Sluta röka idag med dessa användbara tips!


Din familj har bett att du försöker sluta röka. Din läkare rekommenderar att du slutar också. Ditt försäkringsbolag kommer även att ge rabatt till dig om du slutar röka. Så, varför rökning du fortfarande? Det är dags att sluta röka för gott, så använd följande tips för att hjälpa dig att ge upp vana.

Det är viktigt att närma sig din resa genom att fokusera på en enda dag i taget. Det är en långsam process som tar tålamod och beslutsamhet. Oroa dig inte för imorgon, nästa månad eller till och med nästa år. Ta en dag i taget. Fokusera på att komma igenom varje dag utan att röka så att du kan bygga en framtid som är rökfri.

Sluta röka

När du bestämmer dig för att sluta röka, var noga med att berätta för din familj och vänner. Andra som vet om ditt mål kommer både att hålla dig ansvarig och ge dig ett supportsystem. Det här kan vara knäppet i rätt riktning du måste sluta röka.

Skapa en träningsplan eller ett träningsprogram som hjälper till att fylla tomrummet kvar av cigaretter. Övning kan också fungera som en stressavlastare. Om du är ny att träna, ta det långsamt genom att bara gå varje dag. Innan du börjar en träningsplan, diskutera det här med din läkare.

Tips! Ta bara en dag om du försöker sluta röka. Avsluta är en process.

Koncentrera på att äta grönsaker och frukter snarare än godis för att undvika att få den vikt som vanligtvis uppstår när någon slutar röka. Vanan att äta dessa saker kan verkligen hjälpa till med att kontrollera viktökning som är förknippad med att sluta. Tänk på att din kropp kommer att gå genom att dra tillbaka, så det kommer att krävas mat som galen.

Sluta röka

Försök att uppmuntra vänner och familj att stödja ditt beslut att sluta röka. Det är viktigt att de förstår att du behöver deras odödliga stöd. Låt dem veta att du är mer än sannolikt moody när du slutar, och att du kanske inte har ett tydligt sinne. Det är inte en lätt uppgift att sluta röka och du bör se till att din älskade stödjer dig under denna process.

Tips! För att förbättra din hälsa och förhindra dig från att tänka på cigaretter, börja en träningsplan eller registrera dig för ett gym. Övning hjälper dig också i stressavlastning.

När du försöker sluta röka, måste du se till att du undviker några utlösare som gör att du vill ha en cigarett. Till exempel, om du brukade tända en cigarett automatiskt innan du ringde, måste du ersätta något annat i sin plats. Hitta något annat att distrahera dig under dessa tider.

Innan du börjar sluta röka, kunna förbli engagerad att sluta för gott. Det är lätt att misslyckas i ditt försök att sluta om du inte blir ordentligt motiverad eller ger upp för fort. Hjälp dig att vara motiverad genom att komma ihåg allt som orsakade att du vill sluta och skriva ner dem för att hålla dem på ditt sinne.

Om du vill undvika starka begär och känslor av tillbakadragande, se om du kan komma med hälsosamma metoder för att hantera stress. Det kan hända att några effektiva alternativ inkluderar att träna, hålla journal eller behandla dig själv till ett spa-besök när dina önskemål är i topp. När du har stillestånd, omger dig med trevliga distraktioner, som bra böcker, schemalagda chattar med vänner eller nya spel.

Tips! Se till att du får gott om vila när du arbetar för att sluta röka. Några tycker att de längtar efter cigaretter mer när de stannar upp sent.

Du har resurser, enheten och möjligheterna att sluta. nu är det dags att sätta dem alla tillsammans. Avsluta ger dig god hälsa, lycka och en längre livslängd. Spara pengar du skulle ha spenderat på cigaretter och köpa något bra för din familj.Source link