Sluta röka genom att följa dessa enkla steg


Alla förstår nu hälsoriskerna från rökning, men det är fortfarande mycket svårt att sluta röka. Om du är en av de miljoner personer som försöker stoppa Rökning, kanske du behöver lite tryck för att komma igång. Tipsen här kan ge lite hjälp och göra det enklare för dig att komma igång.

Att sätta saker på papper kan ha en djupgående effekt på hela ditt perspektiv. Detta kan hjälpa till att motivera dig att hålla dig på kursen, och det kan vara lättare eftersom du kanske är mer fokuserad att se den genom.

Hypnos har visat sig vara ett effektivt verktyg att använda när du slutar röka. Många har funnit framgång med hjälp av en licensierad hypnotisör. Hypnotisten kan komma in i dig och ge dig positiva bekräftelser som håller dig inbäddad i ditt sinne. När du klämmer ut ur den djupa transen, kanske du inte är lika intresserad av cigaretter som du var tidigare, vilket gör ditt mål mer uppnåeligt.

TIPS! Koncentrer dig varje dag när det gäller att hjälpa dig sluta röka. Tänk inte på att sluta för alltid; istället fokusera på idag.

Genom att berätta för dig själv kommer du att checka tillbaka om tio minuter för att se om du fortfarande vill ha en cigarett, kan du hitta att du kan hantera begäret för den korta tiden. Om det inte händer med det här laget, fortsätter du med denna taktik tills det fungerar äntligen.

Din läkare kan hjälpa dig att sluta när alla andra strategier misslyckas. Det finns receptbelagda läkemedel, som antidepressiva medel, några anti-depressiva läkemedel.

Be dina familjemedlemmar att gå ombord med ditt beslut att sluta röka. Det är viktigt att du berättar för dem du behöver och värderar sitt stöd, inte kritik eller dom. Låt dem veta att du kan vara skarp eller irriterad på grund av uttag, eftersom ditt tänkande inte kommer att vara lika klart. Att sluta röka är en riktig utmaning, och stöd från de människor du älskar är viktigt under processen att sluta.

Kallkalkon för att sluta röka är inte den smartaste idén, försök få kompletteringar för att hjälpa dig på vägen, saker som nikotin fläckar eller tuggummi. Du kan köpa dessa produkter över disken.

Minska mängden cigaretter som du röker. Det här kan vara ett effektivt sätt att börja tanken att sluta helt och hållet. Försök vänta minst en timme efter att ha vaknat innan du röker din första cigarett för dagen. Du kan röka bara hälften av en cigarett i taget för att skära tillbaka på rökning.

Hitta support genom att gå med i forum och samhällen. Det finns en hel del webbplatser som helt fokuserar på att hjälpa människor att sluta röka. Det kan hjälpa dig att jämföra sluta strategier och framgångar med andra.

Planera för hur du kan hantera de stressiga tiderna. Många rökare brukar röka när de är stressade. Ha en reservplan om den första tanken inte fungerar.

TIPS! Be din läkare om hjälp att sluta röka. Din läkare kan erbjuda dig råd, information och verktyg som du inte kan komma någon annanstans.

Lungkapacitet

Övning kan öka din lungkapacitet och uppmuntra läkning, eftersom din lungkapacitet omedelbart börjar förbättras. Regelbunden träning hjälper dig också att avvärja eventuell vikt under kontroll. De endorfiner som släppts under träning kan uppfylla ditt humör och hjälpa dig att minska svårighetsgraden av abstinenssymptom.

Även människor som har de bästa avsikterna och de bästa människorna misslyckas ibland. Du kan ha en lättare tid att övervinna de rätta hanteringsmekanismerna i framtiden.

TIPS! Gör inte det själv. Att ha kärleken stödjer dig, hjälper dig enormt.

Träning ger en hälsosam, som kan förbättra ditt humör och hjälpa dig att fokusera på något annat än dina begär. Övning bidrar också till att kompensera för att din ämnesomsättning saktar ner när du slutar, vilket minskar din potentiella viktökning.

När du slutar röka, skäm bort dina begär genom att äta hälsosamma val som nötter, grönsaker, frukt och grönsaker. Att äta mat som är lågt i kalorier och hälsosam mat hjälper människor att sluta av många skäl. För en sak, om du har munnen och händerna att ständigt göra någonting kan du ersätta beteendemöjligheterna för rökning. Att äta denna typ av diet kan hjälpa till att minska all vikt som du kan få. Näringsämnena i dessa livsmedel kan till och med förbättra hur du mår bättre under uttag.

Gör en mantra av dina främsta anledningar att sluta. Upprepa dem när du känner ett lust, kom igen, när du känner dig villig att röka. Det här är ett bra sätt att fokusera bort från nikotinavviktssymptom och på andra kritiska saker i din uppmärksamhet bort från uttag och positivitet.

TIPS! Fira varje milstolpe längs din väg för att sluta, välj små belöningar du gillar. Du kan ta dig ut till en ny filmversion efter den första veckan.

När du försöker motstå frestelsen av en cigarett, dra ut listan och använd den för motivation för att hålla dig igång.

Använd sunt förnuft när du äter. Försök inte att dieten medan du försöker sluta röka samtidigt. Du borde äta i en balanserad och hälsosam kost. Studier har visat att frukter, frukter och fettrika mejeriprodukter har en dålig smak. Att äta dessa typer av matvaror kan hjälpa dig att sluta röka.

Att bli av med din rökning vana kan vara en svår process, men att veta effektiva tekniker kan göra din uppgift enklare. Följande råd som finns i denna artikel hjälper dig att sluta röka inom en relativt kort tid. Du kommer att bli friskare för det, och så kommer dina nära och kära.

TIPS! Byta cigarettbandet du röker kan hjälpa dig att sluta. Välj ett nytt varumärke som du inte tycker om.

Låt inte dig vara frustrerad när du bara börjar. Vänd dig till andra resurser för att slutföra din utbildning på Array. Informationen ovan har säkert kommit igång på din resa för att vara väldigt knowledgable. Dessa tricks och tekniker är mycket fördelaktiga för din framgång.Source link