Sluta röka idag med dessa användbara tips!


Med vårt nuvarande samhälle är det ibland svårt att hitta vägen till att vara en icke-rökare eftersom det finns olika påtryckningar och inflytande som gör det möjligt för en person att fortsätta rök. Du får inte känna dig instängd längre, speciellt om du använder dessa tips för att sluta bra.

Om du känner att du behöver röka en cigarett, försök först fördröja den här åtgärden. Försök att berätta för dig själv att du kan få en rök efter att du har gått, eller när du dricker ett stort glas vatten. Ofta kommer du att upptäcka att du bara ger dig ett ögonblick och något att uppta dig med dig kommer att kunna komma förbi begäret utan att behöva röka. Även om du sänker sig till cigaretten i slutändan kommer du åtminstone att röka en eller två mindre än du normalt skulle ha den dagen.

TIPS! När du bestämmer dig för att sluta röka, hitta en supportgrupp för att hjälpa. Det finns mycket styrka och trygghet i en grupp likasinnade människor som alla driver mot samma mål och hanterar samma utmaningar.

Överväg att besöka en hypnotisör för hjälp med att sparka vanan. Många individer har avslutat framgångsrikt efter att ha arbetat med en licensierad hypnotisör. Hypnotisten kommer att inducera en djup trance, och sedan upprepa positiva affirmationer som kommer att inlämna sig i ditt sinne. Detta bidrar till att minska cigarettillverkningen.

Låt din familj och vänner veta om du planerar att sluta röka. När du litar på dem runt dig med information som detta, kan de hjälpa dig att hålla dig motiverad, liksom att behålla frestelsen i våg. Det kan vara den extra motivationen du behöver för att hålla koll på att sluta röka.

Nikotinutbyte

TIPS! Var öppen och låt folk veta om ditt mål att sluta röka. Detta kan hjälpa dig att skapa en supportgrupp för att underlätta processen.

Lär dig hur nikotinersättningsterapi kan hjälpa till. Nikotinavdrag orsakar flera obehagliga psykiska symptom, inklusive rastlöshet, irritabilitet, depression och frustration. Du kan bli överväldigad av begär. Du kan hjälpa till att lindra dessa känslor genom att använda nikotinutbytesbehandling. Chanserna att någon slutar röka fördubblas om de använder nikotinplåster eller tuggummi. Använd dock inte nikotinersättningsprodukter vid rökning.

Försök inte göra det själv. Få lite stöd från dina nära och kära. Informera dem om orsakerna till att du försöker sluta, och låt dem hjälpa dig. Dessutom är det en utmärkt idé att hitta en supportgrupp att gå med. Att diskutera hur du känner med andra som upplever samma svårigheter kan hjälpa dig att makt genom och slå rökning för gott.

Om du vill sluta röka, kan du överväga att byta från ditt favoritmärke av cigarett. Välj ett märke som har en obehaglig smak. Undvik att röka mer av dem än du normalt skulle eller inhalera dem på olika sätt. Du kommer att ha en bra start med att sparka din vana.

Sluta röka

När du ska sluta röka, låt din familj och vänner veta. De är ditt supportsystem, och finns där för att påminna dig om att hålla dig beslutsam i dina försök att sluta röka. Det absolut bästa sättet att hjälpa dig att sluta är att ha ett starkt stödsystem. Din framgångsgrad för att sluta kommer att öka med mycket.

Om du rökt, inne i ditt hus, ge det en fullständig rengöring när du har slutat. Du ska städa din møbel och mattor, rengöra väggarna och rengöra dina gardiner och draperier. Istället för luktande rök när du kommer hem, kommer du att lukta rena, fräscha dofter. Detta kommer att minska frestelsen att röka.

TIPS! Ange en rad mellanliggande mål som en del av ditt program för att sluta röka. När du uppnår varje mål, belöna dig själv.

Gör en plan om hur man hanterar stressiga stunder. När de står inför stress, tänds många rökare som på autopilot. Att ha en plan i åtanke för hur man hanterar de stressiga stunderna gör det mindre troligt att du kommer att vända sig till cigaretter när stress slår. Se till att listan har mer än ett alternativ på det, om du behöver tillgång till mer.

Du kanske vill undvika aktiviteter i samband med att röka när du bestämmer dig för att sluta. Om du associerar med att röka med att dricka en kopp kaffe på morgonen eller gå på happy hour när arbetsdagen är klar kommer du förmodligen att behöva justera rutinen. Drick kaffe när du kommer in på ditt kontor eller håll dig borta från baren för att minimera dina begär.

Nu när du har läst den här artikeln borde du ha mycket mer förtroende för din förmåga att sluta röka permanent. Använd det du har lärt dig här för att ge dig själv motivation, ta itu med frestelserna och berätta för cigaretter du är över dem!Source link