Sluta röka genom att följa dessa enkla steg


Avsluta kan hända om du är positiv om det, liksom knep som dessa. Följ dessa strategier, och du kommer se att sluta röka är enkelt.

Se till att du slutar en dag i taget. Att sluta röka är en process. Bara gå igenom det en dag i taget, eftersom stopp nu hjälper dig i framtiden.

Om du vill sluta röka, gå med i en supportgrupp. Supportgrupper kan hjälpa dig att lära dig att hantera de fysiska och emotionella utmaningar du kan uppleva när du slutar. Att ha ett stödsystem kan vara ovärderligt. Fråga hos dina lokala kyrkor, högskolor och universitet och YMCA för att ta reda på om de driver supportgrupper.

Tips! Om du röker en cigarett är något du inte kan undvika, försök åtminstone att stanna i tid innan du tänder upp. Tvinga dig själv att göra någonting, om det går en promenad runt blocket eller helt enkelt dricker ett helt glas vatten, innan du får en cigarett.

Gör en lista över vilka metoder du ska använda för att uppnå detta höga mål. Varje person är unik om hur de får saker och mål. Det är mycket viktigt att ta reda på vilka sätt som passar dig bäst. Skapa din egen lista hjälper dig att göra det här.

Om du vill sluta röka för alltid, ta saker en dag i taget. Fokusera på att komma igenom bara en dag i stället för resten av ditt liv. Du kan alltid ha fler långsiktiga mål som går bra in i framtiden så snart du blir bekväm med din engagemang för att sluta.

Se till att du får mycket vila när du arbetar för att sluta röka. För många rökare, som uppehåller sig sent om natten ger de ökad cigarettbehov. Du kan bli frestad att smyga en cigarett medan ingen annan är med dig. Att få åtta timmars vila varje natt hjälper till att hålla dig mentalt inriktad, det kommer också att hjälpa din kropp att övervinna nikotinuttaget.

När du bestämmer dig för att sluta röka en gång för alla, gör en lista fylld med användbara tips och sluta strategier. Se till att matcha din lista med din unika personlighet. Vad som fungerar för någon annan kanske inte fungerar för dig. Det är viktigt att du räknar ut de sätt som fungerar bäst för dig. Att skapa den här personliga listan gör just det.

Tips! Om du vill hålla dig borta från någon viktökning som du kommer att ha som är involverad i att sluta röka, försök att äta frukt och grönsaker. Människor kan gå upp i vikt när de slutar röka, så var uppmärksam på vad du lägger i munnen, vilket gör dessa veggie snacks till en bra idé.

Genom att berätta för dig själv kommer du att checka tillbaka om tio minuter för att se om du fortfarande vill ha en cigarett, kan du hitta att du kan hantera begäret för den korta tiden. Om begäret fortfarande finns kvar, upprepa det första steget igen .

Nikotinutbyte

Du kanske vill prova nikotinutbyte. Nikotinuttag kan få dig att känna dig deprimerad, rastlöshet, frustrerad eller deprimerad. Cravings för en cigarett kan vara mycket svårt att hantera. Du kan hjälpa till att lindra dessa känslor genom att använda nikotinersättningsterapi. Det rekommenderas inte att du använder en nikotinsättningsprodukt och röker samtidigt, för att skydda dig för att undvika att röka om du använder nikotinbytebehandlingar.

Använd en av de många nikotinutbyteslösningarna på marknaden idag. Effekterna av nikotinuttag kan orsaka depression, humör och frustration. De konstanta begären kan överväldiga dig. Dessa överväldigande känslor kan lindras med nikotinutbytesbehandling. Studier har visat att personer som använder nikotinutbytesbehandling dubblar sin chans att lyckas. Du vill dock inte använda dessa produkter om du fortfarande röker.

TIPS! Det är viktigt att du undviker de utlösare som får dig att begära en cigarett. Du kan associera rökning med körning eller läsning.

Om dina triggare inkluderar rökning under körning måste du ändra det här beteendet när du utför dessa uppgifter eller gå till ett annat rum för att prata så att du inte tänker på att tända en cigarett. Försök hitta någon typ av ämne.

Du kommer bli mer framgångsrik om du inte försöker sluta röka. Du kan också få lite av att gå med i en supportgrupp.

Sluta röka

Ett annat motiv för att sluta är att det kommer att gynna din familj såväl som dig själv. Personer som utsätts för begagnad rök har högre risk för att utveckla ett antal olika cancerformer och andra tillstånd. Så genom att välja att sluta röka, minskar du inte bara risken för att du får en typ av sjukdom eller någon annan typ av sjukdom, men du minskar också chansen att en älskad kommer också. Att sluta kommer inte bara att förbättra din egen hälsa, men det kan också hjälpa dina nära och kära att bli friskare.

TIPS! Ett litet steg mot slutföringen kan vara att byta cigarettmärken. Börja använda ett märke du ogillar eller en cigarett du finner otrevlig.

Secondhand rök kan leda till allvarlig allvarlig hälsoskada hos dig som står i ständig kontakt med det. Om du slutar röka, minskar du dina käraas exponering för detta farliga ämne, du hjälper också människorna runt dig. Att sluta röka nu kommer att göra både dig och de du älskar mer hälsosamma.

Motivation och positivt tänkande kan vara till stor hjälp när du försöker sluta röka. Tänk positivt om förbättringen i ditt liv kommer att bli så mycket bättre när du slutar röka. Dina tänder kommer att se vitare ut, dina kläder kommer inte längre lukta som rök, och du får lite extra pengar för din budget varje månad. Medan många människor svarar på negativ förstärkning, är den positiva sidan att sluta ofta en utmärkt bit av motivation.

Medan de flesta rökare, vad ska man sluta röka, misslyckas de flesta av dem. De flesta människor som framgångsrikt slutar sin beroende av cigaretter har en solid plan och konstanta motivationsfaktorer som fungerar för dem. Försök med de tips du just läst för att hjälpa dig att skapa en strategi för att framgångsrikt befria dig från att röka.

Se till att du noggrant rengör ditt hem när du bestämmer dig för att sluta röka, om du normalt röker inuti. Få din matta och klädsel professionellt rengjorda, ta bort rester från väggarna och kör dina gardiner och gardiner genom tvätten. Lukten kommer att vara uppfriskande och inte påminna dig om cigaretter när du går runt ditt hem. Håll cigaretter ur dig genom att eliminera luktarna.

Idag vill alla veta om Arrays värld, men inte alla vet var de ska vända sig till rätt information. Lyckligtvis kommer du att kunna hitta all information du behöver här. Genomför nu de råd du just har läst.