Sluta röka genom att följa dessa enkla steg


Många tycker att sluta röka bara tar viljestyrka. Medan sådan taktik faktiskt kan hjälpa, behöver det verkligen inte vara så svårt. Det finns många alternativ tillgängliga för dem som vill sluta röka.

Hypnos kan vara något du bör försöka om du vill sluta röka. Många individer har slutat röka med hjälp av en licensierad hypnotisör. Hypnotisten kan sätta dig i djupt trance och ge dig positiva affirmationer som håller dig inbäddad i ditt sinne. När du vaknar kan du konstatera att cigaretter har något förlorat sin överklagande, vilket är ett positivt steg i slutprocessen.

TIPS! Kom ihåg att sluta röka är en dag för dag. Fokusera på att komma igenom bara en dag utan att röka.

Skriv ner de olika sätten du vill försöka sluta röka. Ta dig tid att anpassa din lista som ett sätt att sluta röka mer effektivt. Det finns typiskt många olika sätt att uppnå ett visst mål, och människorna varierar i vilket av dessa sätt som är mest effektiva för dem. Det är viktigt att hitta vad dina bästa alternativ är. Skapa din egen personliga lista hjälper dig att göra detta.

Sömn är en nödvändighet om du ska försöka sluta röka. Vissa tycker att de längtar efter cigaretter mer när de stannar uppe sent. Sena nätter tenderar att vara en tid när ingen är runt, och det gör det lättare att bli frestad att röka. Om du får åtta timmars sömn varje natt, kommer du att kunna fokusera bättre, vilket innebär att du kan styra begäret bättre.

Använd fördröjning taktiken när du känner att du absolut måste ha en rök. Förskjuta rökbrytningen i tio minuter, upptag då din tid klokt. Efter de tio minuterna är upp kan du upptäcka att ditt begär har passerat. Om du inte ser de resultat du letar efter direkt bör du fortsätta försöka.

Nikotinutbyteterapi

Lär dig hur nikotinersättningsterapi kan hjälpa till. Många känner sig deprimerad, frustrerad eller rastlös när de drar sig från nikotin. Nikotintraver kan vid tiden vara överväldigande. Att använda en nikotinbytesbehandling hjälper dig att kämpa mot frestelsen. Det finns många studier som visar med hjälp av tuggummi, pastiller eller nikotinplåster ökar chansen att sluta. Använd inte nikotinersättningsprodukterna om du fortfarande röker cigaretter.

Tala med dig om du vill sluta röka. Din läkare har tillgång till sluta rökning resurser som du inte gör. Om din läkare känner att din situation kräver det kan han eller hon tycka att det är bäst att du tar receptbelagt läkemedel för att sluta.

TIPS! Du bör försöka fördröjning taktiken när du känner att du absolut måste ha en cigarett. Försök att distrahera ditt sinne och din kropp i 10 minuter genom att gå en promenad eller ringa en vän; i denna tid kommer din uppmaning troligen att gått.

Om du inte kan sluta just nu byt cigarett märken. Att byta ett varumärke till en smak du ogillar kan helt och hållet släcka cigaretter. Se till att du inte hittar dig själv att röka ett större antal eller inhalera annorlunda för att kompensera. Det kan hända att det här gör cigaretterna obehagliga och hjälper dig i dina ansträngningar att sluta.

Överväg att klippa tillbaka på din rökning. Det här är en bra utgångspunkt för din strävan att sluta röka. Vänta en timme eller mer för att få din första cigarett på morgonen. För att skära tillbaka, försök röka 1/2 av en cigarett istället för en full en.

När du läser den här artikeln kan du veta hur man slutar röka. Även om det kanske inte är realistiskt att tro att du aldrig kommer att bli frestad igen, är det mer troligt att du slutar på ett sätt som inte är svårt om du tillämpar tipsen i den här artikeln till ditt liv.Source link