Sluta röka idag med dessa användbara tips!


Många människor planerar att sluta röka, men aldrig följa igenom. Läs vidare för att lära dig tips om hur du kan sluta röka och vara en som gör det tidigare snarare än senare. Ta sedan det du har lärt dig och sparka vanan för alltid!

Ge hypnos ett försök om du vill sluta röka. Att förvärva en licensierad hypnotisörs tjänster har visat sig vara effektiv för många andra. En hypnotisör har förmåga att plantera starka och permanenta förslag i ditt undermedvetna. När du klämmer ut ur den djupa transen kan du konstatera att din kärlek till cigaretter har minskat, vilket ger dem lättare.

Tips! För att öka dina chanser att lyckas sluta röka, tänk på att lägga ner på papper alla möjliga fördelar och konsekvenser av att sluta. Ditt sinne tenderar att ta någonting mer allvarligt när du skriver ner det.

Ta din resa en dag i taget. Att sluta röka är en lång process. Oroa dig inte för imorgon, nästa månad eller till och med nästa år. Gör dagliga ansträngningar och fokusera på att komma igenom varje dag utan att röka så att de nya vanorna blir en del av din livsstil.

Skriv ner de olika sätten du vill försöka sluta röka. Att skapa en personlig, avslutad rökningslista bidrar till att öka sannolikheten för att du kommer att kunna slutföra med framgång. Alla människor har olika sätt att få sina uppgifter uppnådda. Det är mycket viktigt att du specifikt räknar ut vilka sätt som fungerar bäst för dig. Det är syftet att göra en personlig lista.

Nikotinutbyte

Tips! Om du vill ha slut på att röka, bör du överväga att försöka hypnos. Många har slutat genom att gå till en licensierad hypnotisör, och det kan också fungera för dig.

Nikotinersättningsterapi kan vara ett effektivt vapen för att bryta rökningens vana. Uttag från nikotin kan orsaka känslor av frustration, irritabilitet, depression och rastlöshet. Ibland kan lusten efter nikotin vara mer än du kan hantera. Nikotinersättningsprodukter som tuggummi kan vara mycket effektiva när man hanterar begär. Studier visar att individer som använder nikotingummin, fläckar eller pastiller dubblar deras chanser att sluta med framgång. Använd inte dessa produkter om du fortfarande röker.

Belöna dig själv för att passera milstolpar på din resa. Du kan ta dig ut till en ny filmversion efter den första veckan. Ett annat mål kan vara att göra en hel månad rökfri. När du uppnår det målet, ge dig en trevlig middag ute på en speciell restaurang. Efter det fortsätter du att belöna dig en gång i taget tills rökning inte längre är i ditt sinne alls.

När du ska sluta röka, låt din familj och vänner veta. De kan sedan stödja dig i dina ansträngningar. Att ha ett stödsystem är en av de bästa metoderna du kan använda för att sluta. Att ställa in ditt supportsystem hjälper dig att vara mycket mer benägna att uppnå mål relaterade till att sluta.

TIPS! När du slutar röka, vila så ofta som möjligt. Sena nätter kan ge mer tid att begära den nästa cigaretten för vissa individer.

En stark och positiv mental attityd kan gå långt för att hjälpa dig att sluta röka. Allt du behöver göra är att inse hur ditt liv kommer att bli så mycket bättre när du äntligen har slutat. Påminn dig om hur mycket bättre dina andetag, kläder och hem kommer att lukta, och hur mycket lättare blir det att hålla tänderna vita. Det kan vara fördelaktigt att tänka på de positiva och negativa förändringar som följer av att sluta, för att inte skrämma människor bort.

Klipp tillbaka på rökning. Detta hjälper dig att komma igång på din resa för att sluta röka. Vänta en timme eller mer för att få din första cigarett på morgonen. Om det är svårt att minska antalet gånger du röker per dag, så försök minska på den mängd cigarett du röker per gång. Försök röka en halv cigarett istället för en full cigarett.

Bli inte avskräckt om du misslyckas. Många människor misslyckas, även om de är ordentligt motiverade. Notera vad som orsakade ditt återfall och försök att undvika det i framtiden. Om det händer i framtiden kommer du att veta exakt hur du ska övervinna det.

Om du inte tror att du kan sluta kall kalkon, kan du prova nikotinbytesprodukter, som tuggummi eller fläckar. Dessa över-the-counter produkter kommer att leverera nikotin till din kropp under din avslutande ansträngning.