Sluta röka genom att följa dessa enkla steg


Behovet av att ge en nikotinberoende kan leda till besvärliga sociala situationer. Du måste sluta oavsett aktivitet du är inblandad i så att du kan röka ute. Du kanske till och med känner att något är "off" om du inte reser med dina favoritrökar. För att lära dig att lämna denna besvärlighet bakom, läs tipsen som ges här. Denna artikel har många tekniker som hjälper dig att sluta.

Hypnos kan vara något du bör försöka om du vill sluta röka. Att besöka en licensierad hypnotisör är en effektiv strategi som har fungerat för många individer. Genom att implantera positiva affirmationer i ditt sinne medan du är i trance får du den boost som du behöver för att fortsätta arbeta mot ditt mål. När transen är trasig kan du konstatera att cigaretter håller lite överklagande, vilket gör dig ännu närmare ditt mål att sluta.

TIPS! Skapa en lista med idéer om hur sluta röka kan uppnås. Se till att matcha din lista med din unika personlighet.

Sluta röka dagligen. I stället för att fokusera på att sluta för alltid, fokusera bara på att sluta för idag. En kort tidslinje kan hjälpa dig att hålla dig i spår istället för att oroa dig för vad som kommer nästa. När du går vidare kan du börja förlänga dina mål.

Som en del av ditt försök att sluta röka, vill du diskutera det med din läkare. Din läkare kan ha resurser för att sluta att du kanske inte har. Om din läkare anser att det är lämpligt kan de ordinera dig medicinering med att sluta.

Börja med att klippa tillbaka på din rökning. Att vidta stegvisa steg är ett bra sätt att hjälpa dig att uppnå dina långsiktiga mål att sluta. Försök att vänta en timme innan du har din första cigarett på dagen. En annan strategi för att minska den mängd du röker är att röka en halv cigarett varje gång du har en.

TIPS! Att ta saker långsamt kan hjälpa dig sluta röka. Det finns inget behov av att bo på att stanna för alltid; helt enkelt besluta att sluta röka för den dag du är i just nu.

Oavsett aktiviteter och platser som är närmast förknippade med rökning i ditt förflutna, undvik dem. Om du alltid haft cigaretter under din happy hour eller med ditt kaffe, försök ändra denna typ av rutin. Drick kaffe när du kommer in på ditt kontor eller håll dig borta från baren för att minimera dina begär.

Känn dig inte besegrad om du inte lyckas med ditt första försök att sluta. Även de mest välorganiserade, mest avsiktliga sluta ansträngningarna misslyckas ibland. Försök att vrida dina svagheter i styrkor och lära av dina misstag. Du kan segra i ditt nästa försök att sluta röka.

Tänk inte på att sluta som ett offer Tänk på det som att göra dig själv en tjänst. Denna positiva sinnesro håller dina ögon på priset och ökar din chans att sluta med framgång. Försök att förstå hur mycket bättre ditt liv kommer att vara, i så många olika dimensioner, utan cigaretter. Du kan förbli motiverad och inse fördelarna med att sluta.

TIPS! Din läkare kan hjälpa dig att sluta röka. En läkare kan ordinera mediciner för att underlätta dina ansträngningar.

Om du är trött på att känna behovet av att röka, är du halvvägs att sluta. Förhoppningsvis ger råd från den här artikeln dig vad som helst annat du behöver för att slutligen bryta din rökning vana. Försök med dessa tekniker för att hjälpa dig att sluta röka och lära dig mer om att sluta.Source link