Sluta röka idag med dessa användbara tips!


Nikotinberoende är mycket kraftfullt och människor tycker att det är mycket svårt att sluta röka. Om detta gäller dig kan informationen som presenteras här vara till nytta. Använd dem du känner kommer att erbjuda dig de bästa chanserna att hjälpa dig att sluta röka.

Se till att du tar processen en dag då. Att sluta är inte en binär sak; det utvecklas under en lång tid. Du ska inte förlora sömn över nästa vecka, månad eller till och med nästa år. Närma dig din plan att sluta röka en dag i taget, och när du är framgångsrik på kort sikt kan du tänka på framtiden.

TIPS! Stanna i nuet och sluta en dag i taget. Att ge upp nikotin är en långsam process.

Ta mycket vila när du försöker sluta röka. Människor som går och lägger sig på en sen timme har ofta mer begär för en cigarett. Dessutom är det lätt att buka för frestelsen att röka när det är sent på natten och alla andra sover redan. Få en optimal mängd sömn varje natt för att hjälpa till att hantera dina begär.

Distraherar dig själv

Rökningstopp är en av de få gånger då det är bäst att förutse Fördröjning taktik är ofta en effektiv strategi. Vänta 10 minuter medan du distraherar dig själv under tiden, och du kommer vanligtvis att hitta begäret har gått. Om du fortfarande känner trängseln, försök att hålla distraherande dig själv i 10 minuters steg för att avstå från att röka så länge som möjligt.

TIPS! Kom med din egen personliga plan för att sluta. Att ta sig tid att sätta sig ner och anpassa din egen lista till din egen personlighet är en utmärkt metod att sluta.

Om du har problem med att sluta röka på egen hand, prata med din läkare. Det kan finnas receptbelagda läkemedel som kan hjälpa till att sluta, bland annat vissa antidepressiva medel. Du kan också läsa om andra resurser, till exempel supportgrupper, som hjälper dig att göra det lättare att sluta röka.

Få stöd av dina nära och kära för att hjälpa dig att sluta röka. Be dem att ge dig uppmuntran och inte kritik. Så, låt folk omkring dig veta att du kommer att sluta röka och att ditt humör kommer att förändras på grund av detta. Att sluta röka är inte lätt, och stöd från de människor du älskar är viktigt under processen att sluta.

Få hjälp av andra. Att ha kärleken stödjer dig, hjälper dig enormt. Det är också en bra idé att gå med i en supportgrupp. Bara genom att chatta med andra som går igenom vad du är kommer att hjälpa dig att sluta.

Support System

Gör din familj och vänner medvetna om din avsikt att sluta röka. De kommer att kunna hjälpa dig att komma igenom de tuffa tiderna och vara en påminnelse om varför du slutar. Det absolut bästa sättet att hjälpa dig att sluta är att ha ett starkt stödsystem. För att öka din chans att lyckas utveckla ett supportsystem.

Återstående uppmärksamhet och fortsatt motiverad är två av de största delarna av rökavbrott. Föreställ dig hur ditt liv kommer att förbättras efter att du har slutat röka. Tänk på att dina tänder kommer att bli ljusare och renare, ditt andetag och kläder kommer att lukta bättre, och ditt hem kommer att vara fullt av friskhet och renlighet. Medan den negativa inverkan av rökning aldrig ska ignoreras, är den positiva sidan att sluta ofta en utmärkt bit av motivation.

TIPS! Samla stöd från alla som du älskar. Det är kritiskt att människorna närmast dig erbjuder stöd, inte kritik eller dom.

Bra råd när du slutar är att sluta röka helt och hållet. Tänk på att ditt liv som icke-rökare börjar idag. Det här är en enkel lösning att sluta, men det är inte alltid lätt. Det här är den bästa metoden som, om du kan följa det, misslyckas det aldrig. På lång sikt uppväger hälsan och de fysiska fördelarna det ursprungliga obehaget.

Använda de råd som presenteras här bör ge dig en bra start när du sparkar röksvanan för gott. Tro på dig själv, att övervinna nikotinberoende är något du kan göra. Ge dig själv kraften att övervinna denna utmanande missbruk. Din hälsa och ditt övergripande välbefinnande kommer till stor nytta av ditt slut.Source link