänka på hur bra ditt liv kommer att vara när du har slutat. Tänk på att dina tänder kommer att bli ljusare och renare, dina tänder kommer att se vitare ut, och din bostad kommer inte längre att ha en röklukt. Medan man vet att farorna med rökning kan skrämma lite för att sätta tobaken ner, är den positiva sidan att sluta ofta en utmärkt motivation.

De flesta som försöker sluta berätta att det var nödvändigt att sparka första och andra gånger. När du bestämmer dig för att sluta röka, försök att förbli rökfri under den längsta tiden som du eventuellt kan. Om du återkommer anger du ett annat datum för att avsluta. Fortsätt bara sluta och försök att stanna längre varje gång, lära av dina misslyckanden när du går.

Skriv in denna belöningslista där du kommer att kunna se den varje dag. Detta kommer att hålla dig motiverad när du känner frestelse.

Försök att träna eller gå med i ett gym för att hålla dig rökning och för att förbättra din hälsa. Du kan uppleva stor stressavlastning genom träning. Låt inte din brist på träning hindra dig. Börja små och gå framåt därifrån. Tala med din läkare innan du börjar någon träningsrutin.

TIPS! Begå din fritid och energi för att träna mer, både som ett sätt att förbättra din hälsa och som ett sätt att undvika cigaretter. Förflyttning av något slag är också ett effektivt verktyg för stressavlastning.

För att hjälpa dig att sluta röka, kom ihåg dina nära och kära och hur din rökning påverkar din hälsa och deras. Statistiken visar att en av fem dödsfall i Amerika är knuten till rökningssigaretter. Du är bäst att inte bli ett nummer!

Nu är du redo och har kunskap att sluta röka för alltid. Att avsluta kommer att göra dig friskare, lyckligare och förlänga ditt liv med många år. Ta alla medel du skulle ha spenderat på tobak och köpa något trevligt för din familj för allt stöd de ger dig, de förtjänar det!

Många vill önska sig bli mer kunniga om Array, men de kanske inte vet hur man gör den där. Tack och lov kom du till rätt ställe för att hjälpa dig att komma igång med lärandeprocessen. Nu är det dags att ta den kunskap du har fått och tillämpa den på ditt liv!Source link