Sluta röka idag med dessa användbara tips!


Du kommer mycket att dra nytta av att sluta röka. Håll fördelarna i åtanke och använd information som det som finns i följande artikel för att hjälpa dig genom de hårda platserna. Håll dessa tips i åtanke och använd dem när det behövs för att ge dig den extra hjälp du behöver för att bli en stolt icke-rökare.

För att öka dina chanser att bli framgångsrika i dina ansträngningar att sluta röka, överväg att skriva ut en lista med fördelar och nackdelar med att sluta. Att skriva något ner kan förändra hela ditt mentala perspektiv. Det kan också motivera att gå framåt och kan sluta vara svårare genom att låta dig hålla ögonen på priset.

TIP! Förstå att sluta röka kommer att ta lång tid att materialisera. Att sluta röka är en uppgift som måste hanteras metodiskt.

För att lyckas med ditt mål att sluta röka, bör du göra det så enkelt av en metod som du eventuellt kan. Försök inte avsluta den kalla kalkonvägen. Endast 5% av de som försöker denna metod lyckas. Eftersom nikotin är så beroendeframkallande är det bättre att använda terapi, nikotinersättningsprodukter, mediciner eller en kombination av dessa metoder. Dessa hjälpmedel hjälper dig genom de första stadierna av tillbakadragande och gör din plan att sluta röka lättare.

Om du röker en cigarett är något du inte kan undvika, åtminstone försöka stalla för tid innan du tänder upp. Försök att berätta för dig själv att du kan få en rök efter att du har gått, eller när du dricker ett stort glas vatten. Bara lite extra tid innan du tänder upp kan hindra dig från att röka den cigaretten. Även om du sänker sig till cigaretten i slutändan kommer du åtminstone att röka en eller två mindre än du normalt skulle ha den dagen.

Sluta röka ett steg i taget. Att bryta vanan är en process; det händer inte över natten. Försök att inte höra om nästa vecka, nästa månad eller nästa år. Bara fokusera på idag, som att sluta nu hjälper dig i framtiden.

TIPS! Gör en lista över strategier som hjälper dig att sluta. Detta kan vara ditt bästa verktyg för framgång, om det används till din fördel.

Om du vill sluta röka, gör en lista över metoder som kommer att fungera för dig. Att sitta ner och skriva sätt att sluta kan införa en optimistisk attityd och motivation för din resa. Varje person uppnår sina mål olika. Det är mycket viktigt att du hittar något som fungerar bra för dig. Att göra en lista hjälper till med den processen.

För att hindra dig från att gå upp i vikt efter att du slutat röka, snacka på färska frukter och grönsaker istället för godis eller karbadladda livsmedel. Detta kan hjälpa till att balansera ditt system och undvika onödig viktökning. Tänk på att din kropp kommer att gå genom att dra tillbaka, så det kommer att krävas mat som galen.

När du försöker sluta röka, måste du se till att du undviker några triggers som gör att du vill ha en cigarett. Du kan associera rökning med körning eller läsning. Ta en titt på hur du kan ändra hur du gör dessa saker, så att föreningarna är svagare och inte får dig att tänka på cigaretter. Välj en annan aktivitet i stället för att röka när du deltar i dessa aktiviteter. Detta kommer att distrahera dig från cigarettbehov.

Älskade Ones

En fördel med att sluta röka är så att du kan förbättra hälsan hos alla som är nära dig. Secondhand rök har visat sig vara farlig eftersom det orsakar cancer och andra hälsoproblem. Genom att sluta röka minskar du dina käraas exponering för detta farliga ämne och förbättrar kvaliteten på den luft som de andas. Det betyder att inte bara kommer sluta göra dig friskare, det kommer att göra dina nära och kära friskare också.

Det viktigaste att göra när du vill sluta röka är att göra det första engagemanget för förändringen. Stopp är där du måste börja. Börja aldrig säkerhetskopiera. Denna metod kan verka hård. Vissa studier visar emellertid att det är lättast att sluta sluta kall kalkon.

TIPS! Byt sötnos med färska råvaror för att förhindra att du går ner i vikt när du slutar röka. Detta kan hjälpa till att förhindra viktökning.

Du är troligt medveten om de många fördelarna med att sluta röka ger dig. Beroendet mot cigaretter är kraftfullt, och kunskapen är kanske inte tillräcklig för att sätta dig på rätt spår. Om du längtar efter cigaretter eller din motivation börjar flagga, läs igenom tipsen ovan och använd dem. Snart är du fri från att röka och njuta av bättre hälsa och alla andra fördelar som följer med att inte röka.Source link