Sluta röka genom att följa dessa enkla steg


Det finns få rökare som inte inser att de borde sluta. Det är inte vanligt förekommande att röka på hur mycket de förbättrar sin hälsa genom att röka. Folk som aldrig rökt förstår inte hur svårt det blir att sluta, bara ex-rökare gör. Fortsätt läsa för att se vad som fungerar för att sluta.

Att ta saker långsamt kan hjälpa dig att sluta röka. Överväldra dig inte själv genom att försöka fokusera på att sluta för alltid; sluta bara för idag. En kortare tidslinje kan hjälpa till att göra saker mycket enklare på dig både fysiskt och mentalt. När varje dag passerar, förläng din tidslinje lite mer in i framtiden.

TIPS! Försök att sluta röka genom att använda den metod som är lättast för dina behov. Du bör aldrig försöka att sluta kalla kalkon.

Du kan gå med i ett gym eller börja en vanlig träningsrutin för att hålla dig upptagen. Detta kommer att innebära den tid du skulle ha spenderat att röka. Dessutom kommer träning att hjälpa dig att sänka stressen. Du kan lindra in i en hälsosammare livsstil genom att börja ta en daglig promenad och arbeta dig upp mot ansträngande aktivitet. Innan du börjar en övningsplan, diskutera det här med din läkare.

När ett begär kommer att äta när du slutat röka, räcker du efter grönsaker och frukt. Oavsett vikt du får kommer sannolikt att minimeras som ett resultat. Kom ihåg att din kropp kommer att kräva mat när du slutar och det bästa du kan göra är att ge det hälsosam mat för att hålla dig i en hälsosam sinnesstämning.

Be dina vänner och kära att vara stödjande om ditt beslut att sluta rökning. Du måste låta dem veta att du vill ha sitt stöd, inte deras dom. Låt dem veta att du är moody i början, eftersom ditt tänkande inte kommer att vara lika tydligt. Att sluta röka är inte lätt, och stöd från de människor du älskar är viktigt under processen att sluta.

TIPS! Om du absolut måste ha en cigarett med hjälp av stalling taktik. Berätta själv att du måste gå en promenad innan du kan röka, eller till och med bara avsluta ett stort glas vatten innan du röker.

Om du inte tror att du kan sluta på en gång, använd nikotingummi eller nikotinplåster till hjälp ersätta nikotin du får från cigaretter. Dessa substitut är OTC-läkemedel som ersätter en del av nikotin som kroppen används för att få från att röka. Detta kan underlätta abstinenssymptom och öka dina chanser att sluta för gott.

Om du vill sluta röka, tala med din läkare. En läkare kan veta om metoder för att sluta att du inte är medveten om. Dessutom kan din läkare känna att du skulle dra nytta av att använda en receptbelagd läkemedelsbehandling för att hjälpa dig att sluta.

Det är omöjligt för en nonsmoker att "få" varför du röker när det skadar dig. En nonsmoker kommer inte heller att veta hur svårt det är för dig att sluta. Det finns människor som slutat röka, och de har använt några av de metoder som förklaras i den här artikeln. Använd deras idéer och erfarenheter för att göra din dröm att sluta en verklighet.Source link