Sluta röka idag med dessa användbara tips!


Rökning kan skada din hälsa och förändra din livsstil. Rökning kan leda till fläckiga tänder och stinkande kläder och hår. Viktigast är att rökning påverkar din hälsa. Ju tidigare du slutar röka, desto tidigare kommer din kropp att återhämta sig från dess negativa påverkan. Om avslutning verkar omöjligt kan tipsen i den här artikeln hjälpa dig att göra det lättare.

Hypnos kan vara något du bör försöka om du vill sluta röka. Varje år använder tusentals människor av licensierade hypnotiska terapeuter för hjälp med sin rökning. När du besöker en hypnotisörs klinik kommer du att sättas i ett trance tillstånd och positiva affirmationer om att sluta kommer att vara inbäddad i ditt sinne. När du kommer ut ur trance kan cigaretter vara mindre tilltalande, vilket innebär att du är så mycket närmare att sluta för gott.

Present Moment

Stanna i nuet och sluta en dag i taget. Att ge upp nikotin är en långsam process. Oroa dig inte med nästa månad eller nästa år. Fokusera på nuvarande ögonblick och ta itu med varje dag som det kommer. Alla dessa rökfria dagar kommer snart att ge upp till en rökfri framtid.

Skapa en lista med idéer om hur sluta röka kan uppnås. Att sitta ner för att skapa en lista, anpassad till din livsstil, är ett bra sätt att komma igång. Vad som fungerar för någon annan kanske inte fungerar för dig. Det är viktigt att du räknar ut de sätt som fungerar bäst för dig. Att göra en lista hjälper till med den processen.

TIPS! Försök inte sluta ensam. Dina vänner och din familj kommer att stödja dig om du låter dem veta om dina planer.

Skynda inte på att sluta. Ta det dag för dag. Fokusera inte på att röka aldrig igen. I stället fokusera på att inte röka idag. Om du tar saker i en kortare tidsram är det ofta lättare att klara av stressen. Kom ihåg att du kan ställa in långsiktiga mål som ditt engagemang för att sluta vinstmarken.

Om du inte tror att du kan sluta kall kalkon, kan du prova nikotinbytesprodukter, som tuggummi eller fläckar. Dessa receptfria läkemedel levererar din kropp med nikotin medan du arbetar för att bryta vanan, vilket kan hjälpa dig att avvärja det värsta av de fysiska abstinenssymptomen.

Nikotiners ersättningsterapiSource link