Sluta röka genom att följa dessa enkla steg


Bli motiverad att sluta så att du inte kommer tillbaka till rökning när det blir svårt för dig. Fördelarna med att sluta röka är obegränsade. Håll fördelarna i åtanke och reflektera över dem när du känner att du är vaknande. Tänk bara på hur du kan spara pengar, ditt utseende och till och med ditt liv genom att sluta. Du skyddar även din familjs hälsa eftersom du inte längre röker runt dem. Så fortsätt läsa för att få råd för att börja ditt försök att sluta röka.

Hypnos kan vara något du bör försöka om du vill sluta röka. Många individer har slutat röka med hjälp av en licensierad hypnotisör. Hypnotisten kommer att försörja dig med positiv förstärkning medan du är i djup trance. När du lämnar hypnotisören kommer din önskan att sluta röka hos dig.

Om du försöker sluta röka, se till att du får gott om sömn. För många individer leder uppe på sent på natten till ökade cigarettbehov. Dessutom kommer du vara ensam sent på kvällen, vilket ökar din frestelse att röka. Att få åtta timmars vila varje natt hjälper till att hålla dig mentalt fokuserad, vilket innebär att du bättre kan styra de begärna.

För att öka dina chanser att lyckas i dina ansträngningar att sluta röka, överväg att skriva ut en lista med fördelar och nackdelar med att sluta. Att skriva saker ner kan förändra hela ditt tankesätt.

När du känner att du behöver röka, prova fördröjning taktiken. Om du gör något annat och sedan omvärderar dina känslor efter några minuter kommer du att upptäcka att det värsta av begäret är borta. Om begäret fortfarande finns kvar, upprepa processen så ofta du behöver.

Om du bestämmer dig för att sluta röka och inte vill kyla kalkon, överväga nikotinersättningsterapi. Dessa terapier fungerar genom att komplettera din kropp med en liten mängd nikotin för att hjälpa till med abstinenssymptom medan du slutar.

När du är redo att sluta röka, gör allt du kan för att göra ditt engagemang starkt och säkert. Många människor brukar misslyckas med att sluta på grund av att de inte har rätt inställning och de tenderar att ge upp sig enkelt. När du känner för att ge upp, tänk på vad du gjorde i första hand.

Tips! Hypnos kan vara något du bör försöka om du vill sluta röka. En erfaren, licensierad hypnotisör kan hjälpa dig att sluta röka för livet.

När du försöker sluta röka, låt dig själv få en belöning varje gång du når ett mål. Till exempel, njut av en film med en speciell vän efter den första veckan har gått. När du har varit rökfri i en månad, gå till en trevlig restaurang, en som är speciell för dig. När du möter framtida milstolpar kan du önska att antingen öka dina belöningar eller helt enkelt fasa ut dem.

Förstärka din beslutsamhet att inte ge in, genom att skapa en solid backup plan för när begäret sparkar in eller trycket lägger till. Detta kan översättas till att göra möten för aktiviteter, som gym eller spa, under de timmar då dina nikotinbehov är i topp. Om du vet att du kommer att ha lite ledig tid, fyll det med roliga distraktioner som en ny bok eller ett spel eller kaffe med en vän.

Taper ner din rökning. Detta kan hjälpa dig att börja sluta röka. Vänta en timme åtminstone innan du får den första röken på den dagen. Du kan också röka endast hälften av din cigarett varje gång du går för en rök som hjälper dig att skära tillbaka.

TIPS! Stanna i nuet och sluta en dag i taget. Att ge upp tobaksvanan är en lång process.

Sluta bara röka om du verkligen vill sluta. I stället för att ange en tidsfrist som du kan fortsätta trycka, sluta idag. Genom att göra detta gör du en pakt att aldrig börja röka igen. Denna metod kan tyckas vara extremt svår. Tid har visat att denna metod är mycket effektiv, övergripande.

Din framgång är beroende av att behålla din motivation. Kanske kan du ha ett symboliskt armband, eller kanske lämna meddelanden som motiverar din på ditt kylskåp eller kontorsväggen. Oavsett vilken metod du väljer kan denna typ av visuell påminnelse hjälpa dig att avvärja begär och frestelser.

Säg bara "nej" till cigaretter och rökfri tobak. Medan det kan tyckas bra att röka en tillfällig cigarett, kan bara en enda puffa ångra allt ditt hårda arbete helt. Fortsätt att berätta för dig själv att "bara en" kan göra mycket skada.

Innan du börjar planera att sluta röka, skapa en personlig lista över steg du kan ta för att sluta. Att sitta ner och skriva sätt att sluta kan införa en optimistisk inställning och motivation för din resa.

Sluta röka nu. Försök inte skapa ett datum för att sluta för framtiden, gör idag dagen! Du kan minska risken för rökrelaterad död genom att sluta röka, så snart som möjligt. Detta kommer att rädda din familj från hälsoriskerna av begagnad rök också.

Försök träna när det är möjligt. Att sluta röka hjälper till att förbättra din lungkapacitet, vilket gör träningen mycket enklare. Att upprätthålla ett regelbundet schema med aktiviteter hjälper till att skydda mot besvärlig viktökning. Den naturliga endorfiner övningen producerar kommer också att öka ditt humör och hjälpa dig att minska svårighetsgraden av abstinenssymptom.

Istället för att tänka på att du måste "sluta", tänka på att vilja sluta. Att hålla en positiv attityd om att sluta kan hjälpa dig att hålla dig engagerad, så att du kan släppa vanan snabbare. Tänk på hur det kommer att förändra ditt liv, och att fördelarna med att röka är så viktiga jämfört med de få nackdelarna. Detta kommer att hålla din motivation upp samtidigt som det ger verklig anledning att sluta nu.

Tips! Om du försöker sluta röka, se till att du har gott om vila. Massor av människor tycker att om de stannar upp sent, är de mer benägna att kräva cigaretter.

Omgiv dig inte med påminnelser om dina rökning dagar, om du försöker sluta. Rid ditt hem av askkoppar och tändare. Sätt sedan alla dina kläder genom tvättmaskinen och rengör hela huset för att eliminera alla rökluktar. Detta kan hjälpa till att minska dina begär, för att eliminera rökning från din behandling.

Du måste behålla det för att sluta vana. Om du kommer ihåg hela tiden varför du slutar kommer du mindre sannolikt att välja vanan på nytt. Applicera de tips du bara läste dagligen och omvandla dina vanor.Source link