Sluta röka idag med dessa användbara tips!


Rökning gör dig till en paria bland rökfria vänner. Du måste sluta allt du gör för att gå utomhus för att få en rök, och om du någonsin är utan dina cigaretter känner du dig förlorad. Fortsätt läsa för att lära dig att sluta med denna pinsamma vana. Artikeln nedan innehåller flera tips som hjälper dig att nå ditt mål.

När du bestämmer dig för att sluta röka, hitta en supportgrupp som hjälper. Genom att komma ihop med människor som finns i dina skor kan du dela de svårigheter du står inför. Du hittar inte bara stöd, utan råd och vägledning som leder dig till stor framgång. Du är säker på att hitta några supportgrupper i ditt område. De kan träffas i en kyrka, ett samhällscentrum eller en skola efter timmar.

För att öka sannolikheten för att du kommer att lyckas med din önskan att sluta röka, försök att sammanställa en lista på papper om de positiva och negativa konsekvenserna att sluta Att ta upp frågan skriftligt hjälper dig att se det tydligare.

Se till att du tar processen en dag då. Att ge upp tobaksvanan är en lång process. På grund av detta är det kontraproduktivt att tänka för långt framåt. Bara gå igenom det en dag i taget, bara bli av med rökning vana på kort sikt.

Gör en lista över vilka metoder du kan använda för att avsluta. Ta dig tid att skapa en lista med idéer som passar din egen livsstil och vanor. Varje person är unik om hur de får saker att göra. Du måste göra vad som fungerar för dig. Detta uppnås när du skapar en egen lista.

Gå in i träningsrutinen genom att gå med i ett gym och uppta din rökningstid med bra träning. Dessutom kommer träning att hjälpa dig att sänka stressen. Börja långsamt genom att ta promenader runt ditt grannskap. Tala med din läkare innan du börjar träna rutiner.

TIPS! Gör ditt avslutningsförsök så enkelt själv som du kan. Att sluta kall kalkon kanske inte lyckas.

Om du bestämmer dig för att sluta röka och inte vill kyla kalkon, överväga nikotinersättningsterapi. Dessa terapier fungerar genom att komplettera din kropp med en liten mängd nikotin för att hjälpa till med abstinenssymptom medan du slutar.

När du slutar röka, måste du undvika de utlösare som du alltid har förknippat med att röka. Om du till exempel tyckt om att röka i ditt fordon eller när du läser en bok måste du ändra detta beteende när du utför dessa uppgifter, så att du inte automatiskt drar ut en cigarett utan vana. Kom upp med något som kan distrahera dig vid dessa tillfällen.

Försök inte sluta röka utan hjälp och stöd från andra. Att ha kärleken stödjer dig, hjälper dig enormt. En annan utmärkt idé är att få hjälp av en supportgrupp. Ibland kan du prata med någon som upplever samma situationer som du är, kommer att hjälpa dig att fortsätta.

Tips! När du är nära att ge efter för dina begär för en cigarett, tänk på en fördröjning innan du får njuta av. Ta en lång promenad eller titta på ett tv-program för att få ditt sinne att röka.

När du slutar röka behöver du ett hälsosamt sätt att klara av stressen i samband med nikotinuttaget. Du kan överväga att betala gymmet ett besök, eller anmäla dig till en klass som lär dig en ny hobby. Även massage eller bubbelbad kan ge lättnad under tider då stressen är hög. När du har stillestånd, omger dig med trevliga distraktioner, som bra böcker, schemalagda chattar med vänner eller nya spel.

Det första steget att sluta med är att du måste sluta. Efter att ha läst råd här kommer resten av slaget med en solid spelplan och klibbar sig. Försök använda dessa tekniker för att sluta röka.